Obuwik piękny, dorodny.
Kolorowy Ogród Geni 2014r
Re: Kolorowy Ogród Geni 2014r
Pryuleczki takie śliczne, u mnie już przekwitły.
Obuwik piękny, dorodny.
Obuwik piękny, dorodny.
Pozdrawiam, Robert.
- magry
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To powiedz szalona kobieto co jest na pierwszym obrazku bo nie wiem.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Iguś też tak uważam , mnie jeszcze ten się bardzo podoba ,szkoda że brakuje Ci miejsca bo dostałabyś takie śliczości .

zresztą wszystkie mi się podobają .

zresztą wszystkie mi się podobają .
Geniu, no cudowne iryski, barwy mają oczywiście ciekawe. U mnie już niedługo seans irysków od washki, nie moge się doczekać. U tych od Ciebie już listki młode wychodzą.
Postanowiłem całą prawie że rabate obsadzić w irysach, gdyż uwielbiam te kwiaty, lecz zejdzie mi się z tym trochę, funduszy brak, gdyby były, bym coś sadził. Jak tam u Ciebie liliowce?
Pozdrawiam, Robert.
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ostatnio posadziłam kilka, ale same granatowe na razie zakwitły, słabo je widać na rabacie. jutro wstawię zdjęcia, 
- patusia336
- 1000p

- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochana Geniu ja jestem tak zachwycona Twoim ogrodem, ze juz z zazdroscia patrze na Twoja kwiatki, jaka Ty masz roznorodnosc. Fajnie ja to szalu u siebie nie mam,kiedys moze uda sie uzbierac chociaz w 1/3 taka imponujaca kolekcje jak u Ciebie 
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu irysy od Ciebie zaczynają pokaz,czekaja na zdjecia jutro będę robić ,a orliki z siewu przepiekne i jakie wysokie prawie 1 m wysokosci co niektóre mają (siew od Ciebie).
Ten irysek biało niebieski cudo w ogóle masz cudo kwiaty .A kiedy zajrzysz?
Ten irysek biało niebieski cudo w ogóle masz cudo kwiaty .A kiedy zajrzysz?
- e-genia

Dziś chyba całą noc padało
deszcz był potrzebny , ale teraz widzę że cały tydzień ma być deszczowy ,oby irysom to nie zaszkodziło.
Robert dobra pogoda na przyjmowanie irsków, niech rosną to może wszystkie w przyszłym roku zakiwtną.
Iguś w przyszłym roku zapraszam w trakcie kwitnienia , wybierzesz sobie inne niż granatowe.
Patusiu ja pewnie zbieram swoje kwiatki dłużej niż Ty masz lat,więc kolekcja zrobiła się duża.
Marzenko bardzo się cieszę ,jestem ciekawa kolorów jakie ci zakwitną z orlików , jak się w końcu wypogodzi to możemy się spotkać u Ciebie , umówimy się na p.w.

klematisy już zaczynają kwitnąć
Robert dobra pogoda na przyjmowanie irsków, niech rosną to może wszystkie w przyszłym roku zakiwtną.
Iguś w przyszłym roku zapraszam w trakcie kwitnienia , wybierzesz sobie inne niż granatowe.
Patusiu ja pewnie zbieram swoje kwiatki dłużej niż Ty masz lat,więc kolekcja zrobiła się duża.
Marzenko bardzo się cieszę ,jestem ciekawa kolorów jakie ci zakwitną z orlików , jak się w końcu wypogodzi to możemy się spotkać u Ciebie , umówimy się na p.w.

klematisy już zaczynają kwitnąć
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Gieniu a u mnie od rana tak słonecznie.
Może się u Ciebie przejaśni
Pięknie wyglądają pączki na powojniku a iryskom życzę by deszczyk im nie zaszkodził bo zapewne cudeńka tam skrywasz.
Może się u Ciebie przejaśni
Pięknie wyglądają pączki na powojniku a iryskom życzę by deszczyk im nie zaszkodził bo zapewne cudeńka tam skrywasz.
- janek45

- Od: 5 sie 2012, o 07:01
Geniu u mnie też padało w nocy i pada nadal ,jak piszesz deszcz był potrzebny bo było sucho ale teraz roślinki za pewne ruszą z kopyta ,a wiesz że podlewając woda z kranu to nie to co deszczyk i zagrzmi troszkę,widzę że i tak wszystko pięknie ci rośnie,po twojej przydatnej poradzie z walką z mszycami za co bardzo dziękuje ci Geniu to teraz widzę witając je rano że co zajrzę tam to piękniej wyglądają i rosną w oczach,powojnik widzę że będzie pięknie ci kwitł

- e-genia

- janek45

- Od: 5 sie 2012, o 07:01
Geniu kuszący widok twojego powojnika chyba pomyślę nad innymi kolorami czerwony lub biały,u mnie aura jesienna deszcz i wiatr ponura 
- szy---

- Od: 31 sty 2013, o 14:40
Piękny clematis
, jak długo już go masz?