Małgosiu, dziękuję. Widzimy się za tydzień?
Monia, do Twojego to mojemu faktycznie daleko
Lucynka to bardzo miłe

Zapraszam wiosną w odwiedziny, żebyś mogła porównać to co jest teraz z tym co widziałaś rok temu.
PEPSI bardzo dziękuję za przemiłe słowa

Tak, to Trzeciewiec. Mieszkam po przeciwnej stronie.
Margo, dziękuję
Danuś, pamiętaj, że część mojego ogrodu jest dedykowana Tobie dzięki inspiracjom zaczerpniętym od Ciebie
Aguniu, serdecznie dziękuję za komplementy, zwłaszcza, że Ty masz ogromny udział w moich poczynaniach. Nawet rabata nazywana jest aguniadową

Mam nadzieję, że kiedyś przyjedziesz i osobiście zobaczysz "swoją" rabatę.
Jolu, dziękuję. Ty też w tym sezonie wykonałaś kawał dobrej roboty, dlatego wiesz jakim potem i ciężką orką jest to wszystko okupione. Też czekam na kolejny sezon i na to, jakie przyniesie widoki. Zapraszam
Asiu, dziękuję. Tempo w tym sezonie było faktycznie zabójcze, ale warto było. Liczę na jak najszybszy efekt buszu. Mam nadzieję, że zechcesz wpaść osobiście przekonać się jak postępują prace
Lisico, serdecznie dziękuję za to, że mnie zmotywowałaś do tego
U mnie nuda ogrodowa. Stagnacja, od której odwykłam

Odezwę się, jak zacznie mnie "nosić" i będę snuła plany
A poza tym odchudzam się i moje wypowiedzi mogłyby być mniej miłe i sympatyczne niż dotychczas

Bez odpowiedniej dawki tłuszczu i węglowodanów, które stanowiły podstawę mojej diety... gryzę
Aaaaa. Dostałam dzisiaj paczkę od Dany. Sami zobaczcie jaki talent ma ta kobieta!
Między innymi dotarły te piękne anioły.