Powolna metamorfoza - 2009. cz. 3
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bo nie ma bylinek
Zamówienie złożone, pieniądze poszły, więc... uznałem, że kupiłem
Ale na roślinki przyjdzie mi poczekać. Na róże pewnie też, ale o tym ciii...
Zamówienie złożone, pieniądze poszły, więc... uznałem, że kupiłem
Ale na roślinki przyjdzie mi poczekać. Na róże pewnie też, ale o tym ciii...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop

- Kontakt:
Premię? A co to jest?
Bogdan już sprzedaje, kupiłem sobie Rosarium na pniu, Westerlanda, Chopina i Double Delight. I czereśnię, i wiśnię, i porzeczkę... Nie wiem, kiedy przyjdą, i tak nie mam na razie miejsca
A z bylin kupiłem niemalże 40 u kołtuniastej, może w przyszłym tygodniu dotrą. Siła by wymieniać...
Bogdan już sprzedaje, kupiłem sobie Rosarium na pniu, Westerlanda, Chopina i Double Delight. I czereśnię, i wiśnię, i porzeczkę... Nie wiem, kiedy przyjdą, i tak nie mam na razie miejsca
A z bylin kupiłem niemalże 40 u kołtuniastej, może w przyszłym tygodniu dotrą. Siła by wymieniać...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U pana Bogdana jest Double Delight?
U Kołtuniastej kupowałam parę razy, z tym, że w sklepie internetowym, bardzo dobry sklep.
U Kołtuniastej kupowałam parę razy, z tym, że w sklepie internetowym, bardzo dobry sklep.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
a smoki juz zakonczyły kupowanie róz.......teraz beda sprzedawac
Witaj Bishopciu.......duzo psychologii w Twoim zwiazku.hmmm........dodam argument za facetami w ogrodnictwie; my kobiety kierujemy się bardziej troską, a panowie bardziej logika i interesem oczekujac podziwu........pewnie dlatego maja lepsze efekty
na Alledrogo dobre sadzonki róz ma Bohdan i sławny na FO Flasch[ dobre tzn o dobrej relacji jakosci do ceny]kupowałam i jest ok,niestety mam złe dosw ze Spasówką i "takiesobie" z Rosarium[ brak srodka czyli droga klasa A super!, a pozostałe niestety nieprzewidywalne lub wrecz kiepskie, zwłaszcza z okulizacji wiosennej buuuuuu]
cmokasy z gór
Witaj Bishopciu.......duzo psychologii w Twoim zwiazku.hmmm........dodam argument za facetami w ogrodnictwie; my kobiety kierujemy się bardziej troską, a panowie bardziej logika i interesem oczekujac podziwu........pewnie dlatego maja lepsze efekty
na Alledrogo dobre sadzonki róz ma Bohdan i sławny na FO Flasch[ dobre tzn o dobrej relacji jakosci do ceny]kupowałam i jest ok,niestety mam złe dosw ze Spasówką i "takiesobie" z Rosarium[ brak srodka czyli droga klasa A super!, a pozostałe niestety nieprzewidywalne lub wrecz kiepskie, zwłaszcza z okulizacji wiosennej buuuuuu]
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sorry Smoku, to Ty nie oczekujesz podziwu? ;-) ja na ten przykład nie mam nic przeciwko temuminismok pisze:
Witaj Bishopciu.......duzo psychologii w Twoim zwiazku.hmmm........dodam argument za facetami w ogrodnictwie; my kobiety kierujemy się bardziej troską, a panowie bardziej logika i interesem oczekujac podziwu........pewnie dlatego maja lepsze efekty![]()
![]()
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- bishop

- Kontakt:
Mariolu, jeszcze nie doszły, a ja już kombinuję. Drzewa i krzewy mnie więcej zlokalizowałem, byliny "odkładam"
Ewo cynamonowa, dzięki za ostrzeżenie.
Ewo pozostałoprzyprawowa, to jest równia pochyła. Ale obiecałem sobie, że jeszcze tylko nożyce do żywopłotu i koniec zakupów na ten rok...
Agnieszko, gdyby Bogdan miał jeszcze White New Dawn i Mr. Lincolna, to już nie wchodziłbym na żadne inne sklepy z różami
Agato, nie znalazłem w sieci żadnego sklepu z różami który szedłby w parze ze słowem "minismok". I musiałem posłużyć się Allegro
Agnieszko, to taka krzywa Gaussa. Do pewnego stopnia jest budujące, potem krępujące
Ewo cynamonowa, dzięki za ostrzeżenie.
Ewo pozostałoprzyprawowa, to jest równia pochyła. Ale obiecałem sobie, że jeszcze tylko nożyce do żywopłotu i koniec zakupów na ten rok...
Agnieszko, gdyby Bogdan miał jeszcze White New Dawn i Mr. Lincolna, to już nie wchodziłbym na żadne inne sklepy z różami
Agato, nie znalazłem w sieci żadnego sklepu z różami który szedłby w parze ze słowem "minismok". I musiałem posłużyć się Allegro
Agnieszko, to taka krzywa Gaussa. Do pewnego stopnia jest budujące, potem krępujące
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz