Ogród Filemona
- Daria_Eliza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 lut 2013, o 01:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Filemona
Oj, Anitko
współczuję z powodu diagnozy babci. 
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anita, przykro słyszeć takie wieści
Mimo wszystko życzę Wam spokoju ducha, bądźcie z babcią jak najwięcej, cieszcie się każdym kolejnym dniem.
Jak już babcia odejdzie zostaną cudowne wspomnienia, a Wam czas wyciszenia i pogodzenia się z nową rzeczywistością bez Niej.
Mimo wszystko życzę Wam spokoju ducha, bądźcie z babcią jak najwięcej, cieszcie się każdym kolejnym dniem.
Jak już babcia odejdzie zostaną cudowne wspomnienia, a Wam czas wyciszenia i pogodzenia się z nową rzeczywistością bez Niej.
- Ola2310

- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Ja również jestem z tobą...trzymaj się i czerp jeszcze z tych dni jak najwięcej. 
-
Filemon24
- 1000p

- Od: 1 sie 2014, o 14:59
Dziękuje kochane za słowa wsparcia
mam nadzieje, że babcia będzie z nami jak najdłużej.....
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Anitko trochę mnie nie było, jakoś mi się schowałaś w ogrodach forumowych
Kochana, bardzo Ci współczuję z powodu choroby babci, ale pamietaj nic nie jest przesądzone. W naturze, dzieją się takie rzeczy, że medycyna szeroko otwiera oczy i nie wierzy w to co widzi. Ja miałam sama takie przypadki w rodzinie.
Będzie dobrze ! bądź silną podporą dla babci, da radę. Jest to bardzo cieżko, dla obu stron, ale nikt tak na prawdę nie wie, co człowiek może znieść i jakim przeciwnościom potrafi się przeciwstawić...
Trzymam kciuki za całą Twoją rodzinę i dużo zdrówka życzę, będzie dobrze !
Kocice - bardzo dobry pomysł z tą sterylizacją, lepszy i zdrowszy od antykoncepcji w tabletkach. Moja kotka po sterylizacji normalnie żyła, nie tyła i była zdrowym kociakiem, chociaż przybłęda po przejściach, przeżyła 15 lat.
Kochana, bardzo Ci współczuję z powodu choroby babci, ale pamietaj nic nie jest przesądzone. W naturze, dzieją się takie rzeczy, że medycyna szeroko otwiera oczy i nie wierzy w to co widzi. Ja miałam sama takie przypadki w rodzinie.
Będzie dobrze ! bądź silną podporą dla babci, da radę. Jest to bardzo cieżko, dla obu stron, ale nikt tak na prawdę nie wie, co człowiek może znieść i jakim przeciwnościom potrafi się przeciwstawić...
Trzymam kciuki za całą Twoją rodzinę i dużo zdrówka życzę, będzie dobrze !
Kocice - bardzo dobry pomysł z tą sterylizacją, lepszy i zdrowszy od antykoncepcji w tabletkach. Moja kotka po sterylizacji normalnie żyła, nie tyła i była zdrowym kociakiem, chociaż przybłęda po przejściach, przeżyła 15 lat.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Filemon24
- 1000p

Ciężko jest być na bieżąco we wszystkich obserwowanych wątkach, sama mam z tym problem
Babcia ma cały czas dodatkowe badania i niedługo okaże się jakie są rokowania. Mam nadzieje, że będzie jak najlepiej.
Sterylizacja kotek to była jedyna słuszna decyzja, teraz będziemy mieli spokój i zero zmartwień co z kociakami.
Babcia ma cały czas dodatkowe badania i niedługo okaże się jakie są rokowania. Mam nadzieje, że będzie jak najlepiej.
Sterylizacja kotek to była jedyna słuszna decyzja, teraz będziemy mieli spokój i zero zmartwień co z kociakami.
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj. Gratulacje z powodu zaręczyn
. Fajnie, że kotki wysterylizowane. Ja mojego jeszcze nie zdążyłam. Ciągle o tym myślę i wiecznie coś
. Mam nadzieję, że uda się do maja to załatwić. Życzę dużo zdrowia babci i wspieraj Ją bo to bardzo dużo daje. Pozdrawiam i czekam na wiosnę bo zapowiadają się u Ciebie ciekawe rewolucje. Pozdrawiam
.
-
Filemon24
- 1000p

Zaprowadź go jak najszybciej na sterylizację bo niewykastrowane koty urządzają sobie wycieczki w poszukiwaniu partnera i niestety często giną
U mnie rewolucje już powoli się zaczynają w najbliższym czasie mam zamiar likwidować skalniak
U mnie rewolucje już powoli się zaczynają w najbliższym czasie mam zamiar likwidować skalniak
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Co ja czytam,,,zaręczyny.Suuper, gratulacje!!!
Ja swoją kotke też na początku wysterylizowałam i spokój
Ja swoją kotke też na początku wysterylizowałam i spokój
-
Filemon24
- 1000p

Dziękuje też się cieszę
żeby mieć jak najdłużej kociego pupila to sterylizacja musi być!
ja już przez swoją głupotę straciłam tak mojego kochanego Tygryska
żeby mieć jak najdłużej kociego pupila to sterylizacja musi być!
ja już przez swoją głupotę straciłam tak mojego kochanego Tygryska
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj. Wiem, że musi i zrobię to ale kurczę za dużo mam na głowie teraz. On jeszcze młody więc póki co miesiąc w tą czy w tamtą nic nie zmieni.
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Anitko podziel się dobrymi wieściami.
Pozdrawiam słonecznie. 
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Filemon24
- 1000p

Hej dziewczyny
Mam dobre i złe wieści
Byłam w tamtym tygodniu w mojej ulubionej szkółce i kupiłam 7 hortensji dwie annabellki, jedną pinky vinky i cztery magical monlight
Tak jak planowałam zafundowałam sobie cztery duuuuże
Niestety nie było hortensji strong annabell i postanowiłam zamówić je na allegro
NIGDY więcej żadnych zakupów na allegro. Przyszły sadzonki ale to takie mikrusy że masakra jakaś. Reklamuje je i chyba odeślę. W porównaniu z tymi co kupuje w szkółkach to dzień a noc. Jak otworzyłam paczkę i je zobaczyłam to byłam bardzo zła ale to na prawdę bardzo 
Byłam w tamtym tygodniu w mojej ulubionej szkółce i kupiłam 7 hortensji dwie annabellki, jedną pinky vinky i cztery magical monlight
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Anitko pięknie będzie taka liczba hortensji wyglądać, jak zakwitnie.
Jednak kupowanie w sprawdzonym sklepie internetowym jest bezpieczniejsze, niestety droższe.