Moje Ogrodowe krople pamięci...
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...
Basiu mój M ma super zdjęcie śpi na wersalce z pilotem skierowanym do telewizora i zmienia programy, bo pilot się świeci! Dzieci mu zrobiły. W ogóle ma kilka zdjęć w różnych wymyślnych pozach śpiących
Basiu na wyspie Agnieszka czeka na sernik wg Twojego przepisu 
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marysiu mój ma zawsze 2-pilociki drugi do dekodera i rozwalony w fotelu (o.5m. od ekranu-32cale) ni to leży ni to siedzi poskręcany i jeszcze wałek pod plecami...ja nijak nie umiem pojąc jak on w tej pozycji "paragrafa" wytrzymuje.A jak narzeka na kregosłup
( jest po urazie, zresztą)
Ewa mój nie zasypia przed TV,chyba ta pozycja....skretu bocznego nie pozwala zasnąć
Helenko Twój sprawny w tym temacie a jak w innych???
Elu prawda
jakie piekne mrozowe firanki miałam
to zamiast grudnika
Twoje śnia mi się
i znowu pobudziłaś moje myśli kudłate....to nasienie to tak ma temat który poruszony w Różyczkowych... worek mosz nowy
Mariolka.... klon...twa
Grażynko
dzięki..ale mi sie udało
Bogusiu nawet Ciebie przywołałam, no od Twojego posta TO się zaczeło
Aniu mnie sie odkleiła literka W i ciekawe co ja z tym zrobię, ale post był
...fajnie się czytało
Pati Ty mi radochę sprawiłaś tym 1-wszym zdaniem
a
Moje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora, nie podyskutuje się z nimi na temat seriali itp. Uważaja ze to strata czasu a M nie chce do nich jeździć, uważa ich za dziwoków
a ja nie...

Ewa mój nie zasypia przed TV,chyba ta pozycja....skretu bocznego nie pozwala zasnąć
Helenko Twój sprawny w tym temacie a jak w innych???
Elu prawda
Krysiuleszczyna pisze:eeeee ...wiecie co...to nasienie to tak ma....mój bardzo podobnie, może dwóch w grabuli nie dzierży ale jeden zawsze pieści.....
Mariolka.... klon...twa
Grażynko
Basiu-to zdj z pilotami --rewelacyjne...
Bogusiu nawet Ciebie przywołałam, no od Twojego posta TO się zaczeło
Aniu mnie sie odkleiła literka W i ciekawe co ja z tym zrobię, ale post był
Pati Ty mi radochę sprawiłaś tym 1-wszym zdaniem
Tylko mój jest Marudzący Mocnosurvivor26 pisze:Ślicznie u Ciebie, chyba sobie okno z Twoimi widokami na stałe otwarte w komputerze zostawię, bo u nas wstretnie![]()
Z pilotami bym nie ingerowała, lepszy chłop z pilotem w garści niż marudzącyU nas problemu nie ma, bo my nietelewizorowi, ja mam za wielkie króliki w głowie, żeby skupić się na jakimkolwiek filmie, a M z młodą najwyżej zasiadają każde przy osobnym kompie i oglądają swoje kucyki
Moje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora, nie podyskutuje się z nimi na temat seriali itp. Uważaja ze to strata czasu a M nie chce do nich jeździć, uważa ich za dziwoków
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
To tak jak moja córkara_barbara pisze:Moje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora,
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Siostra męża tez nie, ale ma laptopa.
- ra_barbara

- Kontakt:
No moje też mają "komputra"...na szczęscie dla mnie ..rzecz jasna, ale korzystaja jak mówią...w skrajnych przypadkach, ja tam korzystam u nich ile wlezie 
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
- Maska

- Kontakt:
Basiu moich dwoje dzieci też nie ma tylko jedna córka, bo dzieci bajki oglądały. Ja mam i nawet tv N, ale to tylko po to, żeby sobie wybierać niektóre programy. Mój M cały czas przed gadaczem, a jak go zapytasz o coś co mówili to nie umie odpowiedzieć. A najbardziej wkurzają mnie reklamy, bo zawsze wrzeszczą do mnie głośno! Ale za to jestem uzależniona od tego ekraniku co obecnie przede mną jestMoje młodsza córka z zięciem nie maja w ogóle telewizora, nie podyskutuje się z nimi na temat seriali itp. Uważaja ze to strata czasu a M nie chce do nich jeździć, uważa ich za dziwoków a ja nie...
- Rodusik

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
zdjęcia w zimowej szacie super
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
No ale telewizyjna dyskusja
Oj tam mój ogląda telewizor ,komputer radyjko sbi i normalne radio jak wchodzę do pokoju to uciekam a on mi tłumaczy że on wszystko wie no no niby taki mądry
no i oczywiście pilot w ręku ale już z tym nie walczę nie mam siły
Tylko jak szybko wchodzę do pokoju tak jeszcze szybciej wychodzę bo tak się czuję jakbym młotem dostała w głowę

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..he, he ale dyskusja całą rozprawkę doktorską można napisać "pilot w ręku eM"...
...mójM też zalicza sie do tych co mowią "ja nie śpię" a chrapie na cztery strony świata..
...mójM też zalicza sie do tych co mowią "ja nie śpię" a chrapie na cztery strony świata..
- Ruda2011

- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Emy i tak nie przebijają poprzedniej generacji.
Kiedy bezpośrednio po ślubie zamieszkaliśmy z dziadkiem mojego Ema. Urodził się syn i wstawałam 300 x noc aby karmić żarłoka. O północy dziadek "oglądał" włoski dla początkujących, o 03.00 - hiszpański dla zaawansowanych, o 04.00 norweski ............ i tak do rana. Nie było pilotów bo TV miała 2 programy ale..... ale dziadek miał dwa telewizory. Jeden ustawiony na TVP 1 a drugi na TVP 2. Kręcenie pokrętłem było tak skomplikowane
Nigdy nie pozwolił mi wyłączyć - " nie gaś, oglądam" - mamrotał przez sen. No to wychodziłam, ja wolałam spać 15 min niż uczyć się języków
Kiedy bezpośrednio po ślubie zamieszkaliśmy z dziadkiem mojego Ema. Urodził się syn i wstawałam 300 x noc aby karmić żarłoka. O północy dziadek "oglądał" włoski dla początkujących, o 03.00 - hiszpański dla zaawansowanych, o 04.00 norweski ............ i tak do rana. Nie było pilotów bo TV miała 2 programy ale..... ale dziadek miał dwa telewizory. Jeden ustawiony na TVP 1 a drugi na TVP 2. Kręcenie pokrętłem było tak skomplikowane
Nigdy nie pozwolił mi wyłączyć - " nie gaś, oglądam" - mamrotał przez sen. No to wychodziłam, ja wolałam spać 15 min niż uczyć się języków
- Maska

- Kontakt:
Mariolko cudne! a przez sen nie próbowałaś?Ruda2011 pisze:Emy i tak nie przebijają poprzedniej generacji.
Kiedy bezpośrednio po ślubie zamieszkaliśmy z dziadkiem mojego Ema. Urodził się syn i wstawałam 300 x noc aby karmić żarłoka. O północy dziadek "oglądał" włoski dla początkujących, o 03.00 - hiszpański dla zaawansowanych, o 04.00 norweski ............ i tak do rana. Nie było pilotów bo TV miała 2 programy ale..... ale dziadek miał dwa telewizory. Jeden ustawiony na TVP 1 a drugi na TVP 2. Kręcenie pokrętłem było tak skomplikowane![]()
- Ruda2011

- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Właśnie w ten sposób opanowałam angielski i rosyjski
Przy włoskim dziecię przestało jadać nocą i przez gówniarza mama zna tylko mizerne podstawy
Przy włoskim dziecię przestało jadać nocą i przez gówniarza mama zna tylko mizerne podstawy
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
ech...a ja tak czas marnuję przy nocnych karmieniach... muszę M namówić na porządną antenę do TV, jak zacznie łapać coś więcej niż TVN, to może i ja zostanę poliglotką 
- ra_barbara

