Ogródek gagawi cz.2
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Byłam dzisiaj po róże od M. Spasówki. Mojej zamówionej Alohy nie było
. Kupiłam tylko Herkulesa.
Muszę powiedzieć, że róże były extra, drogie- bo 22zł w donicach 4l licencjonowane, po 40zł pnące- miały po 5 pędów długości ok.1m, pienne - 35zł, ale na prawdę dorodne, rzekłabym wypasione. Te z Rosarium nie dorastają im do pięt!!!
Bardzo mnie kusiła pienna nostalgia, biedermaier - niby miniaturka, a krzaczorek piękny no i afrodyta, candelait . Trudno, kupię może jesienią, muszę trochę przyoszczędzić...

tak wygląda Herkules a najbardziej dorodne były nostalgie

Muszę powiedzieć, że róże były extra, drogie- bo 22zł w donicach 4l licencjonowane, po 40zł pnące- miały po 5 pędów długości ok.1m, pienne - 35zł, ale na prawdę dorodne, rzekłabym wypasione. Te z Rosarium nie dorastają im do pięt!!!
Bardzo mnie kusiła pienna nostalgia, biedermaier - niby miniaturka, a krzaczorek piękny no i afrodyta, candelait . Trudno, kupię może jesienią, muszę trochę przyoszczędzić...

tak wygląda Herkules a najbardziej dorodne były nostalgie
Grażynko u nas takie po 65 zł...
Eden rose widziałam i Leonardo 
Napisałam do Hani prośbę o poradę, bo róże imponujących rozmiarów
.. czekam na odpowiedz... idę pod prysznic ..zaraz wracam

Napisałam do Hani prośbę o poradę, bo róże imponujących rozmiarów

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Gaga - rzeczywiście ziemia sucha jak pieprz.Wiesz już doczytałam na forum,że przesadzać piwonię mogę w sierp
niu.Poczekam. Wreszcie cudowna magnolia pokazała swoją krasę.
Wiesz,jak czytam o tych różach,to ogromnie żałuję,że nie kupiłam innej pnącej skoro nie było tej wymarzonej
niu.Poczekam. Wreszcie cudowna magnolia pokazała swoją krasę.
Wiesz,jak czytam o tych różach,to ogromnie żałuję,że nie kupiłam innej pnącej skoro nie było tej wymarzonej

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiecie co? - teraz b. żałuję, że nie kupiłam biedemaiera i nostalgii na kiju.
Iza - ten Eden rose - w LM jest?-nowa dostawa czy stara ( w starej u nas go nie było). 65 zł to niemiłosiernie dużo
, ale skoro Alohy nie było...a miejsce mam przygotowane obok piwoni
pomyślę...
Wysiałam maciejkę, ale jest taka susza, że nie wiem czy wzejdzie
Iza - ten Eden rose - w LM jest?-nowa dostawa czy stara ( w starej u nas go nie było). 65 zł to niemiłosiernie dużo

Wysiałam maciejkę, ale jest taka susza, że nie wiem czy wzejdzie