Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko, ależ masz cudowną kępę psizęba, zachorowałam na nie oglądając w forumkowych ogródkach, wcześniej nawet ich nie znałam, i koniecznie muszę sobie takie cudo sprawić
Kaczeniec- ukochany kwiat mojej mamy
- przepiękny, cudownie wyglądają też kępy żółciutkich prymulek, Irenko nie sposób wymienić wszystkich kwiatków po kolei, wszystkie są naprawdę piękne 
Agusiu dzięki za pochwały, już wiem czym się zrewanżuję!! Kaczeńce znajdziesz przy strumykach albo łąkach.
Witaj Geniu psiząb kupiłam w sklepie, wtedy był tylko jeden kolor, teraz są różne a kaczeńce przywiozłam z łąk. Jeden z rododendronów już zaczyna kwitnąć, jest bardzo wczesny, do kwitnienia następnych jeszcze około miesiąca.
Witaj Geniu psiząb kupiłam w sklepie, wtedy był tylko jeden kolor, teraz są różne a kaczeńce przywiozłam z łąk. Jeden z rododendronów już zaczyna kwitnąć, jest bardzo wczesny, do kwitnienia następnych jeszcze około miesiąca.
Jadziu całkowicie się z tobą zgadzam, w grupach kwiaty o wiele lepiej się prezentują.
Geniu jesienią na pewno kupisz różne kolory.
Iwonko prymulki to wdzięczne kwiatki i mało wymagające, rozsadzam je w sierpniu - wrześniu albo wczesną wiosną, one łatwo się przyjmują.
Asiu gdy będziesz miała zamiar sadzić ciemierniki, to powinnaś przeznaczyć więcej miejsca, bo one rozrastają się.
Miłej, słonecznej soboty.
Geniu jesienią na pewno kupisz różne kolory.
Iwonko prymulki to wdzięczne kwiatki i mało wymagające, rozsadzam je w sierpniu - wrześniu albo wczesną wiosną, one łatwo się przyjmują.
Asiu gdy będziesz miała zamiar sadzić ciemierniki, to powinnaś przeznaczyć więcej miejsca, bo one rozrastają się.
Miłej, słonecznej soboty.