Przepiękne wiosenne kwiaty i to w jakiej ilości.
Ogródek AGNESS cz.4
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.4
Witaj AGNIESZKO!

-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, krokusy masz cudne!!
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu mam nadzieję, że Twój ciemiernik jednak przeżyje, ponieważ jest naprawdę piękny i byłoby bardzo szkoda
Jadziu moje brateczki już posadzone do donic, dookoła domu od razu zrobiło się kolorowo i wiosennie
Mam nadzieję, że jutro uda mi się cyknąć fotki, bo dziś cały dzień przy garach
Smoczynko, te przejścia zimy w wiosnę każdego roku inne. U mnie w tym roku wyjątkowo pierwszy raz od kilku już lat jest delikatne przejście z przedwiośniem poprzedzającym wiosnę. Tak jak to dawniej bywało. Bo ostatnie lata, to z kozaczków od razu w sandałki, nie było miejsca na pantofle
Joluniu coraz więcej kolorowych krokusików kwitnie, teraz w przedświątecznym młynie nawet nie miałam czasu cyknąć fotek, ale mam nadzieję, że do jutra nie przekwitnę i uda mi się je sfocić i pokazać
Joluś, aż trudno uwierzyć, że u Ciebie tak brzydka pogoda. U mnie wprawdzie szału nie ma z ciepełkiem, ale jest suchutko i słoneczko od czasu do czasu wygląda, tak, że nie jest źle
A krokusiki faktycznie warto mieć w ogrodzie, one wspaniale zdobią i pokazują nam kolorki bardzo wcześnie, kiedy najbardziej do nich tęsknimy po zimie
Ja znowu nie mam przylaszczek i muszę koniecznie je sobie posadzić, bo też są prześliczne
Beatko, krokusów mam sporo i faktycznie są śliczne i bardzo je lubię, na przyszły rok jeszcze sobie dosadzę, ale choruję na ciemierniki, nie mam żadnego pełnego i dopiero w tym roku posadziłam ciemne, które strasznie mi się podobają. Zobaczymy jak się przyjmą, oby się udało
Krysiu dziękuję
Krokusików faktycznie mam sporo, jeszcze nawet nie wszystkie kwitną , wiele jest w pąkach, ja je bardzo lubię
Moniś dziękuję
Jadziu moje brateczki już posadzone do donic, dookoła domu od razu zrobiło się kolorowo i wiosennie
Smoczynko, te przejścia zimy w wiosnę każdego roku inne. U mnie w tym roku wyjątkowo pierwszy raz od kilku już lat jest delikatne przejście z przedwiośniem poprzedzającym wiosnę. Tak jak to dawniej bywało. Bo ostatnie lata, to z kozaczków od razu w sandałki, nie było miejsca na pantofle
Joluniu coraz więcej kolorowych krokusików kwitnie, teraz w przedświątecznym młynie nawet nie miałam czasu cyknąć fotek, ale mam nadzieję, że do jutra nie przekwitnę i uda mi się je sfocić i pokazać
Joluś, aż trudno uwierzyć, że u Ciebie tak brzydka pogoda. U mnie wprawdzie szału nie ma z ciepełkiem, ale jest suchutko i słoneczko od czasu do czasu wygląda, tak, że nie jest źle
Beatko, krokusów mam sporo i faktycznie są śliczne i bardzo je lubię, na przyszły rok jeszcze sobie dosadzę, ale choruję na ciemierniki, nie mam żadnego pełnego i dopiero w tym roku posadziłam ciemne, które strasznie mi się podobają. Zobaczymy jak się przyjmą, oby się udało
Krysiu dziękuję
Moniś dziękuję
- AGNESS

Kochani z okazji ŚWIĄT życzę Wam dużo ,dużo szczęścia, spełnienia wszystkich ogródkowych marzeń i wszelkiej pomyślności
- Kasia_Tomek
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 08:32
Wiosna cudna u Ciebie. Masz sporo krokusów i jakie różnorodne kolorki
Jest na co popatrzeć
Jest na co popatrzeć
- AGNESS

