Mój malutki zakątek - Priam

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Priam pisze:Odczytałem wiadomość. Niestety zrobiłem sobie trochę złego- bo pokasowałem trochę zdjęć i dopiero jak zobaczyłem że szkodzę sobie na Forum (znikają zdjęcia) zaprzestałem tego. Niestety nic nie odkręcę.
Priamie przecież masz możliwość podmiany zdjęć do końca lutego,np.przez Imagesthack.
Chyba masz te zdjęcia na swoim komputerze?
Klikasz na zmień,potem kasujesz adres fotosikowy i na jego miejsce wklejasz drugi link już z Imageshack.
Albo chociaż pokasuj te linki,które wyświetlają się w poście jako "zdjęcie niedostępne".
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Jak już wcześniej (tzn przed przesileniem serwer) pisałem. Zacząłem już działać i fotki ponownie się pojawią, ale dopiero po 5.03- czyli po okresie który potrzebuje Admin aby rozwiązać wszystkie problemy na Forum.
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Zachęcam do zapoznania się z poniższym wątkiem

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 0&start=42

oraz przypominam, że trwa etap zgłaszania zdjęć do konkursu "Kanarek w obiektywie"

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=20037
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Teraz dopiero dowiedziałam się o tym konkursie nie mam żadnych zdjęć kanarka .Nawet nie znam nikogo kto ma kanarka.Jak dzieci były małe to mieliśmy.
A tu nie długo głosowanie i tylko trzy osoby wkleiły zdjęcia
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dokładnie mówiąc 4 osoby zgłosiły zdjęcia kanarków. Szczerze powiedziawszy to sądziłem, ze będzie więcej zgłoszeń.

Kanarki to piękne ptaki!! Hoduje je od 10 lat, ale w ostatnim czasie musiałem ograniczyć się do jednego - Kubusia, który jest moim pierwszym kanarkiem :)

Obrazek

A co sądzicie o piosenkach w naszym półfinale Eurowizyjnym??
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

To ile kanarki żyją?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wszystko zależy od tego w jakich warunkach są hodowane. Istnieją adnotacje że potrafią dożyć 15 lat ;) Mój ma 10 lat więc liczę na to, że zostało mu minimum 5 lat ;)
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

a co się stało z innymi?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kanarki:

Otóż. samica wyprowadziła dwa legi i po wakacjach zdechła. weterynarz powiedział, że była zarażona w stadzie pierwotnego hodowcy i nic nie dało się zrobić. Młode mieszkały u mnie do momentu kiedy nie znalazłem im nowych właścicieli :)

Samica była żółta, ale niestety nie mam jej fotek. szkoda było mi jej, tym bardziej, że po krótkim czasie jadła mi z ręki. A ten 10 letni samiec jest za bardzo ostrożny i ma swoje humorki ;) Zje z mojej ręki ale później chce żebym sobie poszedł :)

Roślinki:

Przedwczoraj posiałem w domu nasionka sasanki i wsadziłem cebulki bodajże kamasji. Były malutkie więc je przechowywałem w domu, ale zaczęły wypuszczać pędy więc je wsadziłem.
Awatar użytkownika
Izula
200p
200p
Od: 12 cze 2008, o 18:45

Post »

Śliczny ten Twój zakątek ... chociaż przyznam szczerze że "jestem" dopiero w połowie drogi :roll: ale szybko nadrobię straty ....
pozdrawiam ciepło :D
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witajcie moi Drodzy!

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na zrobione przeze mnie zdjęcie- nr 3 w konkursie "Majestatyczne zdjęcie w obiektywie".
Przed awarią zdjęcie miało ono 32 głosy, więc tym bardziej cieszy mnie fakt, że otrzymało takie duże poparcie :)

To wyróżnienie jest bardzo przyjemne i jeszcze raz dziękuję.

ps. gratuluję także Użytkownikom, którzy zrobili zdjęcia nr 60 oraz 24 (przed awarią miało 29 głosów).

Obrazek
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Witam Przemku przeglądam wątek, ale niestety nie wszystko mogę zobaczyć 8) Specjalnie chyba to ukryłeś :D
A co do Lidii Kopani- wszystkie Lidki są super kobitki ;:91
Ależ mi się zrymowało ;:6
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Przemku gdzie się podziewasz ? A może jakieś zdjęcia robisz na działce .Jestem ciekawa co tam pięknego u Ciebie kwitnie?
Genia
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witajcie!

Nie dochodziły mi potwierdzenia, nie wiem czemu ;)

Lidko - cieszę się, ze spodobał Ci się mój ogród. zdjęcia poznikały kiedy "toczyłem wojnę z Fotosikiem"! Niedługo stworzę nowy wątek z ogrodem i wtedy nie będzie już problemu ze zdjęciami. Na razie go nie zaczynam bo najwcześniej za dwa tygodnie będę miał zdjęcia z ogrodu :)

Geniu-
rozmawiałem dzisiaj z babcią i mówiła, ze u nich leży śnieg więc nic nie kwitnie. To miłe, że się o mnie troszczysz.

Dzisiaj dzień kobiet:

W związku z tym pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia dla Wszystkich kobiet które odwiedzają mój wątek. Życzę Wam dużo zdrowia bo ono w życiu jest najważniejsza, szczęścia bo przydaje się w życiu codziennym i w poszukiwaniu roślinnych rarytasów :) miłości bo z nią życie jest piękniejsze, cierpliwości do nas mężczyzn i jak najwięcej uśmiechu na twarzach bo lubimy patrzeć gdy jesteście szczęśliwe!

Do wyboru macie dwa kolory (nie każda z Was lubi czerwone ;) )
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przemku serdecznie dziękuję za życzenia ja lubię wszystkie róże więc nie ma problemu .
Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”