Kasiu dziękuję, tawułki to bardzo dekoracyjne i wdzięczne roślinki. lubię je łączyć w wielu kompozycjach . Szczególnie podobają mi się wśród żurawek i host
Aniu bardzo dziękuję
Ja również uwielbiam chodzić na bosaka po trawie
Z tym sprowadzaniem roślin, to sytuacja wymusiła na mnie stanowczość

miejsca już kompletnie brak, teraz jestem na etapie wykopywania i oddawania roślin, bo miejscami zbyt już ciasno się zrobiło
Marysiu to świetnie, że udało Ci się uratować trochę roślinek. Ogródek wzbogaci się o kolejne egzemplarze

Języczki bardzo lubię, pod każdą postacią. Już nie mogę doczekać się na kwitnienie pomarańczowych, bo to moje zdecydowane faworytki
Jadziu i gorzej Ci kwitnie? Może uda Ci się znaleźć jej miejsce gdzieś w półcieniu, wtedy wspaniale się odwdzięczy masą kolorowych pióropuszy
Aniu dziękuję
U mnie wczoraj było słonecznie, ale niesamowicie duszno i wiatr wprost urywał głowy... bardzo ,,ciężka,, pogoda. Dziś już bez słoneczka, ale na szczęście nie ma tak silnego wiatru.
Martusiu bardzo dziękuję. Miło mi, że lubisz wędrować po moim ogródku
Ja również bardzo pozdrawiam
Ewuniu każdego dnia zakwitają olejne odmiany lilii
Nie wszystkie rabaty są u mnie obrzeżone kamieniami. Większość nie... Kamienie są przy 2 dużych rabatkach. Jednej ciągnącej się od bramy, do domu...wzdłuż całego podjazdu, a druga to ta z żurawkami pod tarasem.
Aniu bardzo dziękuję, niesamowicie mi miło, że wianki podobają Ci się
Przetacznik rozrósł się z małej sadzoneczki, ale rośnie chyba już 4 lata w tym miejscu. Tak, że nie szaleje nadmiernie. Głowienki za to mistrzynie rozrastania się ... idą jak błyskawica