Córcia urocza, ale to zdjęcie z koniem to już sztuka przez duże S
Mały ogródek
-
PEPSI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały ogródek
Niesamowicie się wygodnie kociak ułożył. Taki sobie pożyje, cwaniaczek.

- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różowiaczek zaszufladkowany
Och te nasze koty, jak one nam umilają życie. Widok takiego szczęśliwego zwierzaczka poprawia mi humor na długi czas!
Och te nasze koty, jak one nam umilają życie. Widok takiego szczęśliwego zwierzaczka poprawia mi humor na długi czas!
- Yollanda
- 500p

- Od: 23 maja 2014, o 14:34
Witajcie,
Listopad i grudzień to dla mnie najbardziej smutne miesiące roku.
Przygnębienie mnie ogarnia na myśl, że najbliższe pół roku zaoferuje nam jesienno - zimowa aurę. Daleka perspektywa wiosny zniechęca do czekania na nią.
Wspominanie minionego lata wzmaga tylko tęsknotę za nim.
Ponury nastrój jest powodem zaniedbania wątku i długiego milczenia. Wybaczcie
.
JagS,
Też się u Ciebie mówiło "konisie"? Widać nasi pradziadowie z tych samych stron pochodzą.
Dziękuję za życzenia dla Młodej Pary. Niech im się wiedzie. Obecnie wybrali się w daleką i długa podróż poślubną.
Pożyczyłam im mój aparat fotograficzny na drogę. Nie mam czym robić fotek. Strata niewielka, bo ogród wygląda jak grzęzawisko i bagnisko.
Można właściwie i takie widoki uwieczniać, ale po co innym psuć humor, wystarczy mój wisielczy
.
Margo2 i Ewelkacho88, Cymo 2704
niestety ciągle pada u nas deszcz. Tak mokra jesień zdarza się rzadko.
Może to z powodu dobroczynnej sklerozy, otaczającej mgłą zapomnienia porażki z przeszłości, nie przypominam sobie, aby ogród miesiącami stał w wodzie.
Martwienie się o tulipany nic im nie pomoże, raczej drenaż lepiej by zadziałał, lub export wody do JagiS.
bejsanko84; Ann_85; lemonko; Przemku23; PEPSI i Ambo19
To prawda, że kocurki umilają nam życie
. Mogę powiedzieć, że nawet bardzo
mi je umilają. W domu mam trzy własne koty
i czwartego - gościnnie. Na czas nieobecność córki dołączył do bandy sierściuchów Pancur - mała syjamka.
Może znajdę później jakąś fotkę.
Na działce dokarmiam codziennie 5 zmarzniętych, zmoczonych deszczem nieboraków.
Na poprawę humoru, dla wszystkich mam zabawną fotkę.
Trudno się szczerze nie uśmiechnąć, widząc takie zdjęcie. Jest to Grand Prix konkursu Comedy Wildlife Photography Awards dla Angeli Bohlke, za uchwycenie lisa na śniegu, poruszającego się lotem koszącym, po paraboli.
Może to nasza Lisica ma taką fantazję i talenty do latania.

Listopad i grudzień to dla mnie najbardziej smutne miesiące roku.
Przygnębienie mnie ogarnia na myśl, że najbliższe pół roku zaoferuje nam jesienno - zimowa aurę. Daleka perspektywa wiosny zniechęca do czekania na nią.
Wspominanie minionego lata wzmaga tylko tęsknotę za nim.
Ponury nastrój jest powodem zaniedbania wątku i długiego milczenia. Wybaczcie
JagS,
Też się u Ciebie mówiło "konisie"? Widać nasi pradziadowie z tych samych stron pochodzą.
Dziękuję za życzenia dla Młodej Pary. Niech im się wiedzie. Obecnie wybrali się w daleką i długa podróż poślubną.
Pożyczyłam im mój aparat fotograficzny na drogę. Nie mam czym robić fotek. Strata niewielka, bo ogród wygląda jak grzęzawisko i bagnisko.
Można właściwie i takie widoki uwieczniać, ale po co innym psuć humor, wystarczy mój wisielczy
Margo2 i Ewelkacho88, Cymo 2704
niestety ciągle pada u nas deszcz. Tak mokra jesień zdarza się rzadko.
Może to z powodu dobroczynnej sklerozy, otaczającej mgłą zapomnienia porażki z przeszłości, nie przypominam sobie, aby ogród miesiącami stał w wodzie.
Martwienie się o tulipany nic im nie pomoże, raczej drenaż lepiej by zadziałał, lub export wody do JagiS.
bejsanko84; Ann_85; lemonko; Przemku23; PEPSI i Ambo19
To prawda, że kocurki umilają nam życie
Może znajdę później jakąś fotkę.
Na działce dokarmiam codziennie 5 zmarzniętych, zmoczonych deszczem nieboraków.
Na poprawę humoru, dla wszystkich mam zabawną fotkę.
Trudno się szczerze nie uśmiechnąć, widząc takie zdjęcie. Jest to Grand Prix konkursu Comedy Wildlife Photography Awards dla Angeli Bohlke, za uchwycenie lisa na śniegu, poruszającego się lotem koszącym, po paraboli.
Może to nasza Lisica ma taką fantazję i talenty do latania.

