Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Post »

Nikt "Cię nie odebrał"... a to wstręciuchy ;:306
Co do "towarzystwa" to oni wiedzą, że jeszcze czas :) Tylko my takie nadgorliwe :lol: :D
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Khm, khm...czy ktoś mówił o wiosnie za oknem :?: U mnie jakoś dziwnie biało ;:306

Aga chyba jeszcze nikogo nie odbierają, poza mailami.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

To Snieznik lsniacy po naszemu - takie malutkie niebieskie lub biale kwiatuszki, ktore kwitna na przelomie lutego i marca.
A widelki, to taka ala lopatka ale z trzema grubszymi plaskimi zebami - na pewno taka tez masz w tym zestawie od M. chyba ze sie myle. Ja zawsze lopatka jak wykopuje mala byline, to jej korzenie uszkodze a tym to tylko wkladasz pod rosline i siup do gory, funkcjonuje jak widly tylko ze do reki male. O takie cos jak to drugie od gory
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Aguś u mnie też od rana sypie i nie chce wcale przestać jest tragicznie i bardzo ślisko ;:202
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit A cebule żonkili to mogę teraz posadzić - bo dostałam kilka kiedy już był mróz ?
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Anula lepiej przetrzymaj do przyszlego roku. Jest taka zasada, ze kwiaty ktore kwitna wiosna sadzi sie jesienia a wiosnal sadzi sie wszystko co kwitnie w lecie.
Te moje tez powinnam posadzic jesienia i mialam przetrzymac ale gdzies wyczytalam, ze mozna je wykopywac na zime i wsadzic w lutym z powrotem - no a jak mozna, to znaczy ze trzeba sprobowac co z tego bedzie. Najwyzej wyleza i beda mialy tylko liscie a zakwitnal dopiero w przyszlym roku.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Anula, wstrzymaj się - Julek dobrze gada! Ja swoje hiacynty, które kwitły w domu w donicy, przetrzymam w garażu i wsadzę do gruntu dopiero jesienią.
Dario, można mieć dosyć tej zimy, nieprawdaż?
Julek, śnieżnik lśniący brzmi nieźle - sprawdzę zaraz co to za roślina. Narzędzie o jakim piszesz mam - bardzo dobrze pamiętasz co było w prezentowym zestawie od PanaM :D Bardzo przydatne, solidne, wygodne w użyciu.
Magda, ja jestem oburzona tym, że taki duży szkółkarz jeszcze nie pracuje ;-)) Przecież my już gotowe na wszystko!
Nutka, naprawdę tak myślisz? Internetowi działają już od 3-go stycznia :) Ja chcę dzwonić, rozmawiać, ustalać, a tam kurczaki nikogo nie ma ;-)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Ale i internetowi głównie przyjmują teraz zamówienia i pieniądze-pakować i wysyłać będą za miesiąc :wink: O śnieżycy tylko słyszałam. Ciekawe, co zobaczę rano.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Ewcia, ja to wiem i tak się trochę droczę ;-) Chciałabym już sobie z kimś pogadać, wiesz że ja małomówna, jako i Ty ;-)
Śnieg padał, ale się wszystko roztopiło, także spoko, może się nie doczekasz...
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

Dzięki za radę ,to może do donicy wsadzę , to takie prawdziwe stare babciowe narcyzy i nie chciałabym żeby padły. :?:
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Hej Agus, dwa dni "spałam" i znów tyle stron do nadrobienia... ;:173 Oczom nie mogłam uwierzyć patrząc na balkon, na czerwone i żółte kwiaty! Cóż za zestaw! ;:oj Aż do Ciebie niepodobny. Jednak porównując "było i jest" zdecydowanie wolę u Ciebie te pastelowe klimaty. Jak niewiele czasu potrzeba żeby się człowiekowi sentyment do barw odmienił. Kotek Ci nie uciekał z tego balkonu? Fotki działki przed i po też powalające, ale te brzozy przecież zawsze były Twoje ;:306 Wierzyć się nie chce, że tak pięknie uporządkowaliście teren. Pozdrawiam.
Ps. u mnie już zaczyna widać wiosnę. Przyleciały dzikie gęsi, a z ziemi już wyłażą narcyzy i inne cebulki... nie wiem czy nie za wcześnie. Dzisiejsze słoneczko dodało energii! Aż nie moge uwierzyć, że u Ciebie padał śnieg...
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś Sarunia jest wspaniała ;:215 ;:167 ta jej zadziorność i chęć odebrania zdobyczy jest świetna ;:215
Słoneczko mi dzisiaj przygrzewało ale tylko zza szyby bo w ogrodzie zimno ;:303 jednak na wiosenkę trzeba poczekać troszkę. ;:304
To zacięcie ogrodowe to pewnie wyssałaś z mlekiem bo widać to na Twoim balkonie. Busz na nowej działce był niczego sobie ale poradziliście sobie z nim wyśmienicie, nic tylko gratulować pozostaje. ;:215
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ale nagadałyście stron przez jeden dzień ;:oj Małomówne towarzystwo, nie ma co... ;:224
Aga zaraz będzie zakładać nowy wątek! Średnio raz w miesiącu ;:306 Najpierw wstęp i piękne foty, czułe powitania na 12 stron i zleci hihihi
Do wiosny jeszcze ze 2 wątki przegadamy ;:4
Miłego wieczoru kochane niemowy ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aga ogladasz mecza :?: My zasiedli ...kufelek w dłoń ;:304
x-ag-a
---

Post »

Doris, ogladamy, z kufelkiem a jakze! Frustruje mnie jedynie Lewy, ktory strzela dla wszystkich tylko nie w reprezentacji...
Kasiu, Ty do klubu malomownych rowniez nalezysz! ;-))
Majutku, Sara jest do zjedzenia i vice versa - gryzie wszystko i wszystkich!
Dosiu, to jest najlepsze rozwiazanie :-)
Nelu, dla takich porownan warto robic dokumentacje zdjeciowa... Zmienily mi sie preferencje kolorystyczne, a Dzięki FO poszerzyly horyzonty... Mysle ze za 20 lat nasze ogrody beda piekne, dojrzale, jak najlepsze angielskie zakatki... Tez tak sadzisz?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”