Oaza zieleni i spokoju - Empuza , 2009r. cz.1
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dawiduś, Ty nie stresuj krasnalków tylko śmigiem-migiem do książek
Bo inaczej....
...zagryzę.
Bo inaczej....
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza

No mam nadziejętengel27 pisze:A gryź sobie. Dopiero wstałem, a ona mnie do książek goni. Zresztą źle nie jest i dam radę jutro ;)
Będzie okazja posiedzieć w ogródku (jeszcze tylko słonko trza poprosić) z kwiatkiem w dłoni
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- empuza

tengel27 pisze:E tam zaraz bojowa. Bojowa to ona jest jak ktoś jej na działce w szkodę wlezie
Qurna blaszka! No ----
- harwi

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co będziesz we wrocku!!!!!! W jakim ty schronisku będziesz spał gdzie? Kurka, że też ja domu nie mam no!! Jeszcze. Ale wiesz altanka gotowa do zamieszkania się już nadaje jak coś to nawet namiot możesz rozbić i zostać na dłużej. Ile tylko chcesz jak będzie pogoda. I zero kosztów ;) Musisz się koniecznie z nami spotkać ;) Chyba na zwiedzanie wrocka ci czasu nie starczy trza będzie wszystkie ogrody najpierw poooglądać ihihih
-
tengel27

- Od: 6 sie 2007, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hehe - nazywa się to Hotel Tumski na Wyspie Słodowej (nawet nazwa przyjemna)harwi pisze:Co będziesz we wrocku!!!!!! W jakim ty schronisku będziesz spał gdzie? Kurka, że też ja domu nie mam no!! Jeszcze. Ale wiesz altanka gotowa do zamieszkania się już nadaje jak coś to nawet namiot możesz rozbić i zostać na dłużej. Ile tylko chcesz jak będzie pogoda. I zero kosztów ;) Musisz się koniecznie z nami spotkać ;) Chyba na zwiedzanie wrocka ci czasu nie starczy trza będzie wszystkie ogrody najpierw poooglądać ihihih
Dawid