-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Piękne krokusiki,u mnie już niestety przekwitły... 
Agness krokusy są takimi kwitkami, które nigdy się nie nudzą..
chciałoby się je ogladać zawsze i wszędzie.. w każdym ogródku..

chciałoby się je ogladać zawsze i wszędzie.. w każdym ogródku..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam świątecznie.
U mnie też już po krokusach i śnieżycach.
Ale teraz czas na tulipany.
Dobrze, że u Ciebie można jeszcze przedłużyć przedwiośnie.
Miłego dnia życzę.
U mnie też już po krokusach i śnieżycach.
Ale teraz czas na tulipany.
Dobrze, że u Ciebie można jeszcze przedłużyć przedwiośnie.
Miłego dnia życzę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj AGNIESZKO!
Faktycznie masz dużą kolekcję krokusów /ja też je lubię/.
Odpowiadając na Twoje pytanie - skalnice są bardzo trudne w uprawie. Ja mam co roku
bardzo duże straty. Wszystko zrobione jest zgodnie z książką, na zimę przykryte gałązkami
i szybami a i tak padają.
Faktycznie masz dużą kolekcję krokusów /ja też je lubię/.
Odpowiadając na Twoje pytanie - skalnice są bardzo trudne w uprawie. Ja mam co roku
bardzo duże straty. Wszystko zrobione jest zgodnie z książką, na zimę przykryte gałązkami
i szybami a i tak padają.
-
x-d-a
Agnieszko, pospacerowałam po Twoim świątecznym ogródku i popatrzyłam na śliczne krokusiki.
U mnie zostało po nich już tylko wspomnienie, więc w sumie to dobrze, że mamy w Polsce kilka stref klimatycznych, bo jak by wszędzie wszystkie kwiatki kwitły w jednym terminie, byłoby nudno...
Pozdrawiam Cię ciągle świątecznie i dyngusowo
U mnie zostało po nich już tylko wspomnienie, więc w sumie to dobrze, że mamy w Polsce kilka stref klimatycznych, bo jak by wszędzie wszystkie kwiatki kwitły w jednym terminie, byłoby nudno...
Pozdrawiam Cię ciągle świątecznie i dyngusowo
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Witaj
Piękne masz krokusy
Piękne masz krokusy
- AGNESS

Marylu, Twoje krokusiki po prostu zrobiły miejsce kolejnym kwitnącym ,wiosennym pięknościom
Izuś zgadzam się z Tobą
one są bardzo wdzięczne i pojawiają się w ogrodzie wtedy, kiedy najbardziej tęsknimy do kolorków
Grażynko, aż trudno uwierzyć, że są tak duże różnice w wegetacji
u mnie dopiero krokusy a w innych ogródkach już po nich nie ma nawet śladu 
Krysiu wielka szkoda, że skalnice są tak bardzo delikatne, są naprawdę piękne.
Daluś, masz rację
różnice w wegetacji powodują tylko urozmaicenie i jest ciekawiej
Witaj Dawidzie w moim ogródku, bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje krokusiki, ja naprawdę bardzo je lubię i na przyszły rok muszę jeszcze sobie ich trochę dokupić.
Izuś zgadzam się z Tobą
Grażynko, aż trudno uwierzyć, że są tak duże różnice w wegetacji
Krysiu wielka szkoda, że skalnice są tak bardzo delikatne, są naprawdę piękne.
Daluś, masz rację
Witaj Dawidzie w moim ogródku, bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje krokusiki, ja naprawdę bardzo je lubię i na przyszły rok muszę jeszcze sobie ich trochę dokupić.
Witaj Agusiu, krokusików masz sporą kolekcję, wszystkie piękne, ciemierniki też już ładnie kwitną. Piękna kolorowa wiosenka u ciebie, tak miło te fotki się ogląda. Pozdrawiam świątecznie.
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Piękne masz krokusiki. U mnie botaniczne już przekwitły, ale wielkokwiatowe trzymają się dzielnie. Dobrze, że pogoda dopisała, bo straszyli, że w święta ma byc okropnie
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2