...... a tu proszę jaki kolos
 ...... a tu proszę jaki kolos   
 Danusiu cieszę się, że moje widoczki sprawiły Ci przyjemność
 Różaneczniki faktycznie nie mają sobie równych , okres, kiedy kwitną to najpiękniejszy czas w sezonie
 Różaneczniki faktycznie nie mają sobie równych , okres, kiedy kwitną to najpiękniejszy czas w sezonie   
 Aguś dziękuję..... Ty kochana nie trać czasu i wpadnij do mojego ogródka w realu....... póki jeszcze kwitną różaneczniki

Madziu lilie są już naprawdę bardzo duże.....wiele z nich w okolicach 1m
 myślę, że do połowy czerwca już część z  nich będzie kwitła
  myślę, że do połowy czerwca już część z  nich będzie kwitła   Rośliny niesamowicie galopują, nie tylko nadgoniły wiosenne opóźnienie, ale już chyba je przegoniły
 Rośliny niesamowicie galopują, nie tylko nadgoniły wiosenne opóźnienie, ale już chyba je przegoniły   
 Aniu dziękuję
 Kolorowo jest faktycznie
 Kolorowo jest faktycznie   już do ferii barw zaczynają dołączać wysokie iryski.... dziś zakwitły pierwsze pojedyncze kwiaty
 już do ferii barw zaczynają dołączać wysokie iryski.... dziś zakwitły pierwsze pojedyncze kwiaty  
 Madziu cieszę się bardzo, że podoba Ci się mój ogrodowy busz
 Tak kocham najbardziej i wspaniale odpoczywam w takim wesołym , barwnym otoczeniu
 Tak kocham najbardziej i wspaniale odpoczywam w takim wesołym , barwnym otoczeniu   
 Jolu
 Ten rh na pierwszym planie jest bardzo zmienny w zależności od światła....w dzień przy słoneczku jest liliowo-błękitny a wieczorkiem robi się taki niebieskawy ....jak ma na imię nie mam pojęcia
 Ten rh na pierwszym planie jest bardzo zmienny w zależności od światła....w dzień przy słoneczku jest liliowo-błękitny a wieczorkiem robi się taki niebieskawy ....jak ma na imię nie mam pojęcia   
 Reniu dziękuję
 .....no troszkę się nazbierało..... mam nadzieję, że jeszcze kilka azalii uda  mi się posadzić, bo tych mam niewiele , a baaardzo je lubię
 .....no troszkę się nazbierało..... mam nadzieję, że jeszcze kilka azalii uda  mi się posadzić, bo tych mam niewiele , a baaardzo je lubię   
 Maryniu nie obawiaj się przesadzanie różaneczników, one wspaniale to znoszą.....moje niektóre kilkakrotnie już wędrowały po ogródku i nawet tego nie odczuły
 Pewnie, że wyeksponuj je, niech i przechodnie mają przyjemność z podziwiania tych pięknych kolorowych krzewów
 Pewnie, że wyeksponuj je, niech i przechodnie mają przyjemność z podziwiania tych pięknych kolorowych krzewów   Mam nadzieję, że nie ma już niebezpieczeństwa kradzieży..... to takie przykre.... jeden kupuję, pielęgnuje, chucha i dmucha...a inny przyjdzie i po prostu wykopie.... aż trudno uwierzyć....
  Mam nadzieję, że nie ma już niebezpieczeństwa kradzieży..... to takie przykre.... jeden kupuję, pielęgnuje, chucha i dmucha...a inny przyjdzie i po prostu wykopie.... aż trudno uwierzyć....U mnie wciąż sucho niesamowicie....nie spadła ani kropla deszczu.....

To niehumanitarne.....
  To niehumanitarne..... Aga, można się skręcić z zazdrości
 Aga, można się skręcić z zazdrości   coś pięknego
 coś pięknego   

Irysy dopiero pojedynczo zaczynają kwitnąć, pozostałe są w pączkach...jakie kolory Masz
 Irysy dopiero pojedynczo zaczynają kwitnąć, pozostałe są w pączkach...jakie kolory Masz 

taki zakątek z takimi rh adoptuję od zaraz
 taki zakątek z takimi rh adoptuję od zaraz  

,a tak serio, zwykle brak mi słów... przeciez sama wiesz, że jest po prostu cudnie.
,a tak serio, zwykle brak mi słów... przeciez sama wiesz, że jest po prostu cudnie.