bo inaczej pójdę z torbami."
 bo inaczej pójdę z torbami."Ale jakie pełne te torby będą

Nie ma w tym nic złego kiedy sprawiamy sobie trochę radości
 teraz tyle złości wszędzie... ale grunt to pozytywne nastawienie i te chwile radości ;)
 teraz tyle złości wszędzie... ale grunt to pozytywne nastawienie i te chwile radości ;)
 ,ale pieniądz musi być w obrocie .Tyle nam pozostało z życia
 ,ale pieniądz musi być w obrocie .Tyle nam pozostało z życia  

Zdrowie psychiczne ważniejsze niż brak kasy.
  Zdrowie psychiczne ważniejsze niż brak kasy. 

a przyjemność sobie sprawić czasem trzeba, gdy dookoła szaro, buro i depresyjnie.\
  a przyjemność sobie sprawić czasem trzeba, gdy dookoła szaro, buro i depresyjnie.\ 

Teraz co roku kupuję, a liliputy też w tym roku posieję.
 Teraz co roku kupuję, a liliputy też w tym roku posieję.  
  Kupiłam trzy ozdoby na dość wysokich prętach, pozazdrościłam Ci.
 Kupiłam trzy ozdoby na dość wysokich prętach, pozazdrościłam Ci.  

Na pewno dobrze je wykorzystasz.
 Na pewno dobrze je wykorzystasz. 

i już zielonego ogródka.
 i już zielonego ogródka.
 widać ze kocha na zabój
  widać ze kocha na zabój  Dobrze mieć takiego obok siebie nic tylko mu dogadzać
 Dobrze mieć takiego obok siebie nic tylko mu dogadzać  Ewuniu wianek super zresztą jak wszystko co stworzysz .Nasion  coraz więcej ja tylko rzodkiewkę ,maciejkę  i mix kwiatów dla motyli wystarczy
 Ewuniu wianek super zresztą jak wszystko co stworzysz .Nasion  coraz więcej ja tylko rzodkiewkę ,maciejkę  i mix kwiatów dla motyli wystarczy 

Mój ślubny tylko pomaga mi wysadzać do gruntu pomidory i ogórki wyhodowane w doniczkach. A! I cebulę osobiście sadzi.
  Mój ślubny tylko pomaga mi wysadzać do gruntu pomidory i ogórki wyhodowane w doniczkach. A! I cebulę osobiście sadzi.  Natomiast kopanie czy przygotowywanie działki pod uprawę leży w jego kompetencjach. W sumie najcięższą robotę wykonuje, dzięki czemu zostawia mi całą przyjemność związaną z wysiewem, pikowaniem i opieką nad siewkami i sadzonkami w domku.
 Natomiast kopanie czy przygotowywanie działki pod uprawę leży w jego kompetencjach. W sumie najcięższą robotę wykonuje, dzięki czemu zostawia mi całą przyjemność związaną z wysiewem, pikowaniem i opieką nad siewkami i sadzonkami w domku.  

Kwiatkami goździków brodatych będziesz się cieszyła dopiero w przyszłym roku, tylko musisz pamiętać, by wysiać je pod koniec maja, by jesienią przepikować siewki na stałe miejsce.
  Kwiatkami goździków brodatych będziesz się cieszyła dopiero w przyszłym roku, tylko musisz pamiętać, by wysiać je pod koniec maja, by jesienią przepikować siewki na stałe miejsce.  

Kwitnący klematis i zapączkowana jeżówka to już niemal letnie klimaty.
  Kwitnący klematis i zapączkowana jeżówka to już niemal letnie klimaty.   
  Na działce mokro tak, że wejść - nawet na ścieżki oddzielające rabaty - jest trudno.
  Na działce mokro tak, że wejść - nawet na ścieżki oddzielające rabaty - jest trudno.  Nie mniej wybieram się jutro w odwiedziny,
  Nie mniej wybieram się jutro w odwiedziny,  naturalnie jeśli zapowiadane wichury nie przeszkodzą.
  naturalnie jeśli zapowiadane wichury nie przeszkodzą.  
  jednak flancowane roślinki są silniejsze,
  jednak flancowane roślinki są silniejsze,  więc warto to zrobić. Zresztą trzeba je rozsadzić, by nie rosły za gęsto, bo one ładnie przyrastają.
  więc warto to zrobić. Zresztą trzeba je rozsadzić, by nie rosły za gęsto, bo one ładnie przyrastają.  
  Wyszłam na godzinkę z kijkami, ale na działkę nie dodarłam, przeraża mnie błoto, w którym - jak donosi M - można tonąć po kostki.
  Wyszłam na godzinkę z kijkami, ale na działkę nie dodarłam, przeraża mnie błoto, w którym - jak donosi M - można tonąć po kostki.  

A jak to się stało, że powojnik w domu wylądował?
 A jak to się stało, że powojnik w domu wylądował?