Witam wszystkich odwiedzających w ten sobotni chłodny i mokry wieczór
.Pogoda nie nastraja do prac ogrodowych, astry jesienne kwitną, lecz też bez przekonania co mają ze sobą zrobić, to samo chryzantemy
Huragan nie zrobił żadnych strat w moim ogródku ,chociaż wiało niemiłosiernie .Tylko jedna doniczka z grudnikiem straciła równowagę
i spadła na ziemię ze stołu Czekają jeszcze różane patyczki na zadołowanie, jednak nie ma kiedy tego zrobić.Podobno od przyszłego tygodnia pogoda ma się poprawić, więc czekam, bo jeszcze mam wysyłkę
WANDZIU dawno Cię nie było nawet w swoim wątku .Myślałam ,ze zapomniałaś o nas.Moje dalie są wysokie jednak mam też niskie które jak na zlość w tym roku na razie nie zakwitły ,chociaż jedna ma pąka to cudna Black Jack.
GRAŻYNKO u mnie nie ma żadnych szkód ,jednak to zasługa osłoniętego z każdej strony ogródka.Moje jesienne astry dopiero zaczęły swój pokaz także chryzantemy dopiero się zbierają .Masz rację nie tylko pracą człowiek żyje trzeba się czasem rozerwać
IWONKO kiedyś tymi wagonikami mogłaś z góry zwiedzić calutki park gdzie jest Wesołe miasteczko ,Planetarium ,Stadion śląski i ZOO.Teraz podobno tylko część można zwiedzać górą, mam jednak nadzieję ,ze dalej będzie można zwiedzać te wszystkie zakątki po modernizacji
NATALKO żaba bardzo mi sie spodobała jednak jest tam więcej takich rzeźb kwiatowych .Niektóre już sfatygował czas
TERENIU u nas tez dziennie pada i jest strasznie chłodno .Moje doniczki z patyczkami też jeszcze nie zadołowane .Jeszcze niczym nie zasilałam swoich róż ani innych krzewów .Podleje tylko Rosahumusem
ANIU fajnie ,ze podobają Ci sie moje dalie są takie pastelowe ,żadnych ekstrawagancji

Gdy rośliny są podpisane to łatwiej wyszukać co nas interesuje
IWONKO dawno ,dawno temu jechałam takim wagonikiem jednak wtedy nie były to takie ekskluzywne wagoniki tylko takie zwykle dwuosobowe z odkryte jak huśtawka .Dawno nie zwiedzałam tego parku tak wzdłuż i wszerz i gdyby nie Beatka

to dalej bym go nie zwiedziła, bo nawet nie wiedziałam ,ze są tam takie urokliwe miejsca
Trochę staroci, bo nowsze fotki są w aparacie, a aparat w ogródku.Życzę wszystkim słonecznej niedzieli