Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Graziu cudne widoki masz z tarasu ...rozgościłam się i podziwiam hortensjowy szpaler ;:173 To same Anabele? Masz różową ?
Pozdrawiam serdecznie ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko :wit
Jaki ty masz busz przy tarasie ;:oj a na katalpe nie mogę się napatrzyć .
Rozsiadłam się już na krzesełku i podziwiam twoje włosci ;:168
U mnie od rana pada deszcz a u ciebie jaka pogoda?
Pozdrawiam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Busz przy tarasie ;:180 cudne miejsce ;:170 rozsiadam się z Renią i czekamy na sympatyczną gospodynię ;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochane dziewczyny przepraszam Was serdecznie ale tyle mam pracy, że muszę się obrobić i odpowiem Wam później, wybaczcie ok?
Dziękuję, że jesteście ;:4
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Oczywiście że poczekamy ;:108 dobrze że dałaś znak że wsio ok to nie będziemy się martwić ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Jestem Kochani :D
Dzień wykańczający zarówno pogodowo jak i pracowo... Zanosi się na deszcz, jest bardzo parno i trudno oddychać ;:219
Ale damy radę!

Teraz Wam odpowiem bo tyle czekacie, że aż się źle z tym czuję...

Moniu cieszę się bardzo, ze stoisz na straży mojej obecności na FO ;:196 bardzo dobrze... Zapraszam oczywiście na kawusię kiedy tylko masz ochotę i dziękuję za tak miłe słowa pod adresem mojego ogrodu ;:196 Oj z tą głową to faktycznie różnie bywa, mi coś dzisiaj trochę doskwiera ale to chyba przez tą pogodę ;:219 Dziękuję za troskę Kochana...

Jacku dziękuję za takie budujące słowa ;:180 Każdy z nas stara się aby nasze ogrody były piękne bo to w końcu nasza pasja, którą cały czas pomagając sobie- rozwijamy :) A jeszcze jak jest taka motywacja to robota pali sie w rękach :lol: Las faktycznie to jest skarb, który bardzo doceniam i staram sie korzystać z jego uroków jak najczęściej. To taka forma medytacji... gdzie można się wyciszyć i spojrzeć na życie z innej perspektywy, oczywiście bardziej pozytywnie...
Faktycznie takich sąsiadów to nie zazdroszczę, brak szacunku dla drugiego człowieka - nie ma nic gorszego... a wystarczyłoby tak niewiele jak podejść i porozmawiać jak cywilizowani ludzie... ale takie typy tego nie rozumieją... Pozdrawiam Cię Jacku serdecznie!

Danusiu witaj!
Dobrze, że wpadłaś do mnie :D bo taki komplement z ust takiej wyrafinowanej ogrodniczki to miód na moje serce... Dziękuję Ci bardzo.... Danusiu to są hortensje ogrodowe, jest tylko jedna Anableka... Kwitną oszałamiająco... Zapraszam na kawusię ;:304

Reniu w taki razie lecę już zaparzać kawkę ;:65
Taki busz chciałam właśnie mieć bo wśród hortensji obecnie kwitnących jak szalone czuję się znakomicie ;:167 Dogadzam im jak mogę i nawoże co tydzień aby kwitły jak najdłużej :D Katalpę też uwielbiam i naprawdę robi wrażenie, sczególnie kolor, którego zdjęcia nie oddają i wielkość liści :lol: Reniu u mnie pogoda bardzo męcząca duszno i parno...

Aguś witaj Kochana ;:196
Zaraz zmykam do Ciebie nadrobić zaległości z wyjazdu ;:168 Taras czeka na przesympatyczne forumki ;:196 :wit
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie w środowy chłodny poranek :wink: i do tego zachmurzony :roll: U mnie lało całą noc, rośliny rosną w szalonym tempie... i chwasty też :D Wczoraj chciałam trochę popracować w ogrodzie ale te wstrętne komary mi nie dały, już nawet środki chemiczne nie działają :evil: kleszcze też nic sobie z tych środków nie robią, właśnie wyciągnęłam go wczoraj z brzucha... ;:219 i czekam na efekty, mam nadzieję, że będzie ok ;:333

A u Was jaki stan pogodowy i ogródkowy???
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko u mnie zimnica na termometrze zaledwie 11*....po obchodzie ogrodu zmarzłam na kość....czy to dopuszczalne o tej porze roku?
Mimo wszystko ściskam ciepło ;:168
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

No właśnie Aguś, ja nawet nie posiedzę na tarasie bo albo pada, albo komary tak tną, że nie da rady a teraz zimnica :roll: I bądź tu mądry ;:224 ;:224 ;:224 Piję kawę bo pogoda śpiąca bardzo ;:304
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak to już jest.....z tarasowymi posiadówkami...cieszymy się bardzo na nie a później nie jest nad dane z tego korzystać w pełni ;:222 Mam nadzieje że załamanie pogody chwile ale te komary ;:223
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

A wiesz najbardziej mnie denerwuje, że urzędnicy na wszystko mają fundusze tylko nie na to co trzeba :twisted: :twisted: :twisted: Może przy planowaniu funduszy na rok jakiś oszołom mógłby wpaść na pomysł aby częśc przeznaczyć na opryski, żeby ,można było normalnie funkcjonować...
Normalnie zaraz mi ciśnienie skacze :evil:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dokładnie kochana o tym samy wczoraj myślałam...że przydałby się jakiś oprysk na te chude, nienajedzone bestie :evil:
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

U mnie na szczęście komarów jest mało ale mokro to tak jak wszędzie ;:219
Jak znowu będzie padać to nie pójdę na działkę sprawdzić jak się mają moje roślinki po wczorajszej ulewie bo będzie takie błotko że chyba bym się tam nie doczłapała ;:185 na razie nie pada ale nie zapowiada się na słonko ;:222
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Grażynko :wit
U mnie też mokro i zimno :roll: ale i tak pójdę popołudniu na ogród, ileż można siedzeć w domu :wink:
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Widok z tarasiku i otoczenie masz obłędne, te kolory zapachy i las za płotem. Po prostu raj.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”