Świat roślin ewy-rozalki część piąta
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Świat roślin ewy-rozalki część piąta
Marysiu to dlatego ,że ja nic nie odkładam na miejsce
,a potem chodzę i szukam i dlatego rękawiczki wyszły na lampie .Po całym ogrodzie wszystkiego jest pełno ,szukam grabek ,łopatek i innych . 
Czyżby wszystkie Ewy tak miałyewa_rozalka pisze:Marysiu to dlatego ,że ja nic nie odkładam na miejsce,a potem chodzę i szukam i dlatego rękawiczki wyszły na lampie .Po całym ogrodzie wszystkiego jest pełno ,szukam grabek ,łopatek i innych .
Pozdrawiam. Ewa
- jacekopole71
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Ewciu,to podobnie jak ja.Problem w tym,że sam pracuję w ogrodzie i jak czegoś szukam,to nie mam na kogo zwalić
hahaha
- ewa_rozalka
- 1000p

To mnie trochę pocieszyłaś ,bo już myślałam ,że to tylko ja jestem taka roztargniona . 
-- 26 maja 2013, o 18:53 --
Jacku ja też ,niestety sama gubię ,a potem sama szukam.
-- 26 maja 2013, o 18:53 --
Jacku ja też ,niestety sama gubię ,a potem sama szukam.
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Ewciu ale pięknie kwitną ci azalie!!!

- Aza

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudnie wygląda Twój ogród gdy kwitną azalie i rododendrony, jak byłam młodsza to podziwiałam je w Powsinie.
Ja jednak ich nie posadzę u siebie; za płotem jest posadzonych parę krzaczków i nawet kwitną, ale przy deszczach górskich przedstawiają obraz nędzy i rozpaczy.
Ja jednak ich nie posadzę u siebie; za płotem jest posadzonych parę krzaczków i nawet kwitną, ale przy deszczach górskich przedstawiają obraz nędzy i rozpaczy.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie tylko Ewy, nie tylkomewa pisze:Czyżby wszystkie Ewy tak miałyewa_rozalka pisze:Marysiu to dlatego ,że ja nic nie odkładam na miejsce,a potem chodzę i szukam i dlatego rękawiczki wyszły na lampie .Po całym ogrodzie wszystkiego jest pełno ,szukam grabek ,łopatek i innych .
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewuś dzisiaj myślałam co i gdzie tu dosadzić, żeby mieć efekt podobny do Twojego. Cudnie masz. 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marysie teżmewa pisze: Czyżby wszystkie Ewy tak miały![]()
![]()
![]()
![]()
- ewa_rozalka
- 1000p

Reniu dzięki za miłe słowa
Olgo ,Ty masz dokoła tak pięknie ,że nie musisz niczego dosadzać .Ja się zachwycam Twoim ogrodem i Twoją okolicą .
Iwonko przyjemnie jest pomyśleć ,że ktoś jeszcze ma tę przypadłość
Olgo ,Ty masz dokoła tak pięknie ,że nie musisz niczego dosadzać .Ja się zachwycam Twoim ogrodem i Twoją okolicą .
Iwonko przyjemnie jest pomyśleć ,że ktoś jeszcze ma tę przypadłość
- avalonne
- 500p

- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Lampa jest bardzo nastrojowa - działa na baterie słoneczne? czy inaczej?
Już zastanawiam się, czym będziesz nas czarować, kiedy rododendrony i azalie przekwitną. Stawiam na lilie i róże
Muszę być taka podejrzliwa, bo chcę sobie pierwsza nową miejscówkę na namiot zaklepać - pewnie go przeniosę potem w inne miejsce ogrodu
Już zastanawiam się, czym będziesz nas czarować, kiedy rododendrony i azalie przekwitną. Stawiam na lilie i róże
Muszę być taka podejrzliwa, bo chcę sobie pierwsza nową miejscówkę na namiot zaklepać - pewnie go przeniosę potem w inne miejsce ogrodu
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Ewo! Rękawiczki i sekatory będą niezłą zagwozdką dla archeologów, którzy kiedyś będą prowadzić wykopaliska w moim ogrodzie. No, rękawiczki mogą nie przetrwać... 
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
moje wątki miastowe i wiejskie
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Zgadzam się! Ja też tak mam i coraz bardziej mnie to denerwuje mówię,że na szyi będę zawiązywać różne ogrodowe niezbędniki bo doszukać się co i rusz nie mogę...co chwilę mnie coś absorbuje , rzucam wszystko,coś tam skubnę , coś wyrwę, coś poprawięMaska pisze:Marysie teżmewa pisze: Czyżby wszystkie Ewy tak miały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z przyjemnością pospacerowałam po Twoim dojrzałym ogrodzie Ewuś wszystko takie rozrośnięte masz
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
To i ja dołącze do klupu roztrzepanych ogrodniczek,,,dzisiaj szukałam małej łopatki i gdzie była ? w worku z ziemią
zdarzało już mi się dać kupiony ciuszek do lodówki a mięsko do szuflady.....i gdyby nie konieczność ugotowania obiadu to... 
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Oj jak się od razu lżej człekowi na duszy robi, że nie jest osamotniony w takim bałaganiarstwie (bo jak to inaczej nazwać
)
Tu się porzuci, tam się odłoży, a potem się wściekam na siebie, bo tak niewiele trzeba - wystarczy odkładać na miejsce
To trzeba mieć chyba we krwi.. Nie da się tego nauczyć - próbowałam wiele razy!
Tak myślę, że może to kwestia jakiegoś uszkodzonego genu i my po prostu nic za to nie możemy?
A z tą lampką mam takie same skojarzenia jak Maska - Ewa przy jej blasku, z dodatkowym wzmocnieniem w postaci pełni księżyca, siedzi i wyrywa chwasty
Ewuniu, zerknij do mnie, jest tam do Ciebie pytanko o usuwanie przekwitłych kwiatostanów rh
A z tą lampką mam takie same skojarzenia jak Maska - Ewa przy jej blasku, z dodatkowym wzmocnieniem w postaci pełni księżyca, siedzi i wyrywa chwasty
Ewuniu, zerknij do mnie, jest tam do Ciebie pytanko o usuwanie przekwitłych kwiatostanów rh