Mam kompleks
Ogród
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród
Dziękuję Wam za tak miłe słowa
Agnieszko jeszcze mam kilka roślinek na liście do kupienia ale trzeba coś zostawić na przyszły rok
Ewuniu w życiu brak mi cierpliwości ale jeśli chodzi o ogród to o dziwo jestem cierpliwa i uparta , choćby słońce grzało i było 35 stopni jak coś postanowie to musze zrobić. Tak było z rabatka na której rośnie berberys, postanowiłam że muszę to zrobić i sama dzwigałam kamienie- grys ( później wspólnie z mamą). Ale sie udało rabatka gotowa.
Madziu dziękuję szczeście sie przyda a że to dopiero początek to sama wiesz jak to jest.
Działeczka Twoja jest śliczna, wszystko sadzisz z głowa, dbasz o dodatki, których u mnie jest bardzo mało. A strasznie mi sie podobają. Jeszcze raz dziękuję zą miłe słowa
Przemku myślę że spokojnie przez 2 lata kolor sie utrzyma a nawet i 3 później można tylko dosypać troszeczke na wierzch żeby rabatka nabrała żywszego koloru.
Jadziu duża zasługa mojej kochanej mamy. Jedynie pozostaja mi soboty i dni kiedy mam urlop żeby coś w ogrodzie zdziałać.
Agnieszko jeszcze mam kilka roślinek na liście do kupienia ale trzeba coś zostawić na przyszły rok
Ewuniu w życiu brak mi cierpliwości ale jeśli chodzi o ogród to o dziwo jestem cierpliwa i uparta , choćby słońce grzało i było 35 stopni jak coś postanowie to musze zrobić. Tak było z rabatka na której rośnie berberys, postanowiłam że muszę to zrobić i sama dzwigałam kamienie- grys ( później wspólnie z mamą). Ale sie udało rabatka gotowa.
Madziu dziękuję szczeście sie przyda a że to dopiero początek to sama wiesz jak to jest.
Przemku myślę że spokojnie przez 2 lata kolor sie utrzyma a nawet i 3 później można tylko dosypać troszeczke na wierzch żeby rabatka nabrała żywszego koloru.
Jadziu duża zasługa mojej kochanej mamy. Jedynie pozostaja mi soboty i dni kiedy mam urlop żeby coś w ogrodzie zdziałać.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- zwkwiat
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwio przyłączę się do pochwał, Twój ogród jest bardzo schludny, układając zrębki tworzysz piękne wzory a roślinki jakby wisienki na torcie, ciekawe jaki kolor liatry umieściłaś na żółtych zrębkach?
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Sylwuniu, kochana
ojjj wiem, wiem.. Dlatego wszystko rozumiem
Coś Ty, po obejrzeniu dzisiejszych Twoich rabatek to zupełnie innym okiem patrzę na swoją działkę. Liczę że z każdym rokiem coś się zmieni. Mam plany, marzenia. Ale wiadomo jakie każdy z nas ma ograniczenia. Może kiedyś chociaż w połowie będzie u mnie tak ładnie jak u Ciebie.
- Sylwia85
- 1000p

Witajcie
, dzisiaj drugi dzień urlopu i jutro już do pracy więć trzeba wykorzystać go na maksymalnie.
Zosiu dziękuję
, mam 4 sztuki liatry trzy mam różowe a jedną białą. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądać bo dopiero w tym roku zakupiłam białą.
Piotrze bardzo dziękuję
, miło mi że zajrzałeś do mnie i zapraszam częściej.
Aniu lubię jak ogród jest kolorowy a nie wszedzie mogę pozwolić sobie na kolor. Postanowiłam ze przynajmniej tutaj zaszaleję
.
Madziu z każdym rokiem roślinki będą wieksze i juz będzie wszystko wyglądać inaczej. Madziu ale u Ciebie jest ładnie i mi sie podoba a jeszcze ten basen rewelacja.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia
Zosiu dziękuję
Aniu lubię jak ogród jest kolorowy a nie wszedzie mogę pozwolić sobie na kolor. Postanowiłam ze przynajmniej tutaj zaszaleję
Madziu z każdym rokiem roślinki będą wieksze i juz będzie wszystko wyglądać inaczej. Madziu ale u Ciebie jest ładnie i mi sie podoba a jeszcze ten basen rewelacja.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia
-
Pashmina2006

Sylwia
Ale to dosadnie napisałaś

- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
O tak zgadzam się z Renią!!!reniuniek pisze:Ło, matko!!!
Sylwuś, ale ty masz cudnie u siebieRabaty dopieszczone w każdym kawałku!
Jest co podziwiać u Ciebie Sylwuś!
- Sylwia85
- 1000p

Witajcie , chciałam Wam przedstawić mojego nowego pieska - Mikę

która zążyła już pogryźdź mamie buta, urwać liść z ogórków, spróbować kwiatków. Ciekawe co jeszcze....

która zążyła już pogryźdź mamie buta, urwać liść z ogórków, spróbować kwiatków. Ciekawe co jeszcze....
-
Pashmina2006

Witamy Mikę
Ale fantastyczny bąbel! Szczeniaki są taaaaakie słodkie. Jest przeurocza. Jak trafiła do Ciebie?
- Sylwia85
- 1000p

Witajcie, pierwszy dzień po urlopie i nie chce mi sie pracować, udało mi sie na chwilkę zalogować na forum.
Madziu ponad miesiąc temu umarł nam piesek, strasznie było smutno bez zwierzaka przy domku. Ani to nie zaszczeka jak ktoś idzie , wiec przedwczoraj tato przywiózł szczeniaczka. Myślałam ze będzie dwa ale jeden psoci za dwóch.
Jadziu uwielbiam małe szczeniaczki, są takie słodziutkie, tylko by się przytulało. a jak fajnie ogonkiem macha
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Madziu ponad miesiąc temu umarł nam piesek, strasznie było smutno bez zwierzaka przy domku. Ani to nie zaszczeka jak ktoś idzie , wiec przedwczoraj tato przywiózł szczeniaczka. Myślałam ze będzie dwa ale jeden psoci za dwóch.
Jadziu uwielbiam małe szczeniaczki, są takie słodziutkie, tylko by się przytulało. a jak fajnie ogonkiem macha
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.