Moje kwitnące i zielone cz.V
- lucy23-61
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2011, o 21:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kwitnące i zielone cz.V
Zdjęcie bzyka jest cudowne.
Jak ty pięknie obrabiasz zdjęcia, a i cykasz tak, że ze szczególikami wszystko widać,u mnie ledwo ostrość staram się jakoś złapać.
Skrętnikowe kwitnienia przepiękne.
Jak ty pięknie obrabiasz zdjęcia, a i cykasz tak, że ze szczególikami wszystko widać,u mnie ledwo ostrość staram się jakoś złapać.
Skrętnikowe kwitnienia przepiękne.
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Haniu, a ma już zakręcone pąki, tez chciałabym widzieć już potomka
lucy23-61,dziękuje za pochwały z pewnością i Ty potrafisz cyknąć dobre zdjęcie,nastaw sobie opcję MACRO w aparacie lub w komórce i sama się przekonasz co potrafisz A że potrafisz to widac w Twoim wątku.

lucy23-61,dziękuje za pochwały z pewnością i Ty potrafisz cyknąć dobre zdjęcie,nastaw sobie opcję MACRO w aparacie lub w komórce i sama się przekonasz co potrafisz A że potrafisz to widac w Twoim wątku.

- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sliczne te skretniki Marylko,
mnie skretnikoza dopadla 2 lata temu,ale w zeszlym roku nie kwitly byly brzydkie,zostal mi jeden,albo 2 w jednej doniczce i ten od Ciebie,a w tym roku slicznie kwitnie-wstawie zdjecia w swoim watku

mnie skretnikoza dopadla 2 lata temu,ale w zeszlym roku nie kwitly byly brzydkie,zostal mi jeden,albo 2 w jednej doniczce i ten od Ciebie,a w tym roku slicznie kwitnie-wstawie zdjecia w swoim watku

- mmaryla
Dorotko,może musiały odpocząć, fajnie że "zagłębiak" Ci kitnie a na moim parapecie ,Twoja sadzonka mojego Hibka ma 2 paczki.Ciekawe czy kwiaty będą identyczne , no i kiedy wyjada do Ciebie, z pewnością jak będzie chłodno 

- mmaryla
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Marylko super - więcej się zmieści roślinek 

- hanka101
- Od: 31 mar 2013, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

bardzo lubię do Ciebie zagłądać, zawsze pakazujesz fantastyczne kwiaty, że aż oczu nie mogę oderwać

- mmaryla
Monisiu,niestety nie pozwolą mi na ten eksperyment w większej ilości doniczek
Haniu,milo mi że lubisz u mnie pobuszować, ja tez bym chciała zaglądnąć wreszcie do Ciebie
Co do kici to ona nie wyjdzie mi nawet na korytarz a sąsiadki syn chodzi na spacer z dorosłym kotem na smyczy, nauczony jest od małego. Fajnie to wygląda 

Haniu,milo mi że lubisz u mnie pobuszować, ja tez bym chciała zaglądnąć wreszcie do Ciebie

- Niunia1981
Oj to szkoda, bo roślinki miałyby więcej miejsca 
Ja wczoraj patrzyłam gdzie by tu haczyki powiesić bo jak mi hojki urosną to będę miała problem

Ja wczoraj patrzyłam gdzie by tu haczyki powiesić bo jak mi hojki urosną to będę miała problem

- mmaryla
Przez te haczyki i gwoździe zdemolowałam kawal ściany betonowej bo chciałam sama zainstalować kilka uchwytów na doniczki z hoyami
Obecnie oplatam je na kabłąki wbite do doniczek 

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Marylko bardzo dorodne te Twoje skrętniki widać że im dobrze u Ciebie, liściory im porosły piękne i zdrowe to na pewno zasługa tego kompostu.
- mmaryla
Jolu ,nie znam się na ogrodnictwie,sasiadka mi podarowała aby obficie kwitły. Jak na razie mam pwłne doniczki ogromnych jędrnych liści. Oby tez chciały tak kwitnąć . Ale i tak jest spoko 

- Niunia1981
To ja lepiej zlecę wiercenie dziur tacie
nie będzie na mnie jak pół sufitu odpadnie 

- ellcia
- 500p
- Od: 12 lis 2012, o 11:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny, ja mam w sumie wywiercone trzy dziury, zamontowane 3 haczyki, na nich wisi drażek, dwa - rozprzężające, kolejne kupiłam takie, jak do firanek, po przecenie w Merkury Markecie, koszyczki robótka ręczna - fantazja twórcy, im więcej, tym coraz prostrze
Jeżeli hodzi o miejsce wiercenia dziur, to tak jest to zrobione, że okno można uchylić... mój M w sumie nie ma nic przeciwko takiej formie eksponowania kwiatków, nawet mu się podoba...ma jedynie lekkie pretensje, że kwiatkom poświęcam więcej czasu niż jemu

Jeżeli hodzi o miejsce wiercenia dziur, to tak jest to zrobione, że okno można uchylić... mój M w sumie nie ma nic przeciwko takiej formie eksponowania kwiatków, nawet mu się podoba...ma jedynie lekkie pretensje, że kwiatkom poświęcam więcej czasu niż jemu

- mmaryla
U mnie to moja matula jest zazdrosna o kwiaty i komputer a syn jak do mnie przychodzi to zaraz kicha na potęgę i pyta jak sobie wyobrażam przeprowadzkę do jego kawalerki z tym bagażem 
Tam dopiero będę sama sobie wierciła dziury. A w poprzek 2 okien beda same półki z kwiatami.

Tam dopiero będę sama sobie wierciła dziury. A w poprzek 2 okien beda same półki z kwiatami.