LaViol dziękuję. Mi również było miło poznać nową

fankę ogrodnictwa.
Magda zanim się wejdzie na forum powinien się pojawiać komunikat "Wchodzisz na własną odpowiedzialność, grozi uszczupleniem portfela i totalnych uzależnieniem."W życiu nie pomyślałam, że mój ogród przejdzie takie rewolucje. Nie wiedziałam również, że jest aż tyle fajnych roślin. Moje zainteresowania wówczas krążyły tylko wokół iglaków i niektórych krzewów. W szkółkach oczywiście były różne roślinki, ale nie prezentowały się tak okazale jak na zdjęciach z forumowych ogrodów i nie wzbudzały moich emocji. I dopiero jak się tak napatrzyłam i odkryłam, że przez internet można zamawiać roślinki to się dopiero zaczęła...niekończąca się opowieść
Aniu mimo, że codziennie podlewam róże to właśnie wczoraj to palące słońce załatwiło mi jeden krzak Knirpsa. Myślałam, że się popłaczę . Cała uschła
Witaj
Anetko ja również ciągle coś przesadzam dosadzam. Zrobię rabatę a po dwóch latach wpadam na pomysł, że jest do poprawy albo do powiększenia bo roślinki się rozrosły i potrzebują miejsca. Albo co mi się często zdarza zaczynam nową rabatę i wykańczam ją przez kilka lat, albo ona mnie
Powojniki ładne to ja miałam w zeszłym roku Teraz z 9 szt zostały mi tylko cztery. Reszta zmarzła.
Zakwitł Miss Batman
CDN Zmykam spać