Aniu-Annes77 może musisz sobie coś wybrać. Czytałam gdzieś , że w tym sezonie chcesz Bałtyk. Ja też go dokupiłam. Róż z marketu też już nie kupuję, ale napisałam bo wiem że tu na fo sporo osób się zaopatruje w marketowe różyczki.
Letnia odsłona leśnego rancza nad wodą
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Letnia odsłona leśnego rancza nad wodą
Aniu -Anna11 tak jakoś nie mogłam się powstrzymać. Potrzebowałam The President, doszło 8. Nie wiem czy mam się cieszyć że tylko ograniczyłam się do 8 czy może obawiać już o stan psychiczny że aż 8
.
Aniu-Annes77 może musisz sobie coś wybrać. Czytałam gdzieś , że w tym sezonie chcesz Bałtyk. Ja też go dokupiłam. Róż z marketu też już nie kupuję, ale napisałam bo wiem że tu na fo sporo osób się zaopatruje w marketowe różyczki.
-
Pashmina2006

Jak to nie? Kolejne clematisowe zakupy masz jak w banku
. A co Ty moja droga i kochana koleżanko chciałaś planować ?? BEZE MNIE
Ja Ci chętnie pomogę .
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Madziu mam zaplanowane,by kupić Bałtyk.Widziałam go na żywo jak kwitnie,bajeczny jest 
Bałtyk mówisz
Idę luknąć jak to cudo wygląda
Pozdrawiam. Ewa
- Annes 77

Bałtyk Ewcia ...na mojej liście...i jak ładny?
Zobaczcie tu u Gosi
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=728
Zobaczcie tu u Gosi
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=728
-
Pashmina2006

Właśnie szukałam tego samego linku. Na żywo go nie widziałam, ale u Gosi mi się tak spodobał że myślałam o nim i spać nie mogłam. A nie lubię cierpieć na bezsenność więc musiałam go zakupić koniecznie.
-- 24 lut 2015, o 20:48 --
A wiecie od czego się dzisiejsze zakupy zaczęły? Pokazywałam mojemu Darkowi zdjęcia Ewy Presidenta. Mówię że muszę takiego mieć i koniec. A on żebym pokazała co zamówiłam ogólnie. No to pokazuję a on na to takie brzydkie ?? Nic ładnego nie kupiłaś. No i zaczął wybierać inne. A jak zaczął wybierać to ja go już nie powstrzymywałam
. Dorzucałam co mi się też podoba i tak wyszło
.
-- 24 lut 2015, o 20:48 --
A wiecie od czego się dzisiejsze zakupy zaczęły? Pokazywałam mojemu Darkowi zdjęcia Ewy Presidenta. Mówię że muszę takiego mieć i koniec. A on żebym pokazała co zamówiłam ogólnie. No to pokazuję a on na to takie brzydkie ?? Nic ładnego nie kupiłaś. No i zaczął wybierać inne. A jak zaczął wybierać to ja go już nie powstrzymywałam
Aniu no piękny jest ,kurcze, no nie wiem, może razem z Kasierem go zamówie, Muszę od Was ochłonąć 
Pozdrawiam. Ewa
Jeśli Ci się podobają kupuj za jednym zamachem, wiem po sobie ze jak coś nie kupię potem żałuję
Idę sprawdzić jak wyglądają zamówione klemki 
-
Pashmina2006

Zamawiaj, zamawiaj. Założę się że będzie nam kwitł jak u Gosi
. Im szybciej kupisz, tym szybciej będzie taki dorodny jak u Niej.
- Annes 77

Kaiser do mnie przyjechał wiosną,ale padł na uwiąd,potem odbił,ale marnie kwitł
Przesadziłam go na działkę,ale nie pamiętam gdzie go posadziłam,chyba byłam na niego zła
Gosia skutecznie mnie zaraziła swoim Bałtykiem,a w szkółce na płocie też się do mnie uśmiechał
Przesadziłam go na działkę,ale nie pamiętam gdzie go posadziłam,chyba byłam na niego zła
Gosia skutecznie mnie zaraziła swoim Bałtykiem,a w szkółce na płocie też się do mnie uśmiechał
-
Pashmina2006

Do mnie Kaiser przyjechał w sierpniu. Dopiero czekać będę na kwiatuchy. Psychicznie nastawiam się na to, że te wielokwiatowe sa himeryczne. Aniu lepiej sie czujesz już? Ja mam dziś super humorek. Nie tylko z powodu powojników. Cieszę się bo jest tak ciepło. Przyjemny wieczór i takie rześkie powietrze.
- Annes 77

Madziu chyba skutecznie wyleczyłam się z powojników o pełnych,dużych kwiatach własnie z powodu uwiądu.
Wydajemy na nie niemałe pieniądze,wyczekujemy pąków...tak było do czasu.Niestety po zawiązaniu niezliczonej masy pąków moje 3 nowości zeszłoroczne po prostu oklapły i zeschły
Chyba wolę te z mniejszymi kwiatkami,ale bujnie kwitnące.
Jestem ciekawa mojego nowego nabytku z lata Sweet Summer Love,podobno niezniszczalny
Madziu kuruję się od dzisiaj,podobno panuje okropny wirus co pokłada całe rodziny i tak też po kolei nas dopadło
Czosnek,herbatka ciepła,Theraflu i forum....
Pogoda jak co dzień u mnie piękna,miałam jutro jechać przyciąć powojniki,ale trudno po niedzieli pojadę
Wydajemy na nie niemałe pieniądze,wyczekujemy pąków...tak było do czasu.Niestety po zawiązaniu niezliczonej masy pąków moje 3 nowości zeszłoroczne po prostu oklapły i zeschły
Jestem ciekawa mojego nowego nabytku z lata Sweet Summer Love,podobno niezniszczalny
Madziu kuruję się od dzisiaj,podobno panuje okropny wirus co pokłada całe rodziny i tak też po kolei nas dopadło
Czosnek,herbatka ciepła,Theraflu i forum....
Pogoda jak co dzień u mnie piękna,miałam jutro jechać przyciąć powojniki,ale trudno po niedzieli pojadę
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu Twój mąż, to prawdziwy mężczyzna z klasą. Dla swojej damy, wszystko co najlepsze najlepsze. 
-
Pashmina2006

Aniu ja miałam sporo przepraw z Josephine. Ale póki co, dalej rosną. Liczę po cichutku że i te pozostałe też będą rosły dalej. Nie muszą nawet bujnie kwitnąć. Mogą wypuszczać kilkanaście kwiatów rocznie. Mam nadzieję, że inne zastąpią mi bujne kwitnienie. Byle tylko raczyły mnie swoimi kwiatami i nie padały na uwiąd. Tak sobie życzę, a co z tego wyjdzie? Wiesz, jak patrzę u forumek np na Purpurea Plena Elegans to zastanawiam się, czy te wielokwiatowe nowości nie są jeszcze takie słabe. Jak np. Kaiser i Skłodowska. Bo te starsze chyba całkiem nieźle sobie już radzą. Po tym sezonie dowiem się co i jak.
Kuruj się kuruj. Żebyś szybko do swojego raju dotarła
.
Soniu czasami narzekam. Chyba jak każda. Ale generalnie nie jest z nim źle
. Zaszokował mnie wczoraj. Bo tyle marudził ile kasy pójdzie na ziemię. No i znowu marudził jak obejrzał moje dotychczasowe zamówienia w e-clem.. że brzydkie. Zawsze narzeka że coś jest brzydkie a potem przychodzi i pyta czy widziałam jak pięknie zakwitło
.
Kuruj się kuruj. Żebyś szybko do swojego raju dotarła
Soniu czasami narzekam. Chyba jak każda. Ale generalnie nie jest z nim źle