Dolegliwości kręgosłupa Ci współczuję, mój syn miał 1,5 roku temu zabieg na przepuklinę lędźwiową bo leżał 3 tygodnie na silnych medykamentach i już bez poprawy i był po prostu zmuszony...Z rezultatów jest zadowolony i teraz mówi,że nie warto byłe tyle lat cierpieć...
Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.4-Aktualny
Obydwa widoki piękne!
Dolegliwości kręgosłupa Ci współczuję, mój syn miał 1,5 roku temu zabieg na przepuklinę lędźwiową bo leżał 3 tygodnie na silnych medykamentach i już bez poprawy i był po prostu zmuszony...Z rezultatów jest zadowolony i teraz mówi,że nie warto byłe tyle lat cierpieć...
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Kochana życzę udanej wyprawy i mam nadzieję,że kręgosłup już Ci tak mocno nie dokucza
Ostatnio mam mało czasu i w większości tylko przeglądam forum ale po prostu muszę pochwalić Twoje kwiaty
Wobec takiej mnogości kolorów nie da się przejść obojętnie.Wyobrażam sobie jakie cudowna zapachy otaczają Cię w ogrodzie
Fiona na zdjęciu wygląda jak kwintesencja słodkiego,wakacyjnego lenistwa
Podrap ją za uszkiem ode mnie 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Witam po mej długiej nieobecności
Po pierwsze, to życzę Ci zdrowia
A po drugie podziwiam kota
Po pierwsze, to życzę Ci zdrowia
A po drugie podziwiam kota
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Trzeba byc dobrej myśli, krwawniki nie są wymagające.
Kocisko cudne, z resztą już nie raz o tym wspominałam
Kocisko cudne, z resztą już nie raz o tym wspominałam
- misiaczekm

- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widoczek przeuroczy!! Uwielbiam takie zachody słońca, szkoda że jak na taki trafię to nie mam aparatu...
Kocisko prześliczne, a zrazem dumne i wykwintne!!
Miłej i szybkiej podróży życzę!!
Kocisko prześliczne, a zrazem dumne i wykwintne!!
Miłej i szybkiej podróży życzę!!
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Pięknie wszystko teraz się prezentuje bo to taka pora, kiedy wszystko kwitnie.
A wiec odpocznij, daj kręgosłupowi dojść do siebie, bo kiedy wrócisz to będzie potrzebny.
Słonka i miłej podróży.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Aniu śliczne róże ..te bialutkie drobne kwiatuszki to gipsówka ?
Kotek sympatyczny ...

Kotek sympatyczny ...
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Wczorajszy dzień suuper
Wszędzie samochodem,kręgosłup nie nadwyrężony Sandomierza trochę klasztor w Koprzywnicy,Sandomierz, Tarnobrzeg; Zamek Lubomirskich - Stalowa Wola/Rozwadów trochę mnie rozczarował...
I byłam w Dworze w Śmiłowie - Muzeum Wnętrz.
Przed dworkiem ogród i róże rosną
Urzekły mnie mnie,Dwie róże
Pytałam o nie,ale niestety nie znali nazwy.
Może ktoś je rozpozna ,to wówczas będę wiedziała czego szukać.I na jesień sobie kupię je.
Oto jedna,wyższa,smukła--cudnie pachnie

I ta niższa, i też cudnie pachnie

I byłam w Dworze w Śmiłowie - Muzeum Wnętrz.
Przed dworkiem ogród i róże rosną
Urzekły mnie mnie,Dwie róże
Może ktoś je rozpozna ,to wówczas będę wiedziała czego szukać.I na jesień sobie kupię je.
Oto jedna,wyższa,smukła--cudnie pachnie

