Powojniki moim zdaniem spokojnie mogą już być na zewnątrz. W końcu te w gruncie rosną jak na drożdżach i przymrozki im nie straszne
Mój kawałek świata:)
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój kawałek świata:)
Jakie Ty mas piękne zasiewy
I ile tego wszystkiego. Gratuluję
Powojniki moim zdaniem spokojnie mogą już być na zewnątrz. W końcu te w gruncie rosną jak na drożdżach i przymrozki im nie straszne
Moje w donicy także.
- asta6265

- Od: 8 sty 2012, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
sweety to dziś ryzykuję, niech się dzieje wola nieba, a co klematisy śpią pod chmurką 
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu urzekła mnie rabatka obramowana kamieniami ,nie dość że wielkością prawie jednakowe to jeszcze jak równiutko poukładane ,tego mi brakuje , tej dokładności
Rany boskie ile ty masz zasiewów,będzie co sadzić a potem widoki że ho,ho
Rany boskie ile ty masz zasiewów,będzie co sadzić a potem widoki że ho,ho
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale niesamowita ilość sadzonek
będziesz miała wspaniale obsadzone rabaty
Hostowisko, też będzie piękne
Hostowisko, też będzie piękne
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
O rany .... Aniu.... ależ siewek
będziesz miała co sadzić.... i hosty przepiękne czekają w kolejce, na podróż na rabatki
Prześliczne masz tulipanki.... uwielbiam te botaniczne maluchy, a Twoja odmiana jest naprawdę urocza...... czekam na fotki gdy już się otworzą
Prześliczne masz tulipanki.... uwielbiam te botaniczne maluchy, a Twoja odmiana jest naprawdę urocza...... czekam na fotki gdy już się otworzą
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,ta rabata z tulipanami obwiedziona kamykami to koronkowa robota pięknie ,ale siewki też takie zadbane ,że też by się chciało je mieć,pozdrawiam

- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Chyba z hektar pola obsadzisz tymi zasiewami .

Hosty miodzio .Kiedy je do gruntu posadzisz
Hosty miodzio .Kiedy je do gruntu posadzisz
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
O matko
Tulipanki i hostusie jakie piękne już masz
- asta6265

gracha takie już moje zboczenie, że jak jadę samochodem i gdzieś leżą kamienie polne, to pakuję do samochodu i potem jest w czym wybierać 
tesia39 w tym sezonie na hostowisko padło, i nie spocznę, póki nie załatwię do końca tej funkiowej rabaty
AGNESS ja też uwielbiam tulipankowe maluch - są urocze - pomalutku się otwierają myślę, że w poniedziałek będą w pełni kwitnienia
koziorozec uwielbiam kamień w ogrodzie, to bardzo trwały, farmowy i fajny materiał stąd wszystkie rabaty nimi obłożone. Siewki rosną i czekają na sadzenie
JolantaG nie, no hektar nie, ale z pół się uzbiera
Odnośnie host to będę je sadzić w połowie maja, bo w tej fazie by je mróz zniszczył.
anabuko1 co tam moje hosty przy Twoich - kurczę Ty masz tego dobrodziejstwa dopiero
Kolejne wychodzące do

tesia39 w tym sezonie na hostowisko padło, i nie spocznę, póki nie załatwię do końca tej funkiowej rabaty
AGNESS ja też uwielbiam tulipankowe maluch - są urocze - pomalutku się otwierają myślę, że w poniedziałek będą w pełni kwitnienia
koziorozec uwielbiam kamień w ogrodzie, to bardzo trwały, farmowy i fajny materiał stąd wszystkie rabaty nimi obłożone. Siewki rosną i czekają na sadzenie
JolantaG nie, no hektar nie, ale z pół się uzbiera
anabuko1 co tam moje hosty przy Twoich - kurczę Ty masz tego dobrodziejstwa dopiero
Kolejne wychodzące do

Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu
Bociek!
Ale Ty masz porządek w ogrodzie,każdy kamyczek na swoim miejscu i jak wszystko dopieszczone
o kwiatach to nawet już nie wspominam ile ty tego masz i jak wszystko staranie przepikowane ...
Bociek!
Ale Ty masz porządek w ogrodzie,każdy kamyczek na swoim miejscu i jak wszystko dopieszczone
-
123katex
- 1000p

- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Ależ rabatka piękna i jak masz dużo siewek. Pozdrawiam

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A moje lobelie stanęły w miejscu. Jakoś nie widze, żeby się rozrastały. Ale najważniejsze, że są. Może jeszcze ruszą
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu u mnie tytoń karłowy i leśny już po pikowany ale gdzie mu do Twojego.
Masz zielone rączki do wysiewów
Lobelia taka duża
PODZIWIAM!
Masz zielone rączki do wysiewów
- asta6265

reniusia20 dziękuję kochana za miłe słowa
staram się
123katexm zaczyna się robić kolorowo i zaraz wyjdzie na jaw, co się zgadza, a co nie - poziom adrenaliny jest bardzo wysoki
Margo2 ja cały czas obserwuję moje siewki, a w szczególności lobelię i powiem Ci, że
odgrywa kluczową rolę. Przez trzy dni jest pochmurno, to siewki normalnie widzę, jak marnieją w oczach , jak słoneczko wyjdzie to w ciągu dnia dzieją się cuda - spróbuj przestawić może lobelię na bardziej słoneczne stanowisko, najlepiej parapet południowy, a jeśli masz na południowym i nie rosną, to przyczyna może tkwić w zalewaniu, mniej podlewać, niech one nawet lekko klapną, jak podlejesz pięknie się podniosą i będą zdrowsze.
anym dziękuję
, a z dgugiej strony oj, tam, oj tam, będzie więcej
to w trzy dni nadrobią, bo u nas 3ci dzień pochmurno i wszystko znowu stanęło - w zeszłym roku miałam różową lobelię i była znacznie mniejsza i gorsza, niebieska chyba w genach ma zapisane ładne kiełkowanie i rozrost. Wiesz już nie mogę się doczekać tych kwitnących tytonii, a szczególnie tych żółtych
jeny,
jak one mnie się podobają.
A wczoraj mnie wzięło na wsadzenie begonii - dość duża już była więc poszła do docelowego korytka, a dla towarzystwa dostała 2 starce - zobaczymy co z tego duetu wyjdzie:

A w ogrodzie pierwsze tulipany mają swoje 5minut:

A inne czekają w kolejce:

I reszta kolorowego towarzystwa:

123katexm zaczyna się robić kolorowo i zaraz wyjdzie na jaw, co się zgadza, a co nie - poziom adrenaliny jest bardzo wysoki
Margo2 ja cały czas obserwuję moje siewki, a w szczególności lobelię i powiem Ci, że
anym dziękuję
jak one mnie się podobają.
A wczoraj mnie wzięło na wsadzenie begonii - dość duża już była więc poszła do docelowego korytka, a dla towarzystwa dostała 2 starce - zobaczymy co z tego duetu wyjdzie:

A w ogrodzie pierwsze tulipany mają swoje 5minut:

A inne czekają w kolejce:

I reszta kolorowego towarzystwa:

Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
Fajna ta podwójna obwódka, tak staranna. Co tam będzie, gdy przekwitną tulipany?
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.