Ogródek Robaczka cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 6

Post »

Jakbys dobrala ten duzy obrus pod spod tej kwadratowej serwetki w kolorze tla na zaslonac i z tego samego uszyla ze dwie poduszki na kanape, to bylo by cacy ;:108
A pomysl jeszcze, zeby zamiast kwadratu zrobic dwa wezsze bierzniki i przelozyc je w poprzek stolu, na wysokosci krzesel naprzeciwko.... tylko zabij mnie a nie pamietam czy stol masz w prostokacie calkiem, czy inny jest ten prostokat hihi
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Szaleństwo kwiatowe nie ogranicza się do roślin :D Śliczne zasłony.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasik gratulejszyn - Ciociu! Domek wiosenny jak bajka, a jak dojdą już gotowe zasłonki, to już będzie czad! ;:oj Tez nie za bardzo lubie motywy kwiatowe, ale na tych zasłonkach wygląda to... tak bogato ;:306
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

Śliczne tkaniny. Dobrze tu proponują:). Zasłonki, poduszki, może na serwety albo obrus starczy. Kocham takie rożane wzory:).
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Bardzo lubię takie angielskie róże...na wsi mam taką narzutę w sypialni i myślę o urządzeniu jej całej w takim angielsko-sielskim stylu...kiedy juz ją urządzę, bo - jak cała góra w domku - jest jeszcze przed remontem :wink:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Kasiu materiały śliczne i gratuluję zostania ciociom :) na pewno będziesz najukochańszą ciocią na świecie ;:196
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Kasiu cudowne dekoracje, ja w tym roku odpuszczam (chociaż ścięta forsycja w zeszłym tygodniu właśnie żółciutko zakwita), u mnie w domu czyste szaleństwo, młodzi zmieniają całą górę łącznie z przestawianiem ścian :;230, więc stwierdziłam, że odpuszczam, mam nadzieję, że na Wielkanoc zdążę ;:306. Gratulacje ciociu ;:215
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie nie dwa bierzniki, tylko jedna dluga wstege 15-20 cm wzdluz stolu - tak zeby Ci sie 4 podkladki w kolorze starego rozu - pod talerze zmiescily :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Lulka, serio?? Nie chciałam kopiować..samo wyszło ;:131
Madziu, dopiero je zamawiam, mam nadzieję, że po uszyciu też będą mi się podobać :lol:
Iwonko, spódnica powiadasz... ;:224 Ja ostatnio sięgam po odważniejsze kolory, ale wzorów unikałam..wszystko przede mną :uszy
Majeczko, dzięki! Z daleka zapach hiacyntów nie poraża intensywnością, lekka woń wiosny unosi się w całej kuchni ;:170
Julek, obrus mam duży, owalny. Muszę przemyśleć te bieżniki, czy nie będzie za pstrokato.. ;:224
Dzięki Ewa! Miło mi, że Ci się podoba materiał! Chcę różami ozdobić wyjście na taras, przedłużenie ogrodu różanego w domu ;:173
Lukrecjo, zwykle wybierałam proste, klasyczne kolory i gładkie faktury, ale że angielski styl coraz bardziej mnie zakręcił w ogrodzie, a domek jest z cegły, kuchnia jasna, w rustykalnym stylu, to takie dodatki wydają się na miejscu. Cieszę się, że podzielasz moje upodobania :uszy
Nemezjo, dziękuję za głos w dyskusji ;:196 Aprobata na Forum jest, więc zasłony mogę zamawiać ;:215
Ewa gajowa, u mnie jeszcze masa "niedoróbek" w domu..ciągle mam ambitne plany na takie wykończenia jesienią i zimą, ale wtedy jakoś dopada mnie zmęczenie sezonem i lenię się zamiast coś konstruktywnie planować i działać. W pierwszej kolejności muszę zamówić meble do biblioteki bo książki i papiery M nas zasypią ;:202
Monia, bardzo dziękuję ;:131 Będzie mi bardzo miło rozpieszczać bratanka, ale perspektywy na odwiedziny dosyć odległe.. ;:145
Ilonko, ojej, niezła demolka! ;:202 Współczuję remontu, to pewnie uciążliwe ;:168 Dzięki za gratulacje!
Jule, na środku stołu zawsze mam jakieś kompozycje, świece, dlatego preferuje większe obrusy niż drobiznę - muszę to przemyśleć, dzięki!

Zapomniałam dodać, że zostało nam tylko 23 dni do 1 marca ;:138
3 tygodnie zlecą piorunem :heja
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ciociu...gratuluję ;:138

Materiały boskie ale mi skradł ;:167 drugi...cudny ;:170 a ty wybrałaś pierwszy tak?
Sielsko, anielsko...romantycznie....jak zawsze u Ciebie ;:180
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Hej Kasieńko ;:196 gratuluję bratanka ;:167 ,teraz kolej na Ciebie i na dziewczynkę :D to rodzice oszaleją do końca :)
Śliczny ten materiał ...będzie romantycznie oj będzie ,pięknie się wtopią w Twoje wnętrze domku ;:108
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Brat mieszka niedaleko mamy, czy też wywędrował gdzieś dalej?
Cos czuję, że bedziesz rozpieszczać bratanka. :D
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiek nie myslalam o drobnicy - na poczatku pomyslalam o czyms takim - bialy obrus i biezniki rozane ale pozniej sobie przypomnialam, ze jednak chyba nie masz prostokatnego stolu :wink: Ja niby mam prostokatny ale konce sa lekko sciete i takie bierzniki sie nie za dobrze ukladaja.
Ale sa takie szafry na stoly - przewaznie 20 cm na 4-5 m i je sie kladzie na normalnych obrusach, wzdluz stolu na srodku - dekoracjom stolowym w niczym to nie przeszkadza :wink: To tylko taka idea - pogadac chcialam hihi
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Kasiek, fajne zasłony będziesz miała. Mi się bardziej podoba ten drugi, bardziej wyrazisty i ale dlatego że bardziej zbliżony do fioletu. Poza tym na kolorach się nie znam.

Ale jest pewne że kiecki takiej bym nie założyła :;230 nie przepadam za wzorami na ciuchach.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Witaj Kasiu nadrobiłam zalęgłości , gratulacje dla rodziców i dla cioci ;:168
Zasłony mam bardzo podobne ślicznie się prezentują właśnie te z materiału,
który ma wplecioną nitkę z połyskiem. W oknach wyglądają lekko i bardzo elegancko.

Kasia mam 83 krążki i dużo nasionek, zaczynam zabawę w sianie kwiatuszków po 20-tym. :heja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”