- Przemekt23

- Od: 13 gru 2013, o 19:36
Ale się uśmiałem z tego zdjęcia
. Lisy tak mają i polują na gryzonie w ten sposób. Dzięki Jola że mnie rozweseliłaś

- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu,
to zdjęcie to po prostu mistrzostwo świata
to zdjęcie to po prostu mistrzostwo świata
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Jolu polowanie lisicy wspaniale pokazałaś.

- Lisica

- Od: 19 lut 2013, o 19:27
Jolu!
W moim obecnym nastroju, najchętniej wykonałabym takie właśnie salto w śnieg!
Niech no tylko pojawią się zaspy, zaczynam ćwiczyć
Zdjęcie fantastyczne, natychmiast poprawia humor.
Tobie też niech poprawi. Życzę dobrego nowego roku, szczęśliwej Rodziny i wspaniałego sezonu ogrodowego.
A w czerwcu - spotkania na Kaszubach!
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja już dawno stwierdziłam, że nie ma co martwić się na zapas.
Może nie będzie tak źle?
Myślę, że Jagis też ma już dosyć wody, zresztą jak wszyscy.
Chociaż ja jeszcze trochę przyjmę, dla ulżenia Tobie
Na moich piaskach woda jeszcze nie stoi
Po raz pierwszy je błogosławię
Może nie będzie tak źle?
Myślę, że Jagis też ma już dosyć wody, zresztą jak wszyscy.
Chociaż ja jeszcze trochę przyjmę, dla ulżenia Tobie
Na moich piaskach woda jeszcze nie stoi
Po raz pierwszy je błogosławię
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Jolu - no proszę, widzę że wybierasz się w czerwcu na Kaszuby do Lisicy to całkiem niedaleko ode mnie. Zapraszam!
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
A do mnie jest po drodze od Lisicy do Marysi 
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Cześć JolaPonury nastrój jest powodem zaniedbania wątku i długiego milczenia. Wybaczcie.
wybaczamy, ale chyba już jest coraz lepiej
Wiosna coraz bliżej, brak mi twoich kwiatów na zdjęciach, poprosimy coś na rozgrzewkę
- Yollanda
- 500p

- Od: 23 maja 2014, o 14:34
Witajcie moi mili.
Wprawdzie mamy zimę w pełni, ze wszystkimi jej atrakcjami jak śnieg i mróz, ale dnia już znacząco przybywa.
Od dna się odbiliśmy i wychodzimy na powierzchnię. Słonce coraz wyżej. Do wiosny jeszcze daleko, ale nadzieja się budzi.
Kwitnący hiacynt i szafirek na parapecie kolejną wiosnę zapowiada.
Lisico, Madziugos i Marysiu Ambo,
bardzo się cieszę z zaproszenia na Kaszuby. Przybędę niezawodnie, w podskokach oraz z wielką radością.
Latem będę miała więcej wolnego czasu. Spotkanie w tak miłym gronie i cudnym otoczeniu to niezapomniane, cenne chwile
.
Zapraszam Was także do mojego małego ogródka razem albo z osobna.W lipcu gdy kwitną liliowce jest szczególnie kolorowo, to dobra pora na wizytę. Zapraszam.
Ewelkacho, Margo2, Przemku, Cymo2704,
dzięki za wizytę i miłe słowa. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę aby wiosna szybko zawitała.
Majko 411'
Dzięki za słowa pociechy. Masz rację, że już jest lepiej. Najgorsze ciemności i smutki już za nami.
Planuję na luty rozmnożenie pelargonii z sadzonek. Można to uznać za otwarcie sezonu 2017.
Podziwiam Twój piękny ogród i cudne róże. Takie widoki to lekarstwo na chandrę.
Od razu robi się cieplej na duszy i ciele.
O ile ja wiodę ostatnio życie bez specjalnych atrakcji, można wręcz rzec, nudne, to mój aparat fotograficzny szaleje bez umiaru.
Wybrał się w grudniu na egzotyczną wyprawę w towarzystwie mojej córki i zięcia na safari, do Kenii.
Przywiózł wiele fotek, kilka zaprezentuję, i na rozgrzewkę, i żeby czas do wiosny mniej się nam dłużył.
Atmosferę szczególnie dla mnie podgrzewał fakt, że córka była w 4-tym miesiącu ciąży, teraz jest w piątym.
Podróż Jeepem po rezerwatach, bezdrożach i innych wertepach, to podobno w sam raz właściwe położenie dla kobiety w ciąży.
Ja się nie znam, bo jestem staroświecka. Było gorąco dosłownie i w przenośni. Wrócili cało i zdrowo. Chwała Bogu, oczywiście.
Jakieś drogi tam były