I ta niższa, i też cudnie pachnie

-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Zdjęcia bajeczne...róże bajeczne....liliowce bajeczne...no i już masz floksy
Widoczki bardzo przyjemne na do widzenia.
Miłego wypoczynku
Widoczki bardzo przyjemne na do widzenia.
Miłego wypoczynku
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
A teraz odpowiem .Dzięki wszystkim za odwiedziny i dobre słowa!
Zdjątak tych róż na które wczoraj zachorowałam są na poprzedniej stronie.
Anna11-Aneczko; Przepraszam, napisałam post i nie zauważyłam,że mnie odwiedziłaś
Róż nie mam tak mocno dużo,Średnio.Ale na jesieni też kilka chcę dokupić. I rozsiać je po ogrodzie.Róże na pniu owszem podobają mi się ale u mnie mogą przymarzać i boję się.Tak było u sąsiadki. Na zaszczepieniu róż się nie znam.Powodzenia jak umiesz
aneczka1979-Aniu Taka niedziela wyjazdowa plus zwiedzanie to suuper sprawa.
Róże na pniu i ja podziwiam,ale u mnie za ostre zimy.Ja nie chcę rozczarowań i róży na jeden sezon i nie ryzykuję.
smolka; elakuznicom Witajcie kochane w moich progach i zapraszam jeszcze
Róże są cudnymi kwiatami,Ja jeszcze chcę powiększyć swoje kolekcję .
Dziękuję za miłe słowa.. o kręgosłup dbam,ale coś ona sam mi się buntuje coraz częściej.
A moja kotka to Syjam tajski
smirka-Mireczko; Witajcie
Zachody słońca bardzo lubię
Kotka to nasza rodzinna ulubienica.Na działce nawet pożyteczna bo myszki i nornice wyłapuję
Staram się nie przemęczać na działce.Ale wiesz jak już ma się skrzywienie,to już się odczuwa bólowo.Coraz częściej mnie to nachodzi.Ale życie to życie,Cieszę się,że jeszcze nie jest tragicznie.Oj,,Bidulko,Ty też uważaj na swój kręgosłup.Bez ogrodu,działki już sobie nie wyobrażam życia.
marpa-Maryniu Dziękuję za pochwały i słowa współczucia.
Zobaczymy jak to u mnie będzie,Na razie jest dużo lepiej,zobaczymy na jak długo.
ann_30-Anulko; Fraszka_1; Dziękuję wyjazd był udany.Odpoczynek intelektualny jest potrzebny.Dwie róże mnie urzekły,które tam zobaczyłam.Cudnie pachną i już choruję na nie
tylko nazwy nie znam.
Ja też mam brak czasu.Teraz przy chorobie trochę więcej go mam.Ale zaraz znowu wir,codzienności...
Dziękuję za pochwały.Ja bardzo lobię kolorowo i dużo kwiatów,Jeszcze planuję nowe nasadzenia.Może nową rabatę Zobaczymy....Fiona w upalne dni lubi się rozciągać wygrzewać i też gdzieś w cieniu poleżeć.Ok, Podrapałam za uszkiem
Steasi-Paulinko Coś spróbujemy i zobaczymy czy nam wyjdzie z nasion
A Fiona tak to tak nasza kochana koteczka
misiaczekm-Piotrze Kocham zachody słońca,bo są niepowtarzalne cudne. Ale lasek mi zasłania zalew,więc muszę trochę iść alejkami tam.
Fiona to nasze kochane kocisko,już nie wyobrażam sobie bez niej naszego domu.Ale jeszcze jest młoda W sierpniu 5 latek.,to powinna pożyć.Taka rodzinna przytulaszczka, a czasami bywa
indywidualistka ,jak kot.
Wyjazd był bardzo udany.Zachorowałam na 2 róże
kogra-Grażynko Róż i liliowców nie mam tak cudnych jak Ty, ale te co mam to tez mnie cieszą
Lato w pełni,kolorów jest mnóstwo,to lubię.
Kręgosłupa nie foruję, delikatnie się z nim obchodzę,ogród jeszcze poczeka,Ale zarośnie pewnie niemiłosiernie
Z podroży mam pełno miłych wrażeń,lubię zamki, dworki,zwiedzanie ,,ale i 2 róże zobaczyłam, które skradły moje serce.Nie znam ich .Może ty znasz ?? Kupiłabym sobie je na jesieni.
Viola K Tak to gipsówka .A kotek to nasza ulubienica kochana.
April[ Dziękuję kocha,Lato w pełni,pięknie .I u ciebie jest ślicznie ;
jeżówka Marmolade

JEŻÓWKA CHEYENNE SPIRIT - nowa tej jestem ciekawa ma być kolorowa,na razie jest cytrynowa tylko

Hortensja Bobo

Adria

Języczka

Inny floksik rozkwita

Zdjątak tych róż na które wczoraj zachorowałam są na poprzedniej stronie.
Anna11-Aneczko; Przepraszam, napisałam post i nie zauważyłam,że mnie odwiedziłaś
Róż nie mam tak mocno dużo,Średnio.Ale na jesieni też kilka chcę dokupić. I rozsiać je po ogrodzie.Róże na pniu owszem podobają mi się ale u mnie mogą przymarzać i boję się.Tak było u sąsiadki. Na zaszczepieniu róż się nie znam.Powodzenia jak umiesz
aneczka1979-Aniu Taka niedziela wyjazdowa plus zwiedzanie to suuper sprawa.
Róże na pniu i ja podziwiam,ale u mnie za ostre zimy.Ja nie chcę rozczarowań i róży na jeden sezon i nie ryzykuję.
smolka; elakuznicom Witajcie kochane w moich progach i zapraszam jeszcze
Dziękuję za miłe słowa.. o kręgosłup dbam,ale coś ona sam mi się buntuje coraz częściej.
A moja kotka to Syjam tajski
smirka-Mireczko; Witajcie
Staram się nie przemęczać na działce.Ale wiesz jak już ma się skrzywienie,to już się odczuwa bólowo.Coraz częściej mnie to nachodzi.Ale życie to życie,Cieszę się,że jeszcze nie jest tragicznie.Oj,,Bidulko,Ty też uważaj na swój kręgosłup.Bez ogrodu,działki już sobie nie wyobrażam życia.
marpa-Maryniu Dziękuję za pochwały i słowa współczucia.
ann_30-Anulko; Fraszka_1; Dziękuję wyjazd był udany.Odpoczynek intelektualny jest potrzebny.Dwie róże mnie urzekły,które tam zobaczyłam.Cudnie pachną i już choruję na nie
Ja też mam brak czasu.Teraz przy chorobie trochę więcej go mam.Ale zaraz znowu wir,codzienności...
Dziękuję za pochwały.Ja bardzo lobię kolorowo i dużo kwiatów,Jeszcze planuję nowe nasadzenia.Może nową rabatę Zobaczymy....Fiona w upalne dni lubi się rozciągać wygrzewać i też gdzieś w cieniu poleżeć.Ok, Podrapałam za uszkiem
Steasi-Paulinko Coś spróbujemy i zobaczymy czy nam wyjdzie z nasion
misiaczekm-Piotrze Kocham zachody słońca,bo są niepowtarzalne cudne. Ale lasek mi zasłania zalew,więc muszę trochę iść alejkami tam.
Fiona to nasze kochane kocisko,już nie wyobrażam sobie bez niej naszego domu.Ale jeszcze jest młoda W sierpniu 5 latek.,to powinna pożyć.Taka rodzinna przytulaszczka, a czasami bywa
indywidualistka ,jak kot.
kogra-Grażynko Róż i liliowców nie mam tak cudnych jak Ty, ale te co mam to tez mnie cieszą
Kręgosłupa nie foruję, delikatnie się z nim obchodzę,ogród jeszcze poczeka,Ale zarośnie pewnie niemiłosiernie
Z podroży mam pełno miłych wrażeń,lubię zamki, dworki,zwiedzanie ,,ale i 2 róże zobaczyłam, które skradły moje serce.Nie znam ich .Może ty znasz ?? Kupiłabym sobie je na jesieni.
Viola K Tak to gipsówka .A kotek to nasza ulubienica kochana.
April[ Dziękuję kocha,Lato w pełni,pięknie .I u ciebie jest ślicznie ;
jeżówka Marmolade

JEŻÓWKA CHEYENNE SPIRIT - nowa tej jestem ciekawa ma być kolorowa,na razie jest cytrynowa tylko

Hortensja Bobo

Adria

Języczka

Inny floksik rozkwita

- a_nie

- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Róże przy muzeum piękne. Nie jestem znawcą ale na mój niewprawiony wzrok pierwsza podobna do mojej Astrid Grafin von Hardenberg, a druga do Hansestadt rostock, ale ciekawa jestem co to za odmiany.
Też dokupiłam sobie jeżówki i ciekawa jestem jakie będą. Marmalade pokazała już swojego jednego cudnego kwiatka, natomiast zeszłoroczne jeszcze pąkach. Twoje niektóre roślinki, to dla mnie zapowiedź co za chwilę się będzie u mnie działo.
Też dokupiłam sobie jeżówki i ciekawa jestem jakie będą. Marmalade pokazała już swojego jednego cudnego kwiatka, natomiast zeszłoroczne jeszcze pąkach. Twoje niektóre roślinki, to dla mnie zapowiedź co za chwilę się będzie u mnie działo.
Aniu!
Wiesz, że jestem wielką fanką Twojej Fionki. Urocza!
W identyfikacji róż pomoże Ci Grażynka - Kogra.
Wiesz, że jestem wielką fanką Twojej Fionki. Urocza!
W identyfikacji róż pomoże Ci Grażynka - Kogra.
- beatris
- 200p

- Od: 16 mar 2008, o 15:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja tez potwierdzialabym, ze ta druga roza to Hansestadt Rostock.
"Wer mit seinem Garten schon zufrieden ist, hat ihn nicht verdient!" Dr. Karl Foerster
Ten kto ze swojego ogrodu zadowolony jest, ten go nie zasluzyl .
Róże w Bergfelde
Ten kto ze swojego ogrodu zadowolony jest, ten go nie zasluzyl .
Róże w Bergfelde
- Iw

- Od: 4 sie 2008, o 22:00
Pięknie kwitnąca jukka
. Taki okaz robi wrażenie
Aniu, czy to kwitnące, na niebiesko, takie kosmate to ogórecznik ?
Dawno, temu i ja posiałam a potem przez bardzo długi czas znajowałam w różnych częściach ogrodu.
Aniu, czy to kwitnące, na niebiesko, takie kosmate to ogórecznik ?
Dawno, temu i ja posiałam a potem przez bardzo długi czas znajowałam w różnych częściach ogrodu.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Aniu, jak pewnie wiesz wszystko u Ciebie mi się podoba. Ale ostatnio mam fazę na floxy. Bardzo ładny ten Twój floxik. Jeżówki też masz ładne. Mogę zapytać gdzie je nabywasz?