Kolorowy ogród Geni cz.5
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu patrzę i podziwiam twoje kolekcje.
Żadna roślina nie jest samotna w swej odmianie.
Podziwiam też twoją cierpliwość w zdobywaniu tych wszystkich odmian.

Żadna roślina nie jest samotna w swej odmianie.
Podziwiam też twoją cierpliwość w zdobywaniu tych wszystkich odmian.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
Przepiękne irysy! Kiedyś wzdłuż całego płotu mieliśmy w ogrodzie irysy, ale wyginęły na skutek różnych dziwnych ewolucji ogrodowych i budowlanych. Twoje tak mnie urzekły, że chyba wysupłam jakieś grosiki na przynajmniej kilka sztuk tych cudnych kwiatów. ;-) Pozdrawiam! Basia

Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! jeszcze nie ochłonąłem po azaliach i orlikach a tu kolejna porcja wspaniałości  
   Ale już nie będę poetyzował (chyba że samo wyjdzie). Nie mniej bardzo dziękuję za miłe komentarze po moim ostatnim poście
  Ale już nie będę poetyzował (chyba że samo wyjdzie). Nie mniej bardzo dziękuję za miłe komentarze po moim ostatnim poście   

Geniu, o tego złocienia różowego też bym się uśmiechnął, gdybyś go miała za dużo. A czy rozsiewają Ci się dyptamy? Poszukuję białego, dlatego pytam. Mój różowy bardzo się rozsiewa i aż żal wyrywać tych siewek, patrząc na tę piękną roślinę. Z irysami komponuje się bardzo dobrze, ale soliterowo również, bo ma ładny, zwarty pokrój. No tak - 20 lat zbierania irysów i wyszła cudowna kolekcja

Geniu, o tego złocienia różowego też bym się uśmiechnął, gdybyś go miała za dużo. A czy rozsiewają Ci się dyptamy? Poszukuję białego, dlatego pytam. Mój różowy bardzo się rozsiewa i aż żal wyrywać tych siewek, patrząc na tę piękną roślinę. Z irysami komponuje się bardzo dobrze, ale soliterowo również, bo ma ładny, zwarty pokrój. No tak - 20 lat zbierania irysów i wyszła cudowna kolekcja

ale śliczności....nie mówiąc o całej reszcie.
 ale śliczności....nie mówiąc o całej reszcie.

a te orliki ...cud-miód
  a te orliki ...cud-miód