A tymczasem miłych snów Ci życzę.
Wiejski ogród cz.15
- Iga51
- 200p

- Od: 27 paź 2013, o 20:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiejski ogród cz.15
A tymczasem miłych snów Ci życzę.
Pozdrawiam. Iga
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Iguniu witam Cię serdecznie!
jak widzisz zasnęłam wcześniej niż zdążyłam się przywitać
Cóż, do przejrzenia moich wątków trzeba nie lada odwagi
ale będzie mi bardzo miło gość Cię u siebie i "pogwarzyć".
Do miłego
Cóż, do przejrzenia moich wątków trzeba nie lada odwagi
Do miłego
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Oj, udał się, udał
kurki pewnie wniebowzięte 
Z okazji Nowego Roku ściskam i całuję serdecznie

Z okazji Nowego Roku ściskam i całuję serdecznie
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu ja bym chciała kurki, ale mąż wie że to dla mnie dodatkowy obowiązek, więc może i dobrze, ze moje zapędy chłodzi
Jajka bardzo lubi, powiedziałabym, że aż za bardzo, ale jakby miał słuchać moje narzekanie na ilość obowiązków woli nie ryzykować.
Jajka bardzo lubi, powiedziałabym, że aż za bardzo, ale jakby miał słuchać moje narzekanie na ilość obowiązków woli nie ryzykować.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dobrze mieć w domu naprawiacza kompa Marysiu
Bardzo zmieniło się kurze królestwo od czasu gdy byłam u Ciebie-teraz takie wypasione jak mówią młodzi
Marysiu wspaniałego szczęśliwego Nowego 2014 Roku oby codziennie budził cię dumny radosny okrzyk kogucika
hmmm zabrzmiało jakoś dwuznacznie 
Bardzo zmieniło się kurze królestwo od czasu gdy byłam u Ciebie-teraz takie wypasione jak mówią młodzi
Marysiu wspaniałego szczęśliwego Nowego 2014 Roku oby codziennie budził cię dumny radosny okrzyk kogucika
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Marysiu,tak szybko wszystko przemija,za moment Nowy Rok,więc życzę Ci wielu sukcesów i odważnych marzeń,dużo zdrowia,spokoju i satysfakcji,pozdrawiam i przesyłam buziaczki

- Maska

- Kontakt:
Dorotko masz bardzo troskliwego M, no cóż w tym wypadku cieszę się, że mój taki nie jest
Ewuniu a niech tam ...dwuznacznie
no cóż nie tylko pani rośnie wszerz kurki też bo je karmię
Dziękuję
że przyszłaś z życzeniami i ja Tobie spełnienia Twojego najskrytszego marzenia życzę
Martusiu bardzo dziękuję
.... oj marzyć to ja lubię i czasem udaje się coś urzeczywistnić
a rok tak szybko nam ucieka 
Ewuniu a niech tam ...dwuznacznie
Dziękuję
Martusiu bardzo dziękuję
- Iga51
- 200p

- Od: 27 paź 2013, o 20:45
Cudownego i radosnego wieczoru Sylwestrowego
Pozdrawiam. Iga
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Witaj Marysiu.
I ja się wreszcie ujawniłam w ostatni dzień roku.Czytałam Twój wątek/i wyspę też/ale tak cichutko przemykałam.
W trakcie czytania tak cicho nie było bo uśmiałam się nieraz do łez.
Chcę parę słów dorzucić w sprawie kurek.Jest to co prawda hobby M ale mogę się wypowiedzieć bo o kurki walczyłam kilka lat i są.Mamy rasę "welsumer miniaturowy",super kury ,niezbyt duże/więc mało jedzą/a jajeczka prawie tak duże jak od zwykłej kury.Zaletą tej rasy jest również to że mogą żyć na małej powierzchni.Bardzo lubiane ponoć w Anglii gdzie mają takie kurniczki jak psie budy.Bardzo ekonomiczne do wykorzystania odpadków domowych.
Nasze pierwsze stadko pochodziło z Czech ale już kolejne to nasze tylko kogucik inny/młodszy/.
Tyle o kurkach.
Życzę dobrego roku również tego ogrodniczego.Pozdrawiam.
Teresa
I ja się wreszcie ujawniłam w ostatni dzień roku.Czytałam Twój wątek/i wyspę też/ale tak cichutko przemykałam.
W trakcie czytania tak cicho nie było bo uśmiałam się nieraz do łez.
Chcę parę słów dorzucić w sprawie kurek.Jest to co prawda hobby M ale mogę się wypowiedzieć bo o kurki walczyłam kilka lat i są.Mamy rasę "welsumer miniaturowy",super kury ,niezbyt duże/więc mało jedzą/a jajeczka prawie tak duże jak od zwykłej kury.Zaletą tej rasy jest również to że mogą żyć na małej powierzchni.Bardzo lubiane ponoć w Anglii gdzie mają takie kurniczki jak psie budy.Bardzo ekonomiczne do wykorzystania odpadków domowych.
Nasze pierwsze stadko pochodziło z Czech ale już kolejne to nasze tylko kogucik inny/młodszy/.
Tyle o kurkach.
Życzę dobrego roku również tego ogrodniczego.Pozdrawiam.
Teresa
- kamil888
- 500p

