Crovn Princess Margareta

Ten niebieski powojnik to kto?
 Ten niebieski powojnik to kto?

Mam słabość do niebieskich roślin.
 Mam słabość do niebieskich roślin.

Trafiła biedna do kompostownika, bo tam zadołowałam róże od Petrovica
 Trafiła biedna do kompostownika, bo tam zadołowałam róże od Petrovica  Bardzo późno przyszły, zaczęły się już solidne przymrozki, więc uznałam, że tak będzie najlepiej.
 Bardzo późno przyszły, zaczęły się już solidne przymrozki, więc uznałam, że tak będzie najlepiej.

Chętnie zamówiłabym jeszcze, bo takie wigorne. Pierwszy raz trochę się martwiłam, że takie chude, ale po posadzeniu tylko podziwiałam
 Chętnie zamówiłabym jeszcze, bo takie wigorne. Pierwszy raz trochę się martwiłam, że takie chude, ale po posadzeniu tylko podziwiałam  Szkoda tylko, że tym razem tak późno trafiły do nas.
 Szkoda tylko, że tym razem tak późno trafiły do nas. Nawet podobają mi się bardziej niż sterczące sztywno do góry.
 Nawet podobają mi się bardziej niż sterczące sztywno do góry. i już szperam co by tu jeszcze można upchnąć.Teraz w ogródku to nawet pusto a potem to i patyka trudno zmieścić.Byliny zajmują dużo miejsca ale bez nich byłoby smutno.
 i już szperam co by tu jeszcze można upchnąć.Teraz w ogródku to nawet pusto a potem to i patyka trudno zmieścić.Byliny zajmują dużo miejsca ale bez nich byłoby smutno.
 Z drugiej strony pamiętam, jak się bałam o jesienny termin sadzenia róż
 Z drugiej strony pamiętam, jak się bałam o jesienny termin sadzenia róż  Przecież to jest doskonały termin. Tylko tego wcześniej nie robiłam.
 Przecież to jest doskonały termin. Tylko tego wcześniej nie robiłam.  Zdarzyło się porównanie tej samej odmiany z inną szkółką-moja kwitła
 Zdarzyło się porównanie tej samej odmiany z inną szkółką-moja kwitła  Ta druga niekoniecznie.
 Ta druga niekoniecznie.