Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Katarzynka
- 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- konto-puste001
- 100p

- Od: 14 kwie 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Gabuniu u Ciebie też są takie same cudeńka , bo Cię podglądam i sama dostaję oczopląsów. Masz bardzo dużo kwiatów o których ja nawet nie śniłam , ale powoli i u mnie na rabatce coś przybędzie . Od Madziorka dostałam w prezencie piękną żółtą budleję i zebrinusa [ o którym marzyłam ] , ale nigdzie nie mogłam go kupić . Madzia przywiozła radość i spełnienie marzeń .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p

Jolu męcz M o passiflorę , bo jest piękna i warto ją mieć . U mnie rośnie w donicy na werandzie i jest już duża . Cały czas kwitnie , a jej kwiat jest przepiękny . Róże pokryte są rosą , bo Madzia wcześnie wyszła na poranny spacerek .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p

Grażynko bałam się ją wysadzić do ziemi , rośnie w dużej donicy na werandzie .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p

Bogusiu przecież wiesz gdzie mieszkam , wskaskuj do auta i pędż do mnie po krzaczory . Wybór jest niesamowity , że można dostać świderka . Grzybów jeszcze nie ma, ale coś innego zrekompensuje Ci wycieczkę - mnie poznasz . Fajnie jest poznać ludzi z którymi się pisze , a których się nigdy nie widziało . Takie spotkanie jest cudowne , ja z forum tak poznałam Madzię . Jest fantastyczną osobą .
Spis wątków
Spis wątków
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Zosiu, powoli u Ciebie przybędzieandriu53 pisze:Gabuniu u Ciebie też są takie same cudeńka , bo Cię podglądam i sama dostaję oczopląsów. Masz bardzo dużo kwiatów o których ja nawet nie śniłam , ale powoli i u mnie na rabatce coś przybędzie . Od Madziorka dostałam w prezencie piękną żółtą budleję i zebrinusa [ o którym marzyłam ] , ale nigdzie nie mogłam go kupić . Madzia przywiozła radość i spełnienie marzeń .
A mnie się wydaje że masz już bardzo dużo roślin.
Zebrinusa ja też mam, mogłaś wtedy wypatrzeć to bym Ci go wysłała z liliowcami.
No ale już masz, to cieszę się razem z Tobą.

- andriu53
- 1000p

Witaj Katarzyno ! Cieszę się , że podobają Ci się moje różyczki , bo w rzeczywistości są naprawdę śliczne . Praca w ogrodzie sprawia mi wiele radości i chyba dlatego te rośliny tak oddają swoją wdzięczność . Lubię wieczorkiem wyjść przed dom na ławkę , bo tak mocno wtedy czuć w powietrzu zapach róż i lilii .
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- andriu53
- 1000p

Wiolu kto kazał Ci obcinać pąki kwiatowe ? Taką czynność wykonuje się gdy róże są zaraz po okulizacji .Pozwól im niech Ci normalnie kwitną i cieszą Twoje oczęta . Jesienią i tak je musisz obciąć , róża kwitnąc i tak Ci się rozrasta . Nigdy takiej czynności nie wykonywałam , a mam ponad trzysta róż w swoim ogrodzie . Teraz mają trzeci sezon , krzaki są pięknie rozbudowane i duże .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p

Aj Boguniu musiałaś dojrzeć tego posta , ale z całego serduszka dziękujemy Ci z Jędrusiem za gratulacje i dobre oko . Całuski prześlemy Ci jutro .
Spis wątków
Spis wątków