Moja działka - danutab cz.2
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka - danutab cz.2
Danusiu
dla Ciebie zielone z mojego ogródeczka 

- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
No i zostawiam zielone Danko ,,na które z takim utęsknieniem czekamy

Grażynkomrozy zniosłam znośnie, teraz mamy trochę odwilż ale zapowiadają jeszcze mrozy.
Najbardziej mi żal że przy takich ilościach śniegu nie chodzę na działkę nie lubię pokonywać tej trasy w takich warunkach.
Halinko piękne te piwonie może moje piwonie w tym roku zakwitną posadziłam 11 różnych i mam cichą nadzieję że chociaż kilka zakwitnie.Mnie też ciekawi jak przezimuje u Ciebie i Wiesi i dzięki za zielone.
Jadziu za róż dzięki, wiem że czas leczy rany i może w tym roku zdecyduje sie na nowego
kotka, zobaczymy.
Bogusiu, goryczka143 Wam dziękuję i za różowe i zielone i mam nadzieje że wiosna nie każe nam za długo czekać na te kolory w naturze.
Ja natomiast posyłam Wszystkim moim odwiedzającym trochę prawdziwej wiosny na moim parapecie.Bardzo lubię kwitnące kwiaty na oknie gdy za oknem śnieg.

Najbardziej mi żal że przy takich ilościach śniegu nie chodzę na działkę nie lubię pokonywać tej trasy w takich warunkach.
Halinko piękne te piwonie może moje piwonie w tym roku zakwitną posadziłam 11 różnych i mam cichą nadzieję że chociaż kilka zakwitnie.Mnie też ciekawi jak przezimuje u Ciebie i Wiesi i dzięki za zielone.
Jadziu za róż dzięki, wiem że czas leczy rany i może w tym roku zdecyduje sie na nowego
kotka, zobaczymy.
Bogusiu, goryczka143 Wam dziękuję i za różowe i zielone i mam nadzieje że wiosna nie każe nam za długo czekać na te kolory w naturze.
Ja natomiast posyłam Wszystkim moim odwiedzającym trochę prawdziwej wiosny na moim parapecie.Bardzo lubię kwitnące kwiaty na oknie gdy za oknem śnieg.

-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Danusiu!
No to przyszłaś z prawdziwą wiosną, gratuluję.
Miłej niedzieli

No to przyszłaś z prawdziwą wiosną, gratuluję.
Miłej niedzieli
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Witaj Danusiu właśnie obeszłam cały Twój piekny ogród,barzo mi sie podobaja twoje kwiatki i tarasowy układ ogrodu
A oczko wiosna w otoczeniu floksów cudoooo 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Marzena gdybyś ten ogród zobaczyła na własne oczy to dopiero zachwyt byłby niewspólmierny do tego wirtualnego.
Danusiu na moim parapecie w kuchni też zawsze coś kwitnie-obecnie jeszcze grudniki i kalanchoe,oraz zakwitła różowa pelargonia.Wszystko w tonacji różu.Na tle śniegowej poduchy za oknem to nawet te kolorki grzeją.
Przemiłej niedzieli
Danusiu na moim parapecie w kuchni też zawsze coś kwitnie-obecnie jeszcze grudniki i kalanchoe,oraz zakwitła różowa pelargonia.Wszystko w tonacji różu.Na tle śniegowej poduchy za oknem to nawet te kolorki grzeją.
Przemiłej niedzieli
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Wyobrażam sobie nigdy zdjęcia nie oddają piękna ogrodów,a tu widać to piękno i ciekawe kombinacje donice,podkłady,kamienie i morze kwiatów

pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
- Matemax
- 1000p

- Od: 14 sty 2010, o 19:27
Danko masz pięknego primulka, pewnie na wiosnę posadzisz do ogrodu, pozdrawiam 
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witam..śliczne masz kwiaty na okiennym parapecie...prawie wiosna...
)))Pozdrawiam
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Danusiu!
Dziękuję za piękne tulipany. No oprawa tych tulipanów, też sama
w sobie zasługuje na uwagę.
Dziękuję za piękne tulipany. No oprawa tych tulipanów, też sama
w sobie zasługuje na uwagę.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U Ciebie wiosna na parapetach a u mnie masy pyłu.
Ale połowa już gotowa.
Teraz moja kolej na przenosiny a od marca dalszy ciąg pyłu.
Ale połowa już gotowa.
Teraz moja kolej na przenosiny a od marca dalszy ciąg pyłu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Danuś widzę ,że na oknie u Ciebie rozwija się hiacynt ,identycznego niebieskiego wącham codzienne w kuchni...,zapach niesamowity ,a kolba tak gęsta i ciężka ,że muszę podpierać o szybę.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
mój hiacynt dopiero zaczyna wypuszczać łodyżkę, ależ to cieszy 
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Witam!
Jadzia w swoim wątku napisała
"DANUSIU niedługo zakwitną Twoje piękne cieszynianki . Już nie moge się doczekać ."
No to ja natychmiast do Ciebie . Przejrzałam na szybko chyba wszystkie fotografie w Twoim wątku w poszukiwaniu cieszynianki. Znalazłam wiele piękności, ale nie tę, której szukałam.
Zrób mi, proszę, przyjemność i pokaż zdjęcie.
Jadzia w swoim wątku napisała
"DANUSIU niedługo zakwitną Twoje piękne cieszynianki . Już nie moge się doczekać ."
No to ja natychmiast do Ciebie . Przejrzałam na szybko chyba wszystkie fotografie w Twoim wątku w poszukiwaniu cieszynianki. Znalazłam wiele piękności, ale nie tę, której szukałam.
Zrób mi, proszę, przyjemność i pokaż zdjęcie.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
Krysiuwiosna to największa ilość kwiatów i kolorów dla mnie to najpiękniejsza pora roku.
Marzeno drzewo i kamienie dają zawsze bardzo dużo możliwości na działkach trzeba to
tylko wykorzystać.
Anuś u mnie w domu też zawsze musi kwitnąć jakiś kwiat, czuła bym się bardzo w nim źle
gdyby tak nie było.
Mateuszu ja co roku kupuję pierwiosnki a gdy przekwitną wysadzam ich do ogródka, one z czasem się wyradzają i trzeba ich wymieniać.
Reniu lubię wiosnę na parapecie gdy za oknem śnieg.
Grażynko remonty to największy koszmar ale jak już zrobisz będziesz miała super, pył posprzątasz a balkonik wróci do łask.
Nelu mój hiacynt jest niski ale też gęsty i pięknie pachnie.
Aniu gdy nasze hiacynty przekwitną twój zacznie kwitnąć i będzie cieszył widokiem i zapachem Ciebie.
Basiu Cieszynianka była w pierwszej części bo to roślina wiosenna.ale wklejam ją dla Ciebie
byś mogła ją zobaczyć.
Oto ona CIESZYNIANKA
i trochę wiosny

Marzeno drzewo i kamienie dają zawsze bardzo dużo możliwości na działkach trzeba to
tylko wykorzystać.
Anuś u mnie w domu też zawsze musi kwitnąć jakiś kwiat, czuła bym się bardzo w nim źle
gdyby tak nie było.
Mateuszu ja co roku kupuję pierwiosnki a gdy przekwitną wysadzam ich do ogródka, one z czasem się wyradzają i trzeba ich wymieniać.
Reniu lubię wiosnę na parapecie gdy za oknem śnieg.
Grażynko remonty to największy koszmar ale jak już zrobisz będziesz miała super, pył posprzątasz a balkonik wróci do łask.
Nelu mój hiacynt jest niski ale też gęsty i pięknie pachnie.
Aniu gdy nasze hiacynty przekwitną twój zacznie kwitnąć i będzie cieszył widokiem i zapachem Ciebie.
Basiu Cieszynianka była w pierwszej części bo to roślina wiosenna.ale wklejam ją dla Ciebie
byś mogła ją zobaczyć.
Oto ona CIESZYNIANKA
i trochę wiosny