Działka Gigusi- cz.4
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Gigusi- cz.4
Ty to mnie zawsze jakoś pozytywnie nastrajasz ...
Gigus nie wyjmuj z ziemi tylko zasusz w doniczce... bo te korzonki chyba nie powinny całkiem uschnąć, a w doniczce z nawet suchą ziemią nie powinny... potem w lutym możesz ewentualnie przesadzić do nowej i podciąć bardzo długie korzonki.
- Lamia
- 500p

- Od: 27 maja 2008, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gonia,a co ty wczoraj na działce robiłaś? Przyznaj się mały łobuzie!
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Nasionka kupione oj czuć wiosnę w powietrzu 
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Ładne zakupy
. Rzeczywiście czuć ożywienie w ogrodach ;)
-- N 28 lut 2010 18:36 --
Ładne zakupy
. Rzeczywiście czuć ożywienie w ogrodach ;)
-- N 28 lut 2010 18:36 --
Ładne zakupy
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Iduśka, -a ja na Twoich poczynaniach staram sie wzorować.
Lamio- Aneczko- ja wczoraj popodcinałam krzewy i drzewka, pograbiłam trawnik, popaliłam śmieci, Darek zrobił do końca ogrodzenie, poszukałam kiełkujących wiosennych celulkowych.
Oprócz tego troche ogarnęłam, a potem spałam hihi. Wieczorem mnie trzepało- gorączka, ale dzisiaj juz ok.
Róże moje pomarzły, może kilka odbije, nie chcę odkrywać reszty bo strach mnie bierze.
Krzyś, Asiulek witajcie- dziękuje za odwiedzinki. Wiosna idzie-to fakt, choc ponoć znów ma być mrozowo i zimowo
Lamio- Aneczko- ja wczoraj popodcinałam krzewy i drzewka, pograbiłam trawnik, popaliłam śmieci, Darek zrobił do końca ogrodzenie, poszukałam kiełkujących wiosennych celulkowych.
Oprócz tego troche ogarnęłam, a potem spałam hihi. Wieczorem mnie trzepało- gorączka, ale dzisiaj juz ok.
Róże moje pomarzły, może kilka odbije, nie chcę odkrywać reszty bo strach mnie bierze.
Krzyś, Asiulek witajcie- dziękuje za odwiedzinki. Wiosna idzie-to fakt, choc ponoć znów ma być mrozowo i zimowo
- Aska

Ma być chłodniej - w koncu to dopiero marzec, ale takiej zimy jak w zeszłym roku to już chyba nie będzie!
- giga45

-
x-d-a
Giguś, te pierwsze zielone kiełeczki niezdarnie gramolące się z ziemi cieszą chyba najbardziej!
Po tej długiej, paskudnej zimie jesteśmy tak wyposzczeni, że wszystko co zielone witamy z największą radością :P
Ja też ganiam po ogrodzie z aparatem i szukam oznak wiosny - za dużo jeszcze tego nie ma, ale coś zaczyna się dziać
Giguś, miłego wieczorku
Po tej długiej, paskudnej zimie jesteśmy tak wyposzczeni, że wszystko co zielone witamy z największą radością :P
Ja też ganiam po ogrodzie z aparatem i szukam oznak wiosny - za dużo jeszcze tego nie ma, ale coś zaczyna się dziać
Giguś, miłego wieczorku
- Aska

U mnie skromniej... Listki krokusów, u mamy przebiśniegi w pąkach no i u mnie miłek amurski z pąkiem 
- giga45

Daluniu masz rację. Ganiałam wczoraj po wszystkich zakątkach, aby wyszukać jakieś oznaki wiosny. Może niewiele ale to już zawsze coś.
Cieszę sie na każddy malutki kiełek. Dopiero do reszty stopniał śnieg, więc na dniach może już będzie tego więcej. Daluś pozdrawiam wieczorowo.
Asiulek, Ty mieszkasz w górach- to u Ciebie pewnie jeszcze troszke zanim maluchy się pojawią. Pozdrawiam i życzę szybkiego znalezienia wiosny
Cieszę sie na każddy malutki kiełek. Dopiero do reszty stopniał śnieg, więc na dniach może już będzie tego więcej. Daluś pozdrawiam wieczorowo.
Asiulek, Ty mieszkasz w górach- to u Ciebie pewnie jeszcze troszke zanim maluchy się pojawią. Pozdrawiam i życzę szybkiego znalezienia wiosny
- Grzesik

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
Gosiu, to kiedy robimy znów te sadzonki? ;) 
- giga45

Witaj Grzesiku- a ja myślałam, że Ty w Poznaniu na spotkaniu.
Grzeniu w każdej chwili- ja gotowa jestem na wszystkiego robienie oby juz wiosna przyszła
Grzeniu w każdej chwili- ja gotowa jestem na wszystkiego robienie oby juz wiosna przyszła
- Grzesik

- Od: 20 sty 2009, o 15:49
Gosiu, w Poznaniu byłem wczoraj
mam nadzieję, że masz na myśli prace ogrodowe ;) 
giga45 pisze: Grzeniu w każdej chwili- ja gotowa jestem na wszystkiego robienie oby już wiosna przyszła
- giga45

No jasne Grześ, że ogrodowe.
Widziałam juz w Twoim wątku piękne zakupy w Poznaniu. Pozdrawiam. Ciekawe jak im dzisiaj poszło.