elefanty

parzystokopytne

giraffe

Król Lew z lwicą

Lew Świntuch

pan tera

a pan potem

Kilimandżaro pokryte śniegiem na równiku - zawsze mnie to zadziwia

homo sapiens

W hotelu nad oceanem

crazy podróżniczka

też bym tak chciała

coś na ząb

Ocean Indyjski

córcia "w objęciach" baobabu

cdn
Wprawdzie mamy zimę w pełni, ze wszystkimi jej atrakcjami jak śnieg i mróz, ale dnia już znacząco przybywa.
Od dna się odbiliśmy i wychodzimy na powierzchnię. Słonce coraz wyżej. Do wiosny jeszcze daleko, ale nadzieja się budzi.
Kwitnący hiacynt i szafirek na parapecie kolejną wiosnę zapowiada.
Lisico, Madziugos i Marysiu Ambo,
bardzo się cieszę z zaproszenia na Kaszuby. Przybędę niezawodnie, w podskokach oraz z wielką radością.
Latem będę miała więcej wolnego czasu. Spotkanie w tak miłym gronie i cudnym otoczeniu to niezapomniane, cenne chwile
Zapraszam Was także do mojego małego ogródka razem albo z osobna.W lipcu gdy kwitną liliowce jest szczególnie kolorowo, to dobra pora na wizytę. Zapraszam.
Ewelkacho, Margo2, Przemku, Cymo2704,
dzięki za wizytę i miłe słowa. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę aby wiosna szybko zawitała.
Majko 411'
Dzięki za słowa pociechy. Masz rację, że już jest lepiej. Najgorsze ciemności i smutki już za nami.
Planuję na luty rozmnożenie pelargonii z sadzonek. Można to uznać za otwarcie sezonu 2017.
Podziwiam Twój piękny ogród i cudne róże. Takie widoki to lekarstwo na chandrę.
Od razu robi się cieplej na duszy i ciele.
O ile ja wiodę ostatnio życie bez specjalnych atrakcji, można wręcz rzec, nudne, to mój aparat fotograficzny szaleje bez umiaru.
Wybrał się w grudniu na egzotyczną wyprawę w towarzystwie mojej córki i zięcia na safari, do Kenii.
Przywiózł wiele fotek, kilka zaprezentuję, i na rozgrzewkę, i żeby czas do wiosny mniej się nam dłużył.
Atmosferę szczególnie dla mnie podgrzewał fakt, że córka była w 4-tym miesiącu ciąży, teraz jest w piątym.
Podróż Jeepem po rezerwatach, bezdrożach i innych wertepach, to podobno w sam raz właściwe położenie dla kobiety w ciąży.
Ja się nie znam, bo jestem staroświecka. Było gorąco dosłownie i w przenośni. Wrócili cało i zdrowo. Chwała Bogu, oczywiście.
Jakieś drogi tam były

elefanty

parzystokopytne

giraffe

Król Lew z lwicą

Lew Świntuch

pan tera

a pan potem

Kilimandżaro pokryte śniegiem na równiku - zawsze mnie to zadziwia

homo sapiens

W hotelu nad oceanem

crazy podróżniczka

też bym tak chciała

coś na ząb

Ocean Indyjski

córcia "w objęciach" baobabu

cdn
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
O rety Jolu jakie bajeczne wakacje!
Nie dość, że dżipem po safari, nad oceanem się wylegiwać, pyszności się najadać, dzikusy spotykać. Zwierzaki oczywiście mam na myśli. To jeszcze świntuszenie można zobaczyć. No to się działo! Kenia to bardzo piękny kraj. Wcale się młodym nie dziwię, że ulegli pokusie, by kawałek tej ziemi zwiedzić. 
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Niezapomniane wakacje! A to odważna córcia ( bo ja też z tych bardziej staroświeckich, co to kobicie w ciąży każą odpoczywać). Fantastyczne zdjęcia i zapewne cała wyprawa. Masz piękną córeczkę!