Mój ogród - eukomis cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale cuda. Takich jeszcze nie widziałam. Ile to nowości pojawia się na rynku.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko takie piękne dziś słońce, może opowiesz na swym cudownym balkonie (wstaw koniecznie tą fotkę
) co tam już posiałaś i posadziłaś
.
Ponawiam pytanie dotyczące lilii w pojemnikach na Twym balkonie, które awaria pożarła-czy one tak rosną już kilka lat, czy sadziłaś jedną czy kilka cebul do jednej donicy???

Ponawiam pytanie dotyczące lilii w pojemnikach na Twym balkonie, które awaria pożarła-czy one tak rosną już kilka lat, czy sadziłaś jedną czy kilka cebul do jednej donicy???
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Halinko na tej pierwszej fotce to jest rannik?
O rany i krokus już kwitnie, a u mnie spałaszowały je nornice.
Halinko może masz pod ręką fotkę dalii, których nasiona dostałam od Ciebie?
O rany i krokus już kwitnie, a u mnie spałaszowały je nornice.
Halinko może masz pod ręką fotkę dalii, których nasiona dostałam od Ciebie?
serdecznie pozdrawiam, judyta.
- Grzesik
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
A już tam zaraz niepotrzebnie
Przynajmniej miałem okazję znowu się wpisać do wątku:D
A tak przy okazji, to jeszcze nie spotkałem w sprzedaży tych odmian, wstyd się przyznać, ale w ogrodzie nie mam nawet tej pospolitej. Ale w tym roku to naprawię, jesienią zamierzam ją kupić wraz z rannikami i zawilcami.

A tak przy okazji, to jeszcze nie spotkałem w sprzedaży tych odmian, wstyd się przyznać, ale w ogrodzie nie mam nawet tej pospolitej. Ale w tym roku to naprawię, jesienią zamierzam ją kupić wraz z rannikami i zawilcami.
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Halinko, piękna wiosna u Ciebie, a zakup udany !!!
Ciekawa jestem ile zapłaciłaś za te ciemierniki i czy one w doniczkach, czy woreczkach ?
Żałuję, że u mnie nie ma OBI. Moi rodzice mieszkają w Chorzowie Batorym (moje miasto rodzinne) i zastanawiam się, czy jeszcze coś z tych ciemierników będzie jutro
Ciekawa jestem ile zapłaciłaś za te ciemierniki i czy one w doniczkach, czy woreczkach ?
Żałuję, że u mnie nie ma OBI. Moi rodzice mieszkają w Chorzowie Batorym (moje miasto rodzinne) i zastanawiam się, czy jeszcze coś z tych ciemierników będzie jutro

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko - byłam u ciebie wczoraj na balkonie z kawką .. nawet posta napisałam , ale net był słabiuki i chyba wcięło - bo go nie widzę
Ależ pokaz ciemierników - one rzeczywisie są przecudne - i Twoje zakupy takie udane
Ja byłam wczoraj w ogrodniczym - ale u nas dopiero się budzą po zimowym śnie. Nasionka były, cebulek marniutko a krzewów jeszcze nie ma. Coś tam kupiłam , ale niewiele

Ależ pokaz ciemierników - one rzeczywisie są przecudne - i Twoje zakupy takie udane

Ja byłam wczoraj w ogrodniczym - ale u nas dopiero się budzą po zimowym śnie. Nasionka były, cebulek marniutko a krzewów jeszcze nie ma. Coś tam kupiłam , ale niewiele

A ja byłem wczoraj w obi w Bytomiu, ale z ciemierników już za wiele nie zostało, praktycznie wcale już nie było tych kolorowych kwitnących - a reszta miała pomieszane etykietki więc bałem się brać - jak są kwiaty to człowiek ma pewność co za odmiana. Co do tych przylaszczek to były na allegro w zeszłym roku, ale ceny wahały się od 100 do 300zł... jak dla mnie to za dużo, jest masa innych pięknych bylin, które mogę kupić za max kilkadziesiąt zł. Mnie ostatnio zachwyciły jeżówki i zamówiłem aż 8 odmian, mam nadzieję że wszystkie będą dostępne!