Ogródek-kalejdoskop-lojki
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Sorki Ewunia masz podobny tytuł wątku do mojej znajomej która też nie ma wątku a szkoda na pewno miały byście coś do pokazania nie musi być tylko z swojego ogrodu może być jakiś plener uczymy się na świecie wokół bo nasze ogródki kiedyś się kończą albo powtarzają więc chwila na zastanowienie i..?
Możesz pokazać szparkę w płocie sąsiadki.

-
ostatnia szansa

- Od: 26 lis 2009, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
- lojka 63

- Kontakt:
Zarąbiście !widzisz i daje się a do Krośnieńskiego to ja mam sentyment tak trzymaj i proszę o jeszcze.

Czy dobrze zrozumiałam, że Salita to ta na pierwszym zdjęciu?
Pozdrawiam. Krystyna.
- Pani Szlązkiewicz

- Od: 25 sty 2006, o 18:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jolciu cieszę się, że jesteś zadowolona
- lojka 63

- Kontakt:
Ta jest Eden Rose a Salita to ta .
bo tylko takie mam pnące a resztę różyczek ro całkiem mi się nazwy wymieszały jak zaczną kwitnąć muszę na nowo pozaznaczać.
Afrodite? Comte de Chambord? The Faun (Pouloma)? Madame Boll? Saint Exupery? Dieter Muller to wiem że jest ta.
tylko żeby mi znowu nie pomieszało zdjęć.

bo tylko takie mam pnące a resztę różyczek ro całkiem mi się nazwy wymieszały jak zaczną kwitnąć muszę na nowo pozaznaczać.Afrodite? Comte de Chambord? The Faun (Pouloma)? Madame Boll? Saint Exupery? Dieter Muller to wiem że jest ta.
tylko żeby mi znowu nie pomieszało zdjęć. - jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Jolu a ja poszalałam po twoim ogrodzie .Masz bardzo ładnie zagospodarowany ogród.Bratki....tak często zapominamy o tych kwiatuszkach a one są tak urokliwe.W przyszłym sezonie tez zamierzam je mieć.Pozdrawiam.
- lojka 63

- Kontakt:
Miło cię witać Joasiu cieszę się bardzo że coś ci się podoba ,bratki to wdzięczne kwiatki tylko trzeba je w porę wysiać najlepiej w lipcu zdążą wzejść i się troszkę rozrosnąć na wiosnę mają czym zakwitać ale też nie zawsze się udają ciężko wschodzą przynajmniej u mnie.W tym roku muszę bardziej zadbać o ogród może się uda.

-
stokrotka1805
- 200p

- Od: 24 lut 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu!
Jako, że późno trafiłam do Twojego ogródka, chciałam tylko zaznaczyć ślad, a przeglądać będę w miarę wolnego czasu,
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia w Nowym Roku.
Lidka
Jako, że późno trafiłam do Twojego ogródka, chciałam tylko zaznaczyć ślad, a przeglądać będę w miarę wolnego czasu,
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia w Nowym Roku.
Lidka
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Witaj Jolu !
Różczyczki masz cudne. Jedna przykuła moją uwagę...
Kochana, a może coś Ci się kojarzy ta różyczka ?
Różczyczki masz cudne. Jedna przykuła moją uwagę...
Kochana, a może coś Ci się kojarzy ta różyczka ?
może Ci się przypomni ? Ja chyba mam taką samą i nie wiem właśnie jak się nazywa, a chciałam sobie dokupić ale nie mam punktu zaczepienia... To jest miniaturowa róża ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Cześć Jolu
jak sie miewasz po świętach,dajesz jakoś radę ,czy toczysz sie jak kuleczka jak ja 
- lojka 63

- Kontakt:
Lidziu Asiu ,Ewciu miło was witać w moich progach już odpowiadam na pytania .
Lidziu bardzo się cieszę że piszesz marzy mi się jakieś spotkanie na Podkarpaciu ale ciężko to wszystko sklecić może my we trzy się zaweźniemy i zaczniemy od Przemyśla a potem może już reszta towarzystwa załapie.Zaglądaj jak tylko możesz.
Asiu jak widzę a nie mam tych różyczek tak wiele to jest ta sama róża rosnace przy płocie tylko teraz ma pergolę i jest wysoka a nazywa się"Eden Rose " tylko jest trochę blada w stosunku do zdjęć na obrazku dostałam ją od Kamili Śląskiewicz jest tutaj na forum ma piękne odmiany róż polecam zaglądnij niestety nie potrafię kopiować tych linków żeby było ci łatwiej a żeby ci pokazać to najlepiej będzie chyba tak
tak wyglądała początkiem kwitnienia tego roku a tak potem 
a to jest jej wygląd w tamtym roku
w tym roku postaram się bardziej zobrazować jak rosną bo dopiero się uczę właściwych ujęć.
Ewcia dawno cię nie słyszałam co u ciebie słychać jak Monika czy zadowolona bo działka wam pięknieje w oczach widać że dużo czasu jej poświęciłaś.Po świętach trafiłam na ostry kierat ku mojemu zdziwieniu myślałam że ludziska mają dość a tu taki niedosyt był.W moim przypadku inaczej być nie może jak niezdrowo objedzona i leniwa.

Lidziu bardzo się cieszę że piszesz marzy mi się jakieś spotkanie na Podkarpaciu ale ciężko to wszystko sklecić może my we trzy się zaweźniemy i zaczniemy od Przemyśla a potem może już reszta towarzystwa załapie.Zaglądaj jak tylko możesz.
Asiu jak widzę a nie mam tych różyczek tak wiele to jest ta sama róża rosnace przy płocie tylko teraz ma pergolę i jest wysoka a nazywa się"Eden Rose " tylko jest trochę blada w stosunku do zdjęć na obrazku dostałam ją od Kamili Śląskiewicz jest tutaj na forum ma piękne odmiany róż polecam zaglądnij niestety nie potrafię kopiować tych linków żeby było ci łatwiej a żeby ci pokazać to najlepiej będzie chyba tak
tak wyglądała początkiem kwitnienia tego roku a tak potem 
a to jest jej wygląd w tamtym roku
w tym roku postaram się bardziej zobrazować jak rosną bo dopiero się uczę właściwych ujęć. Ewcia dawno cię nie słyszałam co u ciebie słychać jak Monika czy zadowolona bo działka wam pięknieje w oczach widać że dużo czasu jej poświęciłaś.Po świętach trafiłam na ostry kierat ku mojemu zdziwieniu myślałam że ludziska mają dość a tu taki niedosyt był.W moim przypadku inaczej być nie może jak niezdrowo objedzona i leniwa.
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Jola zachwycajaca to róża ,taka ładna i obficie kwitnie

- lojka 63

- Kontakt:
Witaj Jadziu pierwszy rok mi tak zakwitła a teraz martwię się bo ta pogoda nie robi różom dobrze przeszłam dzisiaj w okół domu i widzę pąki wypustek na gałązkach róż jak przyjdzie mróz wszystko zniszczy i nie wiem czy na wiosnę się odrodzą.Na tych różach od Kamili bardzo mi zależy ale z pogodą nie wygrasz.Jadziu czy będziesz coś siała w domu do skrzyneczek bo ja w tym roku nie mam miejsca córka nazbierała storczyków i zajmują całe parapety może zdecyduję się na zbieranie pieniędzy i zakup konkretnych kwiatów tylko na mojej kiepskiej ziemi te kupne wcale nie kwitną ,nie wiem czy to wytrzymam[bez siania ,kto to widział]nie to u mnie nie możliwe coś muszę wymyślić.