Kropelka zaprasza
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kropelka zaprasza
Wszystko niestety jest skomplikowane, ale pomyśl, jak będzie ładnie po remoncie 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Mariolko,coś cię zgubiłam ,ale odnowiłam wiadomości,ogród z tym białym grysem jest super,astry jesienne świetnie się na nim prezentują,a remonty to zawsze nasza zmora,ale potem jest ulga,pozdrawiam

-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak to miło zajrzeć na forum a tu tyle nowych wpisów
Dziękuję Wam wszystkim 
Aguś, masz rację, kobitki są wytrzymałe ;) A zdjęcia kolorowe, bo jak zwykle pokazuję je z opóźnieniem...
Aguś, dzięki. Bardzo lubię ogólne widoczki w ogrodzie.
Zwłaszcza takie "wykończone"
Aniu, otóż to, czasem po prostu za dużo na raz się dzieje, no ale cóż, życie biegnie bardzo szybko...
Ścieżka kamienna jest fajna, ale chwasty ciągle biorą górę, wrastają między szczeliny
Małgosiu, tak tak, dokumentuję remont. W ogóle zdjęcia porównawcze są fajne, z każdej dziedziny. Wiadomo, my najczęściej podziwiamy remonty ogrodowe
Wszystko mam na zdjęciach 
Aniu, no myślę, myślę i tu oczywiscie od tego myślenia pojawiają sie nowe problemy... Życie ;)
Martuś, tak naprawdę to od kiedy tu mieszkam- ponad 11 lat- ciagle coś remontujemy. Chyba już przywykłam. Teraz jednak ma to troszkę większy zakres, stąd rozciąga się w czasie... Ale juz bliżej niż dalej...
Jakieś foteczki? Bardzo proszę

Aguś, masz rację, kobitki są wytrzymałe ;) A zdjęcia kolorowe, bo jak zwykle pokazuję je z opóźnieniem...
Aguś, dzięki. Bardzo lubię ogólne widoczki w ogrodzie.
Aniu, otóż to, czasem po prostu za dużo na raz się dzieje, no ale cóż, życie biegnie bardzo szybko...
Ścieżka kamienna jest fajna, ale chwasty ciągle biorą górę, wrastają między szczeliny
Małgosiu, tak tak, dokumentuję remont. W ogóle zdjęcia porównawcze są fajne, z każdej dziedziny. Wiadomo, my najczęściej podziwiamy remonty ogrodowe
Aniu, no myślę, myślę i tu oczywiscie od tego myślenia pojawiają sie nowe problemy... Życie ;)
Martuś, tak naprawdę to od kiedy tu mieszkam- ponad 11 lat- ciagle coś remontujemy. Chyba już przywykłam. Teraz jednak ma to troszkę większy zakres, stąd rozciąga się w czasie... Ale juz bliżej niż dalej...
Jakieś foteczki? Bardzo proszę

- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dawno nie zaglądałam, a tu nowe zdjęcia.
Myślałam, że remont Cię wyłączy z FO a Ty nadal aktywna.
Tylko Cię podziwiać
A ogródek śliczny nadal.
Kamyczki zdobią też. Pozdrawiam Mariolko.
Myślałam, że remont Cię wyłączy z FO a Ty nadal aktywna.
Tylko Cię podziwiać
Kamyczki zdobią też. Pozdrawiam Mariolko.
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Mariolu.
Fajnie ,że z remontem posuwasz się do przodu. Może już niedługo Ci się skonczy . Ogrodem się już zbytnio nie przejmuj. Co nie zrobisz teraz ,to dopieścisz go na wiosnę. Nadal ma swój urok. i jeszcze kolorowy.
Fajnie ,że z remontem posuwasz się do przodu. Może już niedługo Ci się skonczy . Ogrodem się już zbytnio nie przejmuj. Co nie zrobisz teraz ,to dopieścisz go na wiosnę. Nadal ma swój urok. i jeszcze kolorowy.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Gosia, popłakałam się ze śmiechu...trafna uwaga
niemożliwa jesteś 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Słuszna uwaga ,jeszcze bym coś dołożyła 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ciesze się, że dokumentujesz remont.
Mam nadzieję, że kiedyś pokażesz nam swoje zmagania
Mam nadzieję, że kiedyś pokażesz nam swoje zmagania
- Mariolcia1962
- 1000p

