Hej?.
byłam popatrzeć czy w moim ogrodzie jest wiosna?
Niestety tam jest zima.
Leży dużo śniegu, który już zrobił się ciężki i mocno wilgotny. Róż prawie nie widziałam wszystko pod śniegiem.
Z dachu skapuje woda, to oznaka że idzie odwilż.
Ula - usa1276 zdjęcia podpór pod róże są widoczne na zdjęciach.
Nie mam zdjęć samych podpór. Może wiosną uda mi się cyknąć.
Ewuniu7 jeżeli będziesz szukać balkoników pod róże, to daj znać poszukam namiarów na tanie.
Nie ma sensu przepłacać.
Moniczko-Rozetka dobry pomysł?.

może zastosujesz takie rozwiązanie.
Aniu-Ann 
? nie, to drugoroczniak, a jak licząc od jesieni ( wtedy był wkopany), to trzecioroczniak
Alexia hej

?. Ty Zocho?

jesteś w nich normalnie zakochana ?
nie dziwię się, to jest piękna róża.
Masz puchy na balkonie ?..

hihihi..hi dobre?. a, na poważnie Miss Alice ma tylko ładne kwiaty? takie jak Ty lubisz, ale krzaczek i liście beeeeee?
Szukaj dalej ?..
Asiu-jonatanka Charlesa Darwina miałam dopiero pierwszy sezon, a na koniec sezonu miałam już kilka krzaczków.
Zdrowa i ładnie budująca krzaczek róża. Kolor kwiatów nie do uchwycenia na zdjęciach. Piękny świetlisty, ale nie żółty jak Graham Thomas. Ładnie powtarza kwitnienie i jak na Austinkę dobrze trzyma kwiaty.
Amber Queen ma zupełnie inny kolor ona jest żółtopomarańczowa. Również warto ją mieć.
Elwirko ? Elwi Chandos Beaty to królowa wśród róż. Jest cudna i będziesz z niej zadowolona.
Poczekaj i się nie stresuj?..

może faktycznie wygrasz w totka ?. Najważniejsze, to umieć sobie dawkować przyjemność?. Zdążysz jeszcze kupić Ambridge Rose, bo warto ją mieć.
Powalcz najpierw o trawniczek?
Aniu-nena bo tak jest, na pierwszoroczniaki oczekujemy kilka miesięcy stąd nie odpuszczamy każdego kwiatuszka. Ja tam liczę, że w tym sezonie uda mi się zakończyć to ciągłe dosadzanie kolejnych róż.
Dorotko-Keetee ja też zakochałam się w kwiatach floksów i ich zapachu.
Muszę tylko opanować jak z nimi się obchodzić, żeby mi nie rosły za wysoko i zbyt szeroko.
Moniczko-vertigo a, właśnie ja u Ciebie tak sobie je oglądałam i oglądałam, że w
ubiegłym roku kupiłam białego i fioletowego. Śliczne oba ? teraz zamówiłam kolejne no i zobaczę jak wygląda ten floksik Sherbert?.
Nie wszystkie będą rosły na rabacie różanej?. część posadzę przy oczku?.
Nie wiem czy to jest dobry pomysł?? najwyżej przesadzę.
Mam jeszcze sporo zdjęć, jeżeli wam się znudzą, to przestanę je wstawiać OK.
Kolejny 8 dzień lipca?. to co pokazuję, to jest pierwsze główne kwitnienie, a pierwszoroczniaki dopiero zaczynają się kokosić stąd czasami można zobaczyć sporo wolnego miejsca.