- Od: 26 lip 2012, o 17:59
Szczęśliwego Nowego Roku 2014
Przede wszystkim życzę dużo zdrowia, szczęścia i uśmiechu na twarzy
I życzę Ci, aby w 2014 roku przybyło Ci dużo roślinek
Udanej zabawy!
- Maska

- Kontakt:
Iguniu jak miło że wpadłaś z pięknymi życzeniami dziękuję i życzę Ci spełnienia marzeń w nowym roku, obyś w zdrowiu uprawiała swój najpiękniejszy ogród jakim jest życie!
Szampańskiej zabawy i do zobaczenia w Nowym Roku
Tereniu jak się cieszę, że przyszłaś do mnie ja znam Twój ogród w pigułce dzięki Lidzi, ale wydaje mi się że jest co oglądać i podziwiać. Może uda się namówić Ciebie do założenia wątku. To ja chciałabym takie kurki tylko muszę się zainteresować tą rasą, gdzie się ją kupuje. Widziałam je są śliczne
Tereniu bądź zdrowa i szczęśliwa w Nowym Roku i przychodź do nas radź i opowiadaj takie ciekawe rzeczy
Kamilu bardzo Ci dziękuję za życzenia, zabawa będzie przednia bo z FO n wyspie pewnie, ale i wpadnę do innych wątków.
Szampańskiej zabawy i do zobaczenia w Nowym Roku
Tereniu jak się cieszę, że przyszłaś do mnie ja znam Twój ogród w pigułce dzięki Lidzi, ale wydaje mi się że jest co oglądać i podziwiać. Może uda się namówić Ciebie do założenia wątku. To ja chciałabym takie kurki tylko muszę się zainteresować tą rasą, gdzie się ją kupuje. Widziałam je są śliczne
Tereniu bądź zdrowa i szczęśliwa w Nowym Roku i przychodź do nas radź i opowiadaj takie ciekawe rzeczy
Kamilu bardzo Ci dziękuję za życzenia, zabawa będzie przednia bo z FO n wyspie pewnie, ale i wpadnę do innych wątków.
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Marysiu trochę naszego ogrodu i kolekcji fuksji jest również w wątku u Urszulki -UlaL.
Popytam M gdzie te kurki można kupić,wiem że bywają na giełdzie ptactwa wszelkiego w Pszczynie ale to kawałek drogi od Ciebie.
Pozdrawiam.Teresa
Popytam M gdzie te kurki można kupić,wiem że bywają na giełdzie ptactwa wszelkiego w Pszczynie ale to kawałek drogi od Ciebie.
Pozdrawiam.Teresa
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra! 
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Marysiu, kochana... Buziole Ci ślę wielkie i wszelkich ogrodowych i ogrodniczych pomyślności i spełnień... Jak marzenia się spełniają, to marz znowu...
O kurkach nic nie piszę, bo całe dzieciństwo i część dorosłego życia je miałam, teraz odpoczynek od gospodarki, nawet tej najmniejszej... Tylko koty, kiedyś jakiś piesek, albo dwa...
O kurkach nic nie piszę, bo całe dzieciństwo i część dorosłego życia je miałam, teraz odpoczynek od gospodarki, nawet tej najmniejszej... Tylko koty, kiedyś jakiś piesek, albo dwa...
- kuleczka
- 200p

- Od: 28 kwie 2011, o 18:03
Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję
na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć najlepsze życzenia
pogodnych, zdrowych i radosnych dni
oraz szczęśliwego Nowego Roku.
na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć najlepsze życzenia
pogodnych, zdrowych i radosnych dni
oraz szczęśliwego Nowego Roku.