Już nie mogę się doczekać kiedy to wszystko zakwitnie

buziaczki
 buziaczki   i przytulasy
 i przytulasy   

Do ogródka jeszcze zdążysz
 Do ogródka jeszcze zdążysz  

.Widzę u Ciebie ładne wysiewy.
 .Widzę u Ciebie ładne wysiewy.

Mam tak samo.malgocha1960 pisze:Twoje wysiewy pięknie rosną.Moje stoją w miejscu,a niektóre mam wrażenie,że cofają się w rozwoju.

Gosiugosia07 pisze:Hodowla urocza ja jeszcze astrów nie posiałam ale nadrobię w środęJuż nie mogę się doczekać kiedy to wszystko zakwitnie
 już wiosna więc już nie długo
 już wiosna więc już nie długo   
 HalinkoHalina Kwak pisze:Majeczkobuziaczki
i przytulasy
Wiosna już zawitał do Twojego ogrodu
Dziękuję za fotki

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

RomciuRomualda Witczak pisze:Majeczko trzymaj się, zdrówka życzęDo ogródka jeszcze zdążysz
 wiem ale ciągnie mnie już nie mogę się doczekać
 wiem ale ciągnie mnie już nie mogę się doczekać  ale na razie dzisiaj skończyłam zastrzyki i zobaczę co będzie dalej
  ale na razie dzisiaj skończyłam zastrzyki i zobaczę co będzie dalej   
 MoniśMonia68 pisze:Majeczko, chciałam się przywitać po dłuższej nieobecności
Zdrówka Ci życzę i dziękuję za piękną Walentynkę
 dawno cię nie było
 dawno cię nie było   ale ja też teraz jestem rzadziej trochę bo chora no i córka okupuje komputer bo ma teraz maturę
 ale ja też teraz jestem rzadziej trochę bo chora no i córka okupuje komputer bo ma teraz maturę  
 cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

Ewuniuewamon pisze:Majeczko , życzę zdrówka.Widzę u Ciebie ładne wysiewy.
Moje, zawsze ładnie zejdą,a później siewki padają stopniowo
 dlaczego ci padają siewki
 dlaczego ci padają siewki   ja mam zawsze za dużo ale muszę pamiętać o podlewaniu co mi się często zdarza więc wybrałam jeden dzień i biegam z wodą
 ja mam zawsze za dużo ale muszę pamiętać o podlewaniu co mi się często zdarza więc wybrałam jeden dzień i biegam z wodą   
 Dzidziu u mnie też zimno i pada ale co tam wilgoć też potrzebnaZabeczka101059 pisze:Piękne zasiewy
Wiosna puka do naszych ogrodów
już nie moge sie doczekać
niestety u mnie leje i zimno
 na razie patrzę przez okno czy widać już coś zielonego,dzieci patrzą na mnie z dziwnymi minami
 na razie patrzę przez okno czy widać już coś zielonego,dzieci patrzą na mnie z dziwnymi minami   

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

Małgosiu, Majeczko może mają za mało światłamalgocha1960 pisze:Twoje wysiewy pięknie rosną.Moje stoją w miejscu,a niektóre mam wrażenie,że cofają się w rozwoju.

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

moje wysiewki też stoją teraz w miejscu i troszkę boję się że będą nici z mojej
  moje wysiewki też stoją teraz w miejscu i troszkę boję się że będą nici z mojej  ...a stoją na wschodnim oknie ...
 ...a stoją na wschodnim oknie ...
Misiu nie wiem co może być przyczynąlora pisze:..Majumoje wysiewki też stoją teraz w miejscu i troszkę boję się że będą nici z mojej
uprawy...a stoją na wschodnim oknie ...
 moje też rosną na  wschodnim oknie i dobrze się mają
 moje też rosną na  wschodnim oknie i dobrze się mają  
 cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2