A jaki ciemiernik
Moja działka 4
-
akl62
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka 4
Zwierzyniec dziki masz przedni.
A jaki ciemiernik

A jaki ciemiernik
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ania już pochwaliła zwierzyniec ale co ta ropucha robi o tej porze zamiast siedzieć pod kamieniem i czekać na wiosnę
. Różyczki i inne takie mam okryte może nadejść zima oby trochę białego aby bardziej okryć przed mrozem 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Lidziu czy to mały Bartuś?
Jaki fajny kot wygląda jak farbowany z odrostami
A tą kępę ciemiernika masz, bo coś nie kojarzę? Ładny narcyz z białą trąbką
zwierzyniec się nie zmienił 
A tą kępę ciemiernika masz, bo coś nie kojarzę? Ładny narcyz z białą trąbką
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Lidziu kot z balejażem świetnie wygląda, ropusia świetna, czy ona mieszka w tej rurze 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Dzisiaj chcę Wam pokazać część moich zdjęć zrobionych w tym roku w królestwie Tereni - Teniak. Jest to tylko kilka migawek, które nie oddają całego piękna i różnorodności nasadzeń. Miejsce to obfituje w tyle ciekawych roślin i zwierząt, że po prostu zapominałam o aparacie fotograficznym wiszącym na szyi lub z nadmiaru emocji zdjęcia wychodziły nieostre.

- Maska

- Kontakt:
Lidziu bardzo ciekawy ogród! mnie zainteresowała roślina w doniczce na 9 zdjęciu? inne oczywiście też, no i zwierzyniec gołębie to chyba pierwszy raz widzę na FO.
Bardzo podobają mi się berneńczyki ostatnio ...może kiedyś?
Bardzo podobają mi się berneńczyki ostatnio ...może kiedyś?
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Lideczko dziękuję za sesję ogrodową
Nawet mi się ten ogród zaczyna podobać/jak nie jest zarośnięty
/. Ale gdzie mi tam do skarbów które Ty posiadasz i którymi tak chętnie się dzielisz
Potrafisz tak fajne wynalezć ciekawe ujęcia,ja nawet aparatu nie mam by zrobić jakieś zdjęcie.
Marysiu -Masko to jest storczyk Coelogyne cristata-Kapturzyk,piękny biały ,pachnący.
Ale obrazliwa z niego bestia,bardzo nie lubi jak się oddziela a poza tym lubi przechłodzenie.Nie uraczył mnie w tym roku kwitnieniem ale ja cierpliwa jestem -poczekam do następnego
Miłego świętowania Wam życzę.Pozdrawiam.Teresa
Nawet mi się ten ogród zaczyna podobać/jak nie jest zarośnięty
Potrafisz tak fajne wynalezć ciekawe ujęcia,ja nawet aparatu nie mam by zrobić jakieś zdjęcie.
Marysiu -Masko to jest storczyk Coelogyne cristata-Kapturzyk,piękny biały ,pachnący.
Ale obrazliwa z niego bestia,bardzo nie lubi jak się oddziela a poza tym lubi przechłodzenie.Nie uraczył mnie w tym roku kwitnieniem ale ja cierpliwa jestem -poczekam do następnego
Miłego świętowania Wam życzę.Pozdrawiam.Teresa
- UlaL

- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Lidziu
i mnie miło pooglądać zdjęcia z ogrodu Tereni. Jak oglądam to aż zatęskniłam do tego miejsca i do przemiłych gospodarzy.
Pozdrawiam Cię, Ula
i mnie miło pooglądać zdjęcia z ogrodu Tereni. Jak oglądam to aż zatęskniłam do tego miejsca i do przemiłych gospodarzy.
Pozdrawiam Cię, Ula
- irminka

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Lidziu, mnie też zachwyciły gołąbki. Do mojego ogrodu przylatują synogarlice, mają gniazda na rosnących niedaleko wysokich sosnach 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Łuk obrośnięty chyba bluszczem przypomina mi zaczarowany ogród- fotki w sam raz na świateczne przegladania ogrodów. Lidziu miłego wieczoru światecznego i kolejnych dni a w nowym roku pełnego zadowolenia z Twojego bogatego w rośliny ogrodu 
- Teniak
- 200p

Lidziu żywokost/od Urszuli/ o którym mówiłam jest na pierwszym zdjęciu z lewej strony.
ewa w -Ewo bramka jest zrobiona z czerwonego buka,jeżeli przypilnuje się cięcia wygląda bardzo urokliwie.
Gołębie to hobby mojego M,niestety muszą być pod wolierą ponieważ mieszkamy na skraju lasu/co widać na zdjęciach/i jastrzębie bardzo atakują wszelkie nasze ptactwo.
Ostatnio taki ogromny usadowił się na klatce z papugami.Nie boją niczego,są przecież dwa psy i my ciągle na podwórku ale dla nich to nic.
U nas trochę mniej wieje ale wczoraj to było okropnie,wieczorem ratowaliśmy folię na namiocie-udało się.
Świętujcie dziewczęta.Pozdrawiam.Teresa
ewa w -Ewo bramka jest zrobiona z czerwonego buka,jeżeli przypilnuje się cięcia wygląda bardzo urokliwie.
Gołębie to hobby mojego M,niestety muszą być pod wolierą ponieważ mieszkamy na skraju lasu/co widać na zdjęciach/i jastrzębie bardzo atakują wszelkie nasze ptactwo.
Ostatnio taki ogromny usadowił się na klatce z papugami.Nie boją niczego,są przecież dwa psy i my ciągle na podwórku ale dla nich to nic.
U nas trochę mniej wieje ale wczoraj to było okropnie,wieczorem ratowaliśmy folię na namiocie-udało się.
Świętujcie dziewczęta.Pozdrawiam.Teresa
- Maska

- Kontakt:
Mam też taki żywokost jak Terenia i mam nadzieję, że zimę przetrwa, bo nasion nie zabrałam.
- Teniak
- 200p

Marysiu-Masko żywokost przezimował spokojnie,niczym nie okrywałam.Nawet nie pomyślałam o zebraniu nasion
Psy berneńskie są kochane,nasza Bryza to już wiekowa dama ale dzielnie się trzyma.Wnuczki mają z nią frajdę,tylko że to wielkie ,ciężkie psisko potrafi czasami i mnie przewrócić a jestem solidna babka.
Pozdrawiam.Teresa
Psy berneńskie są kochane,nasza Bryza to już wiekowa dama ale dzielnie się trzyma.Wnuczki mają z nią frajdę,tylko że to wielkie ,ciężkie psisko potrafi czasami i mnie przewrócić a jestem solidna babka.
Pozdrawiam.Teresa
-
stokrotka1805
- 200p

- Od: 24 lut 2013, o 22:22
Witam!
Przypadkiem trafiłam Lidziu do Twojego cudnego ogrodu. Czuję się zawstydzona, że mój jest, jaki jest. W przyszłym roku będę się bardziej starać. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia w Nowym Roku.
Lidka
Przypadkiem trafiłam Lidziu do Twojego cudnego ogrodu. Czuję się zawstydzona, że mój jest, jaki jest. W przyszłym roku będę się bardziej starać. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia w Nowym Roku.
Lidka
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lidziu, piękne zdjęcia pokazałaś z ogrodu Tereni,miałam fajne oglądanie na święta.