Nareszcie coś nowego z haworcji pokazałeś! Rośliny ładne, ciekawe. Widać, że się dobrze u Ciebie zaklimatyzowały. Aż miło popatrzeć:)
Jedna uwaga: haworcja opisana na doniczce jako H. truncata, siew Mesa Garden to hybryda. Powinna być podpisana H. x truncata Mesa Garden.
Edit: Literówka w podpisie ostatniej rośliny. Powinno być: Haworthia cv. Harry Johnson.
Zaciekawiło mnie widoczne na fotkach podłoże. Wydaje się bardzo przepuszczalne, mineralne. Czy dobrze w nim rośliny rosną? Nie wysychają? Moje dużo bardziej zwarte.

poprawię "etykietki" i wstawię nowe fotki z prawidłowymi nazwami.
  poprawię "etykietki" i wstawię nowe fotki z prawidłowymi nazwami. 
 Muszę przyznać, że nolina z pierwszego zdjęcia mnie powaliła - jest niesamowita! Jakie ona ma długie i kręcone te liście! Nie widziałam jeszcze takiego cuda. Ja myślałam, że moja jest ładna, ale na to, jak widzę, musi jeszcze poczekać...
  Muszę przyznać, że nolina z pierwszego zdjęcia mnie powaliła - jest niesamowita! Jakie ona ma długie i kręcone te liście! Nie widziałam jeszcze takiego cuda. Ja myślałam, że moja jest ładna, ale na to, jak widzę, musi jeszcze poczekać... 

przyjemnie się je ogląda jak od malucha rosną.  I na mikoryzie  -  tu czekam na efekty
 przyjemnie się je ogląda jak od malucha rosną.  I na mikoryzie  -  tu czekam na efekty