Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiosna zawitała chyba nie tylko do ogrodu, bo jak widzę, to i u ludzi całkiem wiosenne myśli....... 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Coś mi się widzi, że ogrody zeszły na plan dalszy, a u Uli / Koza / to już całkiem nie wiadomo co myśleć
Tak się kobitki rozpisały.......

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj prawda jak kobitki mają za mało pracy to "głupotki" przychodzą do głowy albo siedzą godzinami przy komputerze,
ale fajnie poczytac takie tekściki, gdzieś fezio napisał że mu sie podoba to forum bo tu fajnie gadają czy coś takiego i napisał że w to wchodzi zobaczymy czy wejdzie, aby nie zagłęboko
Pozdrawiam Wszystkich
ale fajnie poczytac takie tekściki, gdzieś fezio napisał że mu sie podoba to forum bo tu fajnie gadają czy coś takiego i napisał że w to wchodzi zobaczymy czy wejdzie, aby nie zagłęboko
Pozdrawiam Wszystkich
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witam Bożenkę ,Asiorka ,gagawi ,Jolcię i Grażynkę. Bardzo mi miło że pilnujecie mi mojego ogródka ...ja dzisiaj tak dosadnie poczułam wiosnę Byłam w szklarence ,uprzątnęłam pozostałości i oczywiście mój M mi zrył moimi rękami i moją nogą całą szklarnię super mam to za sobą Jutro zrobię zdjęcia ,bo dziś pracowałam do wieczora ---przepraszam łopata była od M

Czyli Bogusiu tez korzystasz z ciepłej zimy i robisz porzadki?Też byłam na działeczce i pozgrabiałam resztę lisci lezace na trawie..juz motyczki, gracki, łopaty i grabie ida w ruch...czy tez sie rwiecie do pracy w ogrodzie?Wyczekujecie wiosny?
Byleby to nie był falstart...
Byleby to nie był falstart...

pozdrawiam serdecznie
Ula R
Ula R
- bogusia177
- bogusia177
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Ja wiem Boguś że pracujesz i podziwiam Cię że jeszcze miałaś siły na przekopanie ziemi w szklarence.bogusia177 pisze:Gabrysiu ja jeszcze pracuję na emeryturę ,,jak wróciłam z pracy ,takie mnie chęci nabrały że niż mój wrócił z pracy to ja już kończyłam robotę w szklarni .Pytałaś o rozmiar szerokość wynosi 3,5 m a długość 8 m mi wystarczy
A szklarenkę masz dużą, moja ma tylko 2,5 na 5m. A co TY tam sadzisz jeśli można wiedzieć

- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
Bogusia - pospacerowałam u ciebie po ogrodzie, pooglądałam fotki i poczytałam - co się dzieje u ciebie - fajnie masz u siebie w ogrodzie - atmosfera na forum - tylko pozazdrościć.
A napisz mi kochana, jaki kolor kwiatków ma twój oleander. Nie masz czasem fotki jak kwitnie? Śliczny, duży ten krzak. Jak on u ciebie przezimował, bo strasznie jesienią stroił się do kwitnienia.
A napisz mi kochana, jaki kolor kwiatków ma twój oleander. Nie masz czasem fotki jak kwitnie? Śliczny, duży ten krzak. Jak on u ciebie przezimował, bo strasznie jesienią stroił się do kwitnienia.
- bogusia177
Dziewczyny jutro posieję rzodkiewkę , sałatę masłowa , która zawiązuje duże główki przeniose z piwnicy datury ,posadzę begonie do doniczek no i jak dostanę od Zosi i Jędrusia canny to tez posadzę do donic lub skrzyń a w domu z parapetów przeniosę popikowane roślinki :P W domu posieję pomidory i ogórki oczywiście szklarnię będę dogrzewać wieczorami