Witacie, w ładny a jeszcze i letni niby i jesienny dzioneczek
Myślałam,że kilka dni i już zapomnę.A tu figa,Ból coś mnie nie chce opuścić.Odczuwalny bardziej gdy bardzie głową poruszam.
A jak nie poruszać, jak człowiek żyje i jeszcze myśli o nowym ogrodzie i nie tylko
Ale kołnierz stabilizuje moje ruchy i chyba dobrze, taki przypominasz- sfolguj jeszcze
beacia0088-Beatko Ależ proszę
karolacha-Karolinko ;Beaby-Beatko Dziękuję bardzo za miłe słowa.U was tez jest pięknie
bwoj54-Bogusiu Ja też tak myślę,ża Pan Bóg nad nami obojgiem czuwała.I dobrze, że tylko tak to się skończyło.Mam za co mu dziękować
Rozana-Martuś To Thuja plicata Whipcord.Ja ją nazywam - dredzik. Piękna prawda ??
cyma2704-Soniu; mirekjm-Mirku Róże odżyły ( nie tylko one ) po upałach.I kwitną i cieszą moje oczy
Oj miło mi ,że tak mnie chwalisz.Ale to prawda, sama wiesz,że trzeba się najpierw napracować, aby było ładnie i co podziwiać.a później dalej pracować,żeby to utrzymać .ale to przecież kochamy, prawda??
Wipcord nie zmienia kolor jesienią.Jest taka raczej jaka jest
Ja też uwielbiam hortensje, lilie.Floksów mam tylko 4 , czy 5 kolorki

Ale dużo host i liliowców mam .I powojników ponad 20.Tylko jeszcze mode

Ot , taki bzik
Mirku- Ja tez zauważyłam dużo wspólnych rzeczy u nas.Jak będziesz w pobliżu, to oczywiście zapraszam na kawę
Kasiulko17 Dzięki kochana
To prawda,wrzosy bardzo przypominają nam o zbliżającej się jesieni. Szkoda,A potem ta plucha, ciemnmości, zimnica i dłuuga zima
iwona0042-Iwonko No tak pracą w ogrodzie nie mogę nadrobić , to zdjątkami trochę nadrobię
Mam tylko jedną budleję.taki kolorek, krzaczorek ma ooo chyba ze 2, 5 wysoko.Górne kwiatuszki do podziwiania dla motylków
,Albo muszę przygiąć gałązkę, żeby kwiatuszka zobaczyć.Ale na bokach kwiaty też są

Carnaby

To moje nowe powojniki

Clematis Błękitny Anioł

I warszawska Nike

moje brzoskwinie - pyszne , soczyste i słodkie - miodzio