- Od: 25 wrz 2013, o 18:43
Mariolu trzymam kciuki za remont i życzę szybkiego końca 
Mój ogród na wsi
Pozdrawiam Mariola
Pozdrawiam Mariola
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak miło, że jesteście 
Nie będę się rozpisywać, ale ten remont to po prostu jakiś koszmar ;/
W kwestii ogrodowej, no cóż, zimno, szaro i ponuro... a z bliska nie wiem, bo oglądam tylko w przelotnym spojrzeniu przez okno... Właśnie sobie uświadomiłam, że był już pierwszy śnieżek, przymrozki niemal każdego ranka, a ja nie mam nic okryte, róże nie okopane...
Marylu, zdjęcia zawsze z dużym opóźnieniem, stąd może się wydawać, że jeszcze kolorowo, ale widoki za oknem późno jesienne....
Biedronko, problem w tym, że wiosną to ja mam dopiero jazdę i totalny brak czasu. W tym roku dopiero w końcu maja troszkę się uspokoiło...
Małgosiu- Twoje pocztówki są super, zazwyczaj się uśmiecham czytając je. A w kwestii remontu, no cóż...
Aniu, prawda?
Martuś, ano
Jak to mawiał Krecik 
Małgosiu, może już totalnie na końcu, "przed i po" coby nie zaśmiecać za bardzo ;)
Mariolu, moje marzenie na chwilę obecną- koniec remontu
Hmmm, taką fotkę znalazłam zeskanowaną, nie umiem nic z nią zrobić, zeby była bardziej widoczna ;(, ale tak wygladał mój ogród niecałe 10 lat temu, i moja pierwsza córcia, która wówczas miała 1,5 roczku. Siedziała sobie w mleczowisku

Nie będę się rozpisywać, ale ten remont to po prostu jakiś koszmar ;/
W kwestii ogrodowej, no cóż, zimno, szaro i ponuro... a z bliska nie wiem, bo oglądam tylko w przelotnym spojrzeniu przez okno... Właśnie sobie uświadomiłam, że był już pierwszy śnieżek, przymrozki niemal każdego ranka, a ja nie mam nic okryte, róże nie okopane...
Marylu, zdjęcia zawsze z dużym opóźnieniem, stąd może się wydawać, że jeszcze kolorowo, ale widoki za oknem późno jesienne....
Biedronko, problem w tym, że wiosną to ja mam dopiero jazdę i totalny brak czasu. W tym roku dopiero w końcu maja troszkę się uspokoiło...
Małgosiu- Twoje pocztówki są super, zazwyczaj się uśmiecham czytając je. A w kwestii remontu, no cóż...
Aniu, prawda?
Martuś, ano
Małgosiu, może już totalnie na końcu, "przed i po" coby nie zaśmiecać za bardzo ;)
Mariolu, moje marzenie na chwilę obecną- koniec remontu
Hmmm, taką fotkę znalazłam zeskanowaną, nie umiem nic z nią zrobić, zeby była bardziej widoczna ;(, ale tak wygladał mój ogród niecałe 10 lat temu, i moja pierwsza córcia, która wówczas miała 1,5 roczku. Siedziała sobie w mleczowisku

- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
"złota myśl" zabawna-ale i prawdziwa do bólu
powodzenia w remoncie
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Święta niedługo to i remont szybko się skończy.Mnie czeka co nieco wiosną i na samą myśl mam kołatanie pępka.
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Jakbym widziała swoją działkę sprzed lat!
Swoim synom płaciłam 1 grosz od zerwanego mlecza. Uzbierali 10zł i poszli na lody
Swoim synom płaciłam 1 grosz od zerwanego mlecza. Uzbierali 10zł i poszli na lody
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Planuje większy remont , a ponieważ przeżyłam mniejsze odkładam go w nieskończoność.
Dobrze że u Ciebie już koniec
Dobrze że u Ciebie już koniec