Hejka Wszystkim w Nowym Roku
!
Przesyłam cieplutkie życzenia: wielu spełnionych marzeń, głównie ogrodowych

, wspaniałych pomysłów, zdrowia, optymizmu i sił, potrzebnych do realizacji naszej pasjii !!!
Narrreszcie udało mi się na troszkę dłużej przysiąść do komputera i co nieco skrobnąć. Bardzo tęsknie za starymi czasami ...kiedy mogłam częściej i dłużej tutaj bywać i bleblać bez końca ... Nic to, przede mną nowy czas, nowe wyzwania, czyli praca-dom, praca-dom ... praca-dom-
ogród 
... Ale, mam nadzieję, że dam radę, bo mam wsparcie w
WAS!!!
Gosiu, dzięki za podtrzymanie na duchu. Jest faktycznie tak jak piszesz, bo już czuję, że ...mogę więcej

. Moja mózgownica powoli przestawia się na szybsze obroty ...

.
Również brakuje mi zieloności i kwiatów. Martwię się o to, że na różach i clematisach są pączki liściowe, gotowe do startu. Co będzie, jak przyjdzie mróz ponad -10*C ?
Majeczko, dzięki Kochana, że czekasz ...

. Bleblanie o różyczkach to moja największa przyjemność, wierz mi!!!
Za przypomnienie o zamówieniach różyczek serdeczne

. Teraz oferty szkółek wertuję w tę i nazad ...i nie mogę się ostatecznie zdecydować, rzecz jasna ...

.
Alutko, bardzo dziękuję za miłe życzenia noworoczne i obiecuję, że nie omieszkam pobleblać różanie i w tym sezonie

.
Luluś, pomału ogarniam ten cały mój galimatias. Życzę sobie, żeby poszło tak jak z jazdą na rowerze lub łyżwach ... czyli na początku jest trochę boleśnie ;:193 , ale potem to już idzie jak z płatka i w dodatku zostaje na całe życie

.
Aneczko, witam Cię bardzo gorąco

!!! I myślę, że jak Ty tu będziesz ...to i dla mnie ten lepszy czas nadejdzie

. Bo nie ma to jak pobleblać sobie o przyjemnościach

w miłym towarzystwie!