...nikt do mnie nie zaglądał widocznie wszyscy zajęci w swoich ogródkach a i majowe dni zbliżają się...a no tak i tv troszkę zabrało czas oj te kapelusze....
...omieg zawsze stwarza ciepłe wrażenie...
świecznica ,tylko jest jedna
reszta zmarzła... ładny jestem prawda...
Misiu zbliża się długi weekend i robiąc dzisiaj zakupy, zauważyłam, że największe kolejki były w sklepie mięsnym i ...ogrodniczym Wychodzi, że będziemy pracować w ogródkach i jednocześnie grillować
Misiu faktycznie taka piękna pogoda wygoniła do ogrodów, aż nie chce się wchodzić do domów Przez 2 dni sporo pracy zrobiłam, głownie przeróbek, no i posadziłam nowe kupione roslinki
Twój omieg jest śliczny masz już piękną rozrośniętą kępę
...Iwonko masz racje jak będzie ładna pogoda to ogrody zagrilują...
...Agnieszko mój omieg to już trzy razy zmieniał miejsce ale teraz to już zostanie tam gdzie jest...jak rano odsuwam zasłony to on tak ładnie na mnie patrzy...
...Gosiu te słoneczka to dają duzo radości a jeszcze jak jest dzień : pochmurny to miodzio... Jola Stasia migdałek był jednym z pierwszch nasadzeń jak go przytargałam to w domu było tyle gadania że głowa mała a teraz o jaki ładny... Majudzięki ciągle myliłam ...
Migdałek śliczny mnie wymarzł i już nie kupuję , omiegi też marnie kwitną za to prymulki obsypane całe kwiatami .. sporo mi się wysiało tych popularnych i muszę je po flancować .. zielsko tez nie daje o sobie zapomnieć .. za grillem nie przepadam wolę jakąś sałatkę .. miłego słonecznego weekendu ,
u mnie to samo dużo zdjęć nie widać ....ale wciskam odpowiedz i wtedy już są wszystkie zdjęcia otworzone ,trochę nie wygodnie ale ich widać .. i od razu mogę odpisać ..