Zapewne informacja o odmianie była we wcześniejszych wpisach, ale ja nie mam takiej pamięci - jaka to odmiana?rafik_ptp pisze:(...)
Więc z plennością tej odmiany nie jest źle(...)
Ogórek w gruncie cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lis 2009, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogórek w gruncie
Moje nowe imię Szansa 
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."

-
- Od: 23 wrz 2010, o 14:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

-
- Od: 23 wrz 2010, o 14:43
- Kontakt:

Asia
-
- Od: 26 lis 2009, o 18:14
W jednej paczuszcze miałam 150 nasion, a to niemało jak na swoje potrzeby. Ogórki, które zaczęły owocować koło 20 czerwca w ostatnim tygodniu miały najwiecej owoców.
Moje nowe imię Szansa 

-
- 100p
- Od: 12 lip 2011, o 18:30
[quote="przybysz508"][/quote]
no no ja wczoraj zebrałem jakieś 500kg.
przybysz508 podasz mi swój email lub jakis numer gg?? mam kilka pytań
no no ja wczoraj zebrałem jakieś 500kg.
przybysz508 podasz mi swój email lub jakis numer gg?? mam kilka pytań
ehh ta ortografia
Przecież wystarczy kliknąć w okienko z napisem " email"!rianoks pisze:przybysz508 podasz mi swój email
Oj, Przybysz , pochwaliłeś się ile zbierasz ogórków i chyba zainteresował się Tobą Urząd Skarbowy ?

Oj forumowicz, jakbyś nie wiedział, że USy o tej godzinie nie pracują.
No chyba, że chodzi o prowokację... Hmmm... W takim przypadku, to przyznam się, że ten ktoś ma przes... przegrane.
Przepraszam za offa, ale nie mogłem się powstrzymać.
PS A u mnie ogórków jak na razie zebrałem całe 6 sztuk. Ślimaki spowodowały, że musiałem posiać drugi raz, a i pogoda obecna powoduje, że ogórków jakoś nie mam. Bulba.

No chyba, że chodzi o prowokację... Hmmm... W takim przypadku, to przyznam się, że ten ktoś ma przes... przegrane.

Przepraszam za offa, ale nie mogłem się powstrzymać.
PS A u mnie ogórków jak na razie zebrałem całe 6 sztuk. Ślimaki spowodowały, że musiałem posiać drugi raz, a i pogoda obecna powoduje, że ogórków jakoś nie mam. Bulba.
- gieru96
- 200p
- Od: 26 mar 2011, o 10:37
Mój wczorajszy zbiór był jak na razie najwiekszy. mam zaledwie kilka krzaczków, 7-8-metrowy rząd.

- gieru96
- 200p
- Od: 26 mar 2011, o 10:37
właśnie robię ogórki, i mam pytanie, dlaczego niektóre ogórki są "puste" ?

witam, a ile placa u Was za pierwsza klasę ogorka czyli 6-9cm, bo w okolicach Sochaczewa tragedia, 70gr za kilogram jedynki 

- ekopom
- -Moderator Forum-.
- Od: 3 cze 2010, o 17:32
Ja sprzedaję po 2,9 za 1kg i jeszcze mi go brakuje ,chociaż na rynku jest około 1 zł ,a więc ogórek nie jest równy ogórkowi.
pozdrawiam Ludwik
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
- przybysz508
- 100p
- Od: 24 kwie 2011, o 10:32
- rafik_ptp
- 100p
- Od: 5 mar 2011, o 09:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie też szału nie ma skupy płacą za I - 1 zł II - 0,4 zł, a właściwie płaciły bo jeden punkt przestał przyjmować ogórka - mają go nadmiar, chłodnie zawalone... Ja wstawiam na sklepy bo mam za mało aby bawić się w skupy. Dostaje I - 1zł, II - 0,6, III- 0,3 zł. W ogóle u mnie w okolicy był wysyp i nie ma co z tym towarem robić...kukiz333 pisze:witam, a ile placa u Was za pierwsza klasę ogorka czyli 6-9cm, bo w okolicach Sochaczewa tragedia, 70gr za kilogram jedynki
Powiedz gdzie tak płacą to zaraz tam się wybiorę ze swoimekopom pisze:Ja sprzedaję po 2,9 za 1kg i jeszcze mi go brakuje ,chociaż na rynku jest około 1 zł ,a więc ogórek nie jest równy ogórkowi.

Uprawa warzyw dla jednych jest przyjemnością , dla mnie jest sposobem zarabiania pieniędzy co wcale nie znaczy że nie sprawia mi to dużo przyjemności ;)
- rafik_ptp
- 100p
- Od: 5 mar 2011, o 09:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie też szału nie ma skupy płacą za I - 1 zł II - 0,4 zł, a właściwie płaciły bo jeden punkt przestał przyjmować ogórka - mają go nadmiar, chłodnie zawalone... Ja wstawiam na sklepy bo mam za mało aby bawić się w skupy. Dostaje I - 1zł, II - 0,6, III- 0,3 zł. W ogóle u mnie w okolicy był wysyp i nie ma co z tym towarem robić...kukiz333 pisze:witam, a ile placa u Was za pierwsza klasę ogorka czyli 6-9cm, bo w okolicach Sochaczewa tragedia, 70gr za kilogram jedynki
Powiedz gdzie tak płacą to zaraz tam się wybiorę ze swoimekopom pisze:Ja sprzedaję po 2,9 za 1kg i jeszcze mi go brakuje ,chociaż na rynku jest około 1 zł ,a więc ogórek nie jest równy ogórkowi.

O kurczę 2 razy wysłałem to samo

Uprawa warzyw dla jednych jest przyjemnością , dla mnie jest sposobem zarabiania pieniędzy co wcale nie znaczy że nie sprawia mi to dużo przyjemności ;)