Twój jest taki piękny, ja mam taki sam kolor, ale mam wrażenie , że co roku jest go mniej, a ciemno niebieski zupełnie przepadł.
Ogródek AGNESS cz. 8
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Agniesiu Floksy kanadyjskie u mnie nie chcą jakoś rosnąć.
Twój jest taki piękny, ja mam taki sam kolor, ale mam wrażenie , że co roku jest go mniej, a ciemno niebieski zupełnie przepadł.
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Aguś, pięknie wyglądają te żółe tulipany z floksami w tle, super to połącznie
.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aniu, z ust mi to wyjęłaś! Piękne zestawienie 
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś
wpadłam wieczorkiem oglądam Twoje kolory wiosny aż dech zapiera...
floksy też takie mam posadzone w słonecznej plamie i boję się że żle zrobiłam...
bo podobno lubią cień...
floksy też takie mam posadzone w słonecznej plamie i boję się że żle zrobiłam...
bo podobno lubią cień...
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Pięknie i kolorowo Agnieszko , a ten floks kanadyjski to przepięknie pachnie.
Nie widziałam że są takie ciemno niebieskie .
Genia
Nie widziałam że są takie ciemno niebieskie .
Genia
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tajeczko nawet nie wiedziałam, ze jest floks w ciemnoniebieskim kolorze, zawsze spotykałam się z takim błękitnym
szkoda, że Ci przepadł, bo na pewno musiał być śliczny, jaśniutkiemu zresztą też urody nie brakuje
Aniu ,Izuniu, to połączenie, jak większość u mnie jest przypadkowe
bardzo się cieszę, że ładnie wyszło i podoba się Wam
Misiu moje floksy mają do południa słoneczko, później cień, to młodziutka dwuletnia kępa. Mam nadzieję, ze będą się ładnie rozrastały.
Geniu floksik faktycznie ślicznie pachnie, wczoraj zachwycałam sie tym zapachem
Ale najbardziej to nie mogłam oderwać sie wieczorkiem od lilaka, tak cudnie pachniało wokół, że najchętniej przesiedziałabym pod nim cały wieczór
...kolejne wiosenne widoczki - zaczynają pokaz azalie i Rh
...azalie japońskie bardzo przemarzły , wiosnę przywitały całe brązowe, byłam pewna, ze nie będzie ani jednego kwiatu.....byłam w szoku jak po jakimś czasie zobaczyłam ilość pąków, są nimi dosłownie obsypane, wszystkie krzaczki
już teraz wiem na pewno, ze nigdy więcej nie będę ich okrywać na zimę. Zawsze po okrywaniu zaparzały się i miały tylko troszkę kwiatów ....

...tegoroczny maluszek już zaczyna przekwitać...

pierwszy Rh też pokazuje kwiatuszki

....lilak pachnie cudownie, szczególnie wieczorem wokół niego jest jak w perfumerii

Aniu ,Izuniu, to połączenie, jak większość u mnie jest przypadkowe
Misiu moje floksy mają do południa słoneczko, później cień, to młodziutka dwuletnia kępa. Mam nadzieję, ze będą się ładnie rozrastały.
Geniu floksik faktycznie ślicznie pachnie, wczoraj zachwycałam sie tym zapachem
...kolejne wiosenne widoczki - zaczynają pokaz azalie i Rh
...azalie japońskie bardzo przemarzły , wiosnę przywitały całe brązowe, byłam pewna, ze nie będzie ani jednego kwiatu.....byłam w szoku jak po jakimś czasie zobaczyłam ilość pąków, są nimi dosłownie obsypane, wszystkie krzaczki

...tegoroczny maluszek już zaczyna przekwitać...

pierwszy Rh też pokazuje kwiatuszki

....lilak pachnie cudownie, szczególnie wieczorem wokół niego jest jak w perfumerii

- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Cudowne kolorki na azaliach , a zapach bzu to czuć nawet u mnie 
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Cudna fotka
Wczoraj miałam tak samo, plewiłam różankę i wstawałam, żeby powąchać z bliska Sensation, a potem podlewając chodziłam od krzaczka do krzaczka i nos w kwiatki
- AGNESS

Aguś cieszę się, ze mój bez i u Ciebie pachnie
Jolu ja wczoraj wędrowałam na kolanach po ogrodzie i wąchałam kwiatki
Dużo u mnie maluchów i wielka ciekawość, czy pachną
Ja lilaczka mam tylko jednego, wieloletnie już drzewko, na więcej niestety nie mam miejsca. Marzy mi sie biały....ale niestety nie wcisnę....
Jolu ja wczoraj wędrowałam na kolanach po ogrodzie i wąchałam kwiatki
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu azalia japońska cudowna.
Moje dwa razy zmarzły, właśnie miały brązowe liście i wykopałam, gdybym dała im szansę, to może także by zakwitły.
Czy te brązowe listki same odpadły, czy je obrywałaś, gdyż teraz jest zieloniutka i obsypana kwiatami.
Moje dwa razy zmarzły, właśnie miały brązowe liście i wykopałam, gdybym dała im szansę, to może także by zakwitły.
Czy te brązowe listki same odpadły, czy je obrywałaś, gdyż teraz jest zieloniutka i obsypana kwiatami.
- AGNESS

Tajeczko brązowe listeczki same się osypały, musiałam wyciąć tylko z każdego krzaczka 1-2 całkiem przemarznięte gałązki.
Moze faktycznie i Twoje nie były całkowicie przemrożone....moje tak dosyć długo były marne, listki brązowe, nawet nie zwracałam na nie uwagi, dopiero jak zaczęły się różowić to byłam niesamowicie zaskoczona. Jak widać pąków jest masa, juz nie mogę doczekać sie widoku jak rozkwitną
Moze faktycznie i Twoje nie były całkowicie przemrożone....moje tak dosyć długo były marne, listki brązowe, nawet nie zwracałam na nie uwagi, dopiero jak zaczęły się różowić to byłam niesamowicie zaskoczona. Jak widać pąków jest masa, juz nie mogę doczekać sie widoku jak rozkwitną
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko lilaków nie mam a szkoda , ale już nie wygospodaruję miejsca na nie , na starej działce miałam 2 piękne o pełnych kwiatach , nie wiem czy jeszcze tam rosną ,
Genia
Genia
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
A ja muszę sobie sprawić taką huśtawkę... huśtać się i obserwować roślinki, owady i kwiaty....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
A ja mam takiego niedużego, szczepionego, ten może by się zmieściłAGNESS pisze: Marzy mi sie biały....ale niestety nie wcisnę....