Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Myślę o porządnym zamówieniu różanym
Inne rośliny zamówiłam więcej niż porządnie. Zabrakło rozsądku, będzie płacz i zgrzytanie zębów 
Ewa, jesteś szalona
Aguś, myślę że piwoniom mrozy nic złego nie zrobią... ich kłącza siedzą pod ziemią i raczej niskie temperatury nie powinny zrobić im krzywdy... białe też zawsze chciałam mieć, więc zamówiłam teraz piękną Duchesse de Nemours i dla towarzystwa Madame Bollet.
Kociambry z charakteru są idealne - przede wszystkim nie mają niszczycielskich odruchów, są bardzo mądre i interaktywne, a bardziej przytulnych trudno szukać ;) tylko czekają na wolne kolana ;)
mam do Was pytanie: jaką ziemię powinnam przygotować różom do skrzyń? zmieszać ziemię kwiatową z obornikiem?
Aguś, myślę że piwoniom mrozy nic złego nie zrobią... ich kłącza siedzą pod ziemią i raczej niskie temperatury nie powinny zrobić im krzywdy... białe też zawsze chciałam mieć, więc zamówiłam teraz piękną Duchesse de Nemours i dla towarzystwa Madame Bollet.
Kociambry z charakteru są idealne - przede wszystkim nie mają niszczycielskich odruchów, są bardzo mądre i interaktywne, a bardziej przytulnych trudno szukać ;) tylko czekają na wolne kolana ;)
mam do Was pytanie: jaką ziemię powinnam przygotować różom do skrzyń? zmieszać ziemię kwiatową z obornikiem?
no ja z R. bo mam najbliżej i odchodzi mi przesyłka bo mogę odebrać tu na miejscu, na Niżańskiej
bo do licha nie wiem czy jak to było u nich.....skleroza
bo do licha nie wiem czy jak to było u nich.....skleroza
Marto, ja mam teraz wyznaczoną płatność na początek marca, przed wysyłką...