Sfolguj, bo zaraz rączki potrzeba do prac na świętą.
Zdjęcia perfekcyjne ,piękne

Moje pudeleczkowe prace pokazałam u siebie w pogaduszkowym

wydaje mi sie ,ze to liście Wiązówki błotnej  te na których buszuje ślimak .Dziękuję ze zdrówkiem już dobrze to było chwilowe i zw porę  zapobiegłam chorobie. Dzisiaj rano liczyłam na więcej kropelkowych fotek bo calutka noc podało sobie
  wydaje mi sie ,ze to liście Wiązówki błotnej  te na których buszuje ślimak .Dziękuję ze zdrówkiem już dobrze to było chwilowe i zw porę  zapobiegłam chorobie. Dzisiaj rano liczyłam na więcej kropelkowych fotek bo calutka noc podało sobie 

nie omieszkałam zaraz zajrzeć .Cóż czółenko mnie przyciąga do siebie nic na to nie poradzę
  nie omieszkałam zaraz zajrzeć .Cóż czółenko mnie przyciąga do siebie nic na to nie poradzę  .Dzisiaj zaczęłyśmy robić z Amelką bałwana ze styropianowych kulek i na razie część się suszy resztę zrobimy jutro  .Kurcze ona chciałaby mieć go w sekundzie zrobionego, a to sobie ne da
 .Dzisiaj zaczęłyśmy robić z Amelką bałwana ze styropianowych kulek i na razie część się suszy resztę zrobimy jutro  .Kurcze ona chciałaby mieć go w sekundzie zrobionego, a to sobie ne da  Oczywiście pochwale sie naszą  wspólną pracą a na razie część mojej pracy
 Oczywiście pochwale sie naszą  wspólną pracą a na razie część mojej pracy

dzisiaj też robiłam fotki w ogródku liczyłam na więcej  kropelkowych fotek po całonocnym podlewaniu
 dzisiaj też robiłam fotki w ogródku liczyłam na więcej  kropelkowych fotek po całonocnym podlewaniu 

A ta to jak ma na imię, bo również śliczna,podoba mi się układ płatków,pachnie, a kolor ma faktycznie taki jak na zdjęciu?
  A ta to jak ma na imię, bo również śliczna,podoba mi się układ płatków,pachnie, a kolor ma faktycznie taki jak na zdjęciu?

już naprawiam błąd  https://www.fotosik.pl/zdjecie/3c7d0bfe5418cc27  cudne zdjęcie
  już naprawiam błąd  https://www.fotosik.pl/zdjecie/3c7d0bfe5418cc27  cudne zdjęcie 

szybko się z nią pożegnałam,bo takich gości nie lubię
  szybko się z nią pożegnałam,bo takich gości nie lubię   .
   .   

uwielbiam je robić jednak ręce powoli odmawiają posłuszeństwa
 uwielbiam je robić jednak ręce powoli odmawiają posłuszeństwa 

Więc - ze spuszczoną głową, powoli...
 Więc - ze spuszczoną głową, powoli... 

Do czego Ci służą ? Jeszcze trochę i wnusię nauczysz.
 Do czego Ci służą ? Jeszcze trochę i wnusię nauczysz.

Calutki dzień cio to, cio to, a ja siama,ja siama, od samego rana . Chyba sie starzeję
 Calutki dzień cio to, cio to, a ja siama,ja siama, od samego rana . Chyba sie starzeję  

przyprawić
  przyprawić NN tegoroczna z marketu
 NN tegoroczna z marketu

Lubię mieć ręce zajęte teraz nawet szydełko i drutki były w ruchu
 Lubię mieć ręce zajęte teraz nawet szydełko i drutki były w ruchu  

Jak miło, chociaż na fotkach zobaczyć jak wygląda słoneczko. Dawno go u mnie nie było, może z raz zaświeciło na krótko, a to stanowczo za mało. Czy to kropelkowe, czy też oszronione, teraz wszystkie zdjęcia wychodzą jak żyleta
 Jak miło, chociaż na fotkach zobaczyć jak wygląda słoneczko. Dawno go u mnie nie było, może z raz zaświeciło na krótko, a to stanowczo za mało. Czy to kropelkowe, czy też oszronione, teraz wszystkie zdjęcia wychodzą jak żyleta  Szałwia z fruczakiem jest przecudna, kolor ma niesamowity
 Szałwia z fruczakiem jest przecudna, kolor ma niesamowity