Oby tylko ten deszcz był Michale
Kolejne lato w wiejskim ogrodzie
Re: Kolejne lato w wiejskim ogrodzie
Marysiu to co teraz kotki będziesz hodować
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kociula pierwsza klasa
Ja tam wole kotki bardziej niz pieski,,,nie niszcza nic w ogrodzie
Ja tam wole kotki bardziej niz pieski,,,nie niszcza nic w ogrodzie
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu - jakie cudne kociaki 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Marysiu kotki podobne do mojej Misi, dobrze przeczytałam że one same przyszły do twojego ogrodu.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Marysiu!
...cudowne futrzaki.
...i też podobne do naszej Imki
U mnie tez mieczyki leżą....ach ta pogoda...albo grzeje niemiłosiernie....albo leje bez końca.
U mnie tez mieczyki leżą....ach ta pogoda...albo grzeje niemiłosiernie....albo leje bez końca.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ja dzisiaj w ogrodzie, najpierw córka przyjechała, a potem postanowiłem wreszcie przysadzić moje ukorzenione patyki. Trochę tego jest - teraz czekam jak się przyjmą w doniczkach, ukorzenią i część na zimę do ziemi, a część do LŚL. Michale tylko parę patyczków bez korzonków reszta wygląda bardzo obiecująco! a o to, że mruczenie Cię tu ściągnie byłam spokojna. Ja je nie zachęcam do zejścia z tego dachu bo on graniczy z moim tarasem, domem i wolierą Loli
Dwie traumy mi wystarczą!
Marysiu del w całym tego słowa znaczeniu dachowce
Jureczku oczywiście nie zapominam o Twoje sympatii do kotów, ale zajrzyj kiedyś do Michała i to najlepiej do I części
Plany północne związane pewnie z wyjazdem młodej do Kołobrzegu - pozdrów morze i powiedz mu że tęsknię.
Za to na przyszły rok jak wszystko będzie dobrze uwzględnij proszę oprócz Dupy Słonia jeszcze wyspę, wcześniej spróbuj oswoić swoją panią z FO i wyspą i powiedz, że na wyspie mieszkają różne osobniki! Zapraszam!
Michałku patrz wyżej! jest o kotach
Jagódko poszedł wcześniej spać, bo jakby była burza albo meteoryty spadały wpadłby już wczoraj (prawie dzisiaj!) Moja niedziela pełna wydarzeń od rana i pogodna czego i Tobie życzę!
Renatko koty są nierozerwalną częścią ogrodu i przyrody, niestety nie pozują wśród kwiatów, bo nie wypuszczam ich dla ich dobra!
Aniu a ja myślę, że na wsi i kotki, i pieski, i kurki , i... i... i ... są mile widziane!
Małgosiu widzę Cię
Dorotko przychodzą na dach który graniczy z moją posesją! my mamy podobnego Maćka
Bogusiu u mnie piękna niedziela nie za upalna, słoneczna ! a część kwiatów leży i niektóre się podnoszą! to ich wina bo strasznie wybujały, niektóre są większe ode mnie. Serdeczności!
Marysiu del w całym tego słowa znaczeniu dachowce
Jureczku oczywiście nie zapominam o Twoje sympatii do kotów, ale zajrzyj kiedyś do Michała i to najlepiej do I części
Plany północne związane pewnie z wyjazdem młodej do Kołobrzegu - pozdrów morze i powiedz mu że tęsknię.
Za to na przyszły rok jak wszystko będzie dobrze uwzględnij proszę oprócz Dupy Słonia jeszcze wyspę, wcześniej spróbuj oswoić swoją panią z FO i wyspą i powiedz, że na wyspie mieszkają różne osobniki! Zapraszam!
Michałku patrz wyżej! jest o kotach
Jagódko poszedł wcześniej spać, bo jakby była burza albo meteoryty spadały wpadłby już wczoraj (prawie dzisiaj!) Moja niedziela pełna wydarzeń od rana i pogodna czego i Tobie życzę!
Renatko koty są nierozerwalną częścią ogrodu i przyrody, niestety nie pozują wśród kwiatów, bo nie wypuszczam ich dla ich dobra!
Aniu a ja myślę, że na wsi i kotki, i pieski, i kurki , i... i... i ... są mile widziane!
Małgosiu widzę Cię
Dorotko przychodzą na dach który graniczy z moją posesją! my mamy podobnego Maćka
Bogusiu u mnie piękna niedziela nie za upalna, słoneczna ! a część kwiatów leży i niektóre się podnoszą! to ich wina bo strasznie wybujały, niektóre są większe ode mnie. Serdeczności!
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Marysiu - ja też Cię widzę 
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witaj Marysiu
no proszę nowych gości masz,mleczko by sie przydało hiiihiii 
- chinanit

- Od: 6 lip 2013, o 14:59
No proszę! Masz nowych gości w ogrodzie, Marysiu. A raczej na dachu.
Świetne kociaki.
U nas niestety nic nie padało. Susza straszna, więc wciąż podlewam. Nie wiem co będzie jak w czwartek wyjadę na dłużej.
Świetne kociaki.
U nas niestety nic nie padało. Susza straszna, więc wciąż podlewam. Nie wiem co będzie jak w czwartek wyjadę na dłużej.
Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- Maska

- Kontakt:
Naprawdę Małgosiu
Reniu a u Was jest krówka albo kózka, to może podrzucisz?
Marysiu nie padało u Ciebie, czyli jesteś daleko od Wawy ? W prognozach jest niby na przemian deszcz i słońce, ale na pewno jest chłodniej to już jest coś. Rośliny nie usychają
Jedź
wypoczywaj rośliny byliny dadzą radę a jednoroczne i tak trzeba będzie posiać za rok 
Reniu a u Was jest krówka albo kózka, to może podrzucisz?
Marysiu nie padało u Ciebie, czyli jesteś daleko od Wawy ? W prognozach jest niby na przemian deszcz i słońce, ale na pewno jest chłodniej to już jest coś. Rośliny nie usychają
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Dzień dobry, Marysiu. Kocię wybrało się na polowanko?
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne kociaki, ale jeśli są niczyje, a co za tym idzie głodne to prędzej czy później zejdą z dachu, oby nie do miski Loli. Dobrze że moje paszczaki tolerują i koty domowe, i te dzikie dokarmiane, choć z doświadczenia wiem, że dzikuny długo niestety nie żyją. A tak w ogóle to niedługo będzie u mnie arka Noego, teraz przyszedł do mnie mały króliczek, jak nikt go nie będzie szukał to też zostanie. Miłego dnia Marysiu 
- Maska

- Kontakt:
Mariolko tam jest rynna i one piją z niej wodę
Iwonko masz rację żeby nie zeszły do miski psiej, chociaż nasz pies dostaje i jednej godzinie gotowane obiadki i zjada je w całości. Jedzenie nie stoi
Przychodzą na dach sąsiadów, to może u nich w stodole kotka się okociła i tam mieszkają. Sąsiedzi mają dwa psy to może i kotom coś dają do jedzenia. W mojej wsi buszują dzikie królik, tzn takie które uciekły albo zostały wypuszczone. Pozdrawiam Cię cieplutko! 
Iwonko masz rację żeby nie zeszły do miski psiej, chociaż nasz pies dostaje i jednej godzinie gotowane obiadki i zjada je w całości. Jedzenie nie stoi

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Marysiu,witaj poniedziałkowo.U mnie słoneczxko za oknem,mam nadzieję skorzystać jeszcze w tym sezonie z baseniku.Ogarnęła mnie od dłuższego czasu niemoc ogrodowa,zupełnie nic nie chce mi się w nim robić,chyba przesilenie letnie mnie wzięło.
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Marysiu, króliczek nie wiem czy przeżyje bo jest bardzo malutki, myślę że jeszcze powinien być przy mamie, i nie wiadomo ile się błąkał, mógł w nocy przemarznąć, to takie maleństwo, nawet jeśli....to przynajmniej w spokoju i cieple.
Wkleiłam ten link dla Ciebie w odpowiedzi u Ewy na wątku, ale jakbyś nie zauważyła tam
to Ci tutaj go wklejam, mnie ta piękność zniewoliła http://davesgarden.com/community/forums ... id=4168486
Wkleiłam ten link dla Ciebie w odpowiedzi u Ewy na wątku, ale jakbyś nie zauważyła tam