Wiejski ogród cz.15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiejski ogród cz.15

Post »

:wit Marysiu. Stale mijamy się w innych wątkach. Już jakiś czas temu chciałam się u Ciebie wpisać, ale miałam zamiar to zrobić jak przestudiuję wszystkie Twoje wątki. Ale ho,ho! Nie tak prędko dam sobie z tym radę. Więc, jak spotkałam Cię znowu u Agnieszki, postanowiłam dzisiaj się wpisać. Łatwiej będzie mi sięgać do Twoich wątków. Na razie, do 7 stycznia jestem uziemiona (mam gości), ale przyszłym tygodniu chciałabym trochę z Tobą "pogwarzyć". :tan
A tymczasem miłych snów Ci życzę. ;:3
Pozdrawiam. Iga
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iguniu witam Cię serdecznie! :wit jak widzisz zasnęłam wcześniej niż zdążyłam się przywitać :oops:
Cóż, do przejrzenia moich wątków trzeba nie lada odwagi ;:306 ale będzie mi bardzo miło gość Cię u siebie i "pogwarzyć". ;:180
Do miłego :wit
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Oj, udał się, udał :D kurki pewnie wniebowzięte :D

Z okazji Nowego Roku ściskam i całuję serdecznie ;:168 ;:167
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu ja bym chciała kurki, ale mąż wie że to dla mnie dodatkowy obowiązek, więc może i dobrze, ze moje zapędy chłodzi ;:306
Jajka bardzo lubi, powiedziałabym, że aż za bardzo, ale jakby miał słuchać moje narzekanie na ilość obowiązków woli nie ryzykować.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dobrze mieć w domu naprawiacza kompa Marysiu ;:333
Bardzo zmieniło się kurze królestwo od czasu gdy byłam u Ciebie-teraz takie wypasione jak mówią młodzi :)
Marysiu wspaniałego szczęśliwego Nowego 2014 Roku oby codziennie budził cię dumny radosny okrzyk kogucika ;:112 hmmm zabrzmiało jakoś dwuznacznie ;:113
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,tak szybko wszystko przemija,za moment Nowy Rok,więc życzę Ci wielu sukcesów i odważnych marzeń,dużo zdrowia,spokoju i satysfakcji,pozdrawiam i przesyłam buziaczki :wit ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko masz bardzo troskliwego M, no cóż w tym wypadku cieszę się, że mój taki nie jest :;230
Ewuniu a niech tam ...dwuznacznie :lol: no cóż nie tylko pani rośnie wszerz kurki też bo je karmię ;:306
Dziękuję ;:180 że przyszłaś z życzeniami i ja Tobie spełnienia Twojego najskrytszego marzenia życzę ;:196
Martusiu bardzo dziękuję ;:196 .... oj marzyć to ja lubię i czasem udaje się coś urzeczywistnić :heja a rok tak szybko nam ucieka :|
Awatar użytkownika
Iga51
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 20:45

Post »

:wit Marysiu, Szczęśliwego Nowego 2014 Roku Ci życzę. Przede wszystkim zdrowia, zero problemów, radości, pomyślności, spełnienia oczekiwań i samych słonecznych dni. ;:196
Cudownego i radosnego wieczoru Sylwestrowego ;:136
Pozdrawiam. Iga
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Teniak
200p
200p
Od: 13 sty 2013, o 14:09

Post »

Witaj Marysiu.
I ja się wreszcie ujawniłam w ostatni dzień roku.Czytałam Twój wątek/i wyspę też/ale tak cichutko przemykałam. ;:215
W trakcie czytania tak cicho nie było bo uśmiałam się nieraz do łez. :;230

Chcę parę słów dorzucić w sprawie kurek.Jest to co prawda hobby M ale mogę się wypowiedzieć bo o kurki walczyłam kilka lat i są.Mamy rasę "welsumer miniaturowy",super kury ,niezbyt duże/więc mało jedzą/a jajeczka prawie tak duże jak od zwykłej kury.Zaletą tej rasy jest również to że mogą żyć na małej powierzchni.Bardzo lubiane ponoć w Anglii gdzie mają takie kurniczki jak psie budy.Bardzo ekonomiczne do wykorzystania odpadków domowych.
Nasze pierwsze stadko pochodziło z Czech ale już kolejne to nasze tylko kogucik inny/młodszy/.
Tyle o kurkach.

Życzę dobrego roku również tego ogrodniczego.Pozdrawiam.
Teresa
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p
Od: 26 lip 2012, o 17:59

Post »

Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :D Przede wszystkim życzę dużo zdrowia, szczęścia i uśmiechu na twarzy :D I życzę Ci, aby w 2014 roku przybyło Ci dużo roślinek :D Udanej zabawy!
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Iguniu jak miło że wpadłaś z pięknymi życzeniami dziękuję i życzę Ci spełnienia marzeń w nowym roku, obyś w zdrowiu uprawiała swój najpiękniejszy ogród jakim jest życie! ;:196
Szampańskiej zabawy i do zobaczenia w Nowym Roku :wit

Tereniu jak się cieszę, że przyszłaś do mnie ja znam Twój ogród w pigułce dzięki Lidzi, ale wydaje mi się że jest co oglądać i podziwiać. Może uda się namówić Ciebie do założenia wątku. To ja chciałabym takie kurki tylko muszę się zainteresować tą rasą, gdzie się ją kupuje. Widziałam je są śliczne :lol:
Tereniu bądź zdrowa i szczęśliwa w Nowym Roku i przychodź do nas radź i opowiadaj takie ciekawe rzeczy ;:196

Kamilu bardzo Ci dziękuję za życzenia, zabawa będzie przednia bo z FO n wyspie pewnie, ale i wpadnę do innych wątków. ;:162
Awatar użytkownika
Teniak
200p
200p
Od: 13 sty 2013, o 14:09

Post »

Marysiu trochę naszego ogrodu i kolekcji fuksji jest również w wątku u Urszulki -UlaL.
Popytam M gdzie te kurki można kupić,wiem że bywają na giełdzie ptactwa wszelkiego w Pszczynie ale to kawałek drogi od Ciebie.
Pozdrawiam.Teresa
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra! :)
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Marysiu, kochana... Buziole Ci ślę wielkie i wszelkich ogrodowych i ogrodniczych pomyślności i spełnień... Jak marzenia się spełniają, to marz znowu... ;:196 ;:196 ;:196
O kurkach nic nie piszę, bo całe dzieciństwo i część dorosłego życia je miałam, teraz odpoczynek od gospodarki, nawet tej najmniejszej... Tylko koty, kiedyś jakiś piesek, albo dwa... :wink:
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
kuleczka
200p
200p
Od: 28 kwie 2011, o 18:03

Post »

Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję
na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć najlepsze życzenia
pogodnych, zdrowych i radosnych dni
oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Rośliny : Kuleczkowy kolorowy świat
Ogólne rozmowy: Kuleczka na okrągło
Zapraszam Dorota :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”