jaki piękny balkon w tej St.W....u mnie w ogródku tak pieknie kwiaty nie rosną...
  jaki piękny balkon w tej St.W....u mnie w ogródku tak pieknie kwiaty nie rosną...

Co jedna to ładniejsza.Osobiście jestem najbardziej pod urokiem THALII.Kwitnie cały czas pomarańczowymi trąbkami i dobrze sobie radzi na słońcu.Jeśli mogę coś doradzić to jak będziesz pobierać sadzonki od niej to od razu do ziemii.
 Co jedna to ładniejsza.Osobiście jestem najbardziej pod urokiem THALII.Kwitnie cały czas pomarańczowymi trąbkami i dobrze sobie radzi na słońcu.Jeśli mogę coś doradzić to jak będziesz pobierać sadzonki od niej to od razu do ziemii.
 I masz te cukiereczki od fuksjany, na które mam "smaka" w tym roku
 I masz te cukiereczki od fuksjany, na które mam "smaka" w tym roku   Przyłączam się do pytania Ani ..jestem ciekawa, bo u mnie  Popsie Girl już ma pąki
 Przyłączam się do pytania Ani ..jestem ciekawa, bo u mnie  Popsie Girl już ma pąki  
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia 

piękne masz. I kobeę podziwiam, ja w tamtym roku posiałam i nie zakwitła, więc w tym roku zrezygnowałam, widać nie po drodze mi z nią
 piękne masz. I kobeę podziwiam, ja w tamtym roku posiałam i nie zakwitła, więc w tym roku zrezygnowałam, widać nie po drodze mi z nią 

Kobea zarosła mi już pół balkonu, a kwiatka, ba, pączka ni widu, ni słychu...
 Kobea zarosła mi już pół balkonu, a kwiatka, ba, pączka ni widu, ni słychu...  No i co mam zrobić??? Pomóżcie
 No i co mam zrobić??? Pomóżcie   , bo mi się płakać chce, jak na to patrzę
 , bo mi się płakać chce, jak na to patrzę  
   A jeszcze z drugiego końca balkonu w bluszczu nie wiadomo kiedy urosło mi taaaakie gniazdo os....
 A jeszcze z drugiego końca balkonu w bluszczu nie wiadomo kiedy urosło mi taaaakie gniazdo os....
 Ile ich masz i jak Ci rosną? Moje miniaturki zaniemogły - nie kwitną, a liście zrobiły się szarawe.
 Ile ich masz i jak Ci rosną? Moje miniaturki zaniemogły - nie kwitną, a liście zrobiły się szarawe.