- Kontakt:
Pat naziemną, naziemną TV
my ONI=M (Ufff) właśnie kończymy z C+ i od stycznia będzie tylko i nareszcie 15 programów zamiast 700
Ja już chyba opisywałam jak M mało nie doprowadził do rozwodu, a tak b. szczerze szkoooda
To było gdy jeszcze zimowaliśmy w mieście, pojechał do M-4 sam.Tu na wsi mieliśmy Polsat, w bloku TV kablowa z internetem,a on sobie jeszcze zamówił C+...a co nie mogę mieć kaprysów-rzekł niedowidzący MP(czyt.Mocno Pie....y).Wrobili Go w taki abonament że szlag mnie chciał trafić, jakoś poodkręcałam pisząc, dzwoniąc, strasząc porypanych konsultantów, udało się zmniejszyć o połowę opłaty na 77zł.+ Polsat 39+Kablowa 49.Ot co narobił.Teleman z jednym okiem i do tego chorym
....przy naszych skąpych dochodach!Udało mi się zięcia namówić by wziął osprzęt wraz z abonamentem Polsatu, Kablową musieliśmy trzymać nie dało się zerwać umowy przed czasem.Przez 6 długich miesięcy w bloku namiętnie wgapiał sie w pudło średnio 20 godzin/dobę.Ja zamknęłam się z laptopem w blokowej "izolatce" powierzchnia użytkowa...jakieś 4m.2.robiąc szydełkiem aniołki, które słuchały moich wynurzeń i ocierały moje łzy
Dobrze że nie zgupłam
Zmieniam temat bo ciśnienie wzrasta i z Marysią będe szukac leków ...na całe zło...
Ja gdy osiedliśmy na wsi miałam maaaarzenie...dużo czasuuu (miało być
) nabrałam poradników od córki, instrument dostałam strunowy a jakże
gitara basowa
potem zakupiłam laptop iii.... dopiero ruszyłam z nauką
później poradniki ogrodowe wyparły naukę gry na gitarze, gitara wisi sobie od X lat na ścianie werandy, czasem ktoś nastroi i pogra, ja chwyty połapałam ale nawet "wlazł kotek..." nigdy nie zagrałam
a miało być... "gdybym miał gitarę...."
jak ładnie ozdabia werandę

Na podlodze leżą dębowe dechy sprzed 2-lat juz podeschnięte...mam marzenie by ułożyć jakiś parkiet...cy cóśśś
W lewym dolnym rogu stoi ...rurecka z lasu, z której zrobie pułapkę na krety

Ja już chyba opisywałam jak M mało nie doprowadził do rozwodu, a tak b. szczerze szkoooda
Zmieniam temat bo ciśnienie wzrasta i z Marysią będe szukac leków ...na całe zło...
Ja gdy osiedliśmy na wsi miałam maaaarzenie...dużo czasuuu (miało być
jak ładnie ozdabia werandę

Na podlodze leżą dębowe dechy sprzed 2-lat juz podeschnięte...mam marzenie by ułożyć jakiś parkiet...cy cóśśś
W lewym dolnym rogu stoi ...rurecka z lasu, z której zrobie pułapkę na krety
- Maska

- Kontakt:
Oj Basiu nawet nie przypuszczałam, że ktoś może mieć tyle problemów z telewizorem
Prawie się popłakałam widząc Cię w tej izolatce z rzędem aniołków skropionych łzami
Przyszłe działania widzę związane z tym miejscem i myśl o przeprowadzce zeszła na dalszym tor, a swoją drogą jak Ty te dechy na parkiet chcesz pociąć?
Miłego dnia!
Prawie się popłakałam widząc Cię w tej izolatce z rzędem aniołków skropionych łzami
Przyszłe działania widzę związane z tym miejscem i myśl o przeprowadzce zeszła na dalszym tor, a swoją drogą jak Ty te dechy na parkiet chcesz pociąć?
Miłego dnia!