Wiem,u Geni właśnie widziałam nawet śmiałam dopytywac czy sadzonek nie będize miałasweety pisze:Co najmniej parę osób na forum ma żółtego marcinka m.in. Genia (e-genia). Jest śliczny

Wiem,u Geni właśnie widziałam nawet śmiałam dopytywac czy sadzonek nie będize miałasweety pisze:Co najmniej parę osób na forum ma żółtego marcinka m.in. Genia (e-genia). Jest śliczny
Dziękujękwiaty_poli pisze:Dorotko piękna jesień u Ciebie w ogrodzie
Aniu kupiłam gosweety pisze:Co najmniej parę osób na forum ma żółtego marcinka m.in. Genia (e-genia). Jest śliczny
Też kupiłam ją w tym roku,ciekawe czy przeżyje zimęmagry pisze:U mnie ciemierniki mieszkają w półcieniu.Wiosną dostają suchych bobków,troszkę dolomitu i mają w miarę wilgotną ziemię.Na zimę mają okrycie z liści.Donoszę,że
okazyjnie kupiłem sternbergię po 0.99 zł sztuka.
Ja obcinam,oczywiście jak są juz brzydkie i nie zdobią,właśnie wczoraj niektóre obgoliłam ,nic im nie będize to co najważniejsze i tak pod ziemiąMariolcia1962 pisze:Dorciu poradz proszę czy obcinać mam liście host czy nie mam 2 wiosną posadzone
bebeluch pisze:Dorotko to gdzie ten najcieplejszy rejon jest
Zapewne tak jest w lipcudorcia7 pisze:bebeluch pisze:Dorotko to gdzie ten najcieplejszy rejon jest- u Ciebie
Osiriausa1276 pisze:A co zamawiałaś w Floribundzie
Tak twierdzą Ci co mieszkają w innych rejonachbebeluch pisze:Zapewne tak jest w lipcudorcia7 pisze:bebeluch pisze:Dorotko to gdzie ten najcieplejszy rejon jest- u Ciebie