Witajcie z zasypanej Małopolski
Już odpowiadam na Wasze posty ...wczoraj dosłownie padłam ...ze zmęczenia .
Sławku...a ja zjadłam trzy - jeden dla sprawdzenia , drugi do towarzystwa , a trzeci zamiast kolacji

.
Ewuś...dziękuję

..są naprawdę smaczne ...proszę bardzo , częstuj się - jeszcze kilka zostało .
Ewuniu...dziękuję , jest mi niezmiernie miło

- a Ty nie robiłaś z filcu róży , lub jakiegoś innego kwiatka ?
Buziaczki

i miłego dnia w" Fabryce Celulozy " .../praca papierkowa / ...
Jadzieńko...ja już nie mówię o sobie ...sama jestem pączkiem ...lubię słodkości , a zwłaszcza chałwę ...Przyjdzie wiosna , to krągłości zakopiemy w ogrodzie

. Róża nie jest specjalnie pracochłonna ...
Pozdrawiam śnieżnie - aczkolwiek cieplutko

...
Justysiu...wzory kwiatowe są u mnie priorytetem i obojętnie w jakiej postaci - żywe , czy w martwej naturze ...
Wszystkie bliskie memu

...
Serdecznie pozdrawiam

...śniegu nasypało multum ...a to chyba jeszcze nie koniec

...
Bina12 ....Jedz , pij i popuszczaj pasa - jak za Króla Sasa ...wszak Tłusty Czwartek , to obżarstwo pączkowe - więc nie miej wyrzutów sumienia
Kasiu , przy Twojej figurze można jeść do woli ...oj, ile ja bym dała , by takową mieć

...Mając 30 lat , w pasie miałam 68 , a teraz ...nawet nie przyznam się

. Ja , z win tylko wermut - Martini ...czerwone ...
Ewo vel rozalko ...witam Cię serdecznie w moim " Królestwie ..."

. Dziękuję za krzepiące słowa

, jednak nie uważam siebie za zdolną ...raczej romantyczną ...wiecznie bujającą w obłokach ...ale jak się chce - to można - trzeba tylko próbować ...
Aguniu...u mnie już stało się tradycją , że na Boże Narodzenie piekę pierniczki , a na Tłusty Czwartek obowiązkowo róże karnawałowe i pączki

.
Dziękuję za miłe słowa tak dotyczące słodkości , jak i filcowania

...Ale mam nerwy ...do dzisiaj nie przyszły nasionka ...toż to rozbój w biały dzień ...a ja z Ewcią / Ewluk zamówiłyśmy krążki torfowe ...minęło 1,5 tygodnia i ...nic ...
Pozdrawiam z zasypanej Małopolski

.
Obiecana druga strona szala ...
A tak prezentuje się na drugiej stronie , z bliska wzór ...w świetle